Остави ме в момент на нужда

• 26 233
  • 988
  •   1
Отговори
# 705
Е те за тва някои, дето на 20 са го играли доброто дете на мама и тати, после да дърти години откачат и почват да правят глупостите тогава. Такива ситуации като тази конкретна може да не са съвсем за пример, но се случват- просто факт. И в една точно такава ситуация можеш да разбереш много добре на кого можеш и на кого не можеш да разчиташ. За театрите и номерата- в момента авторката го играе огорчена и леко сърдита, пичът започва да проява внимание. Ако знае как да продължи, може да го постави на място, това не е някаква научна фантастика- виждал съм как се обръщат точно такива големи играчи/играчки с приоритети и самочувствие. Дали ще го постигне точно тя- не вярвам, но може малко да се научи как трябва да се държи във връзките си за вбъдеще, и да не се хваща на такива полу-отношения.

# 706
Авторке върна ме в студентските ми години с тази тема, и аз, и мои приятелки сме ги прилагали такива тактики с разни мъже, които не струват, не си първата, нито си последната. Всеизвестно е, че като пийне човек му идва музата да каже неща, които е премълчавал, но дано си си взела поука поне да не се докарваш до състояние на безпаметност, едно е да пийнеш за кеф, друго да се насвяткаш, а аз предполагам, че си се нафиркала заради въпросния. Няма смисъл да ти казвам, че не е за теб и не те обича, ти в съвети няма да се вслушаш да го оставиш, но поне не се самообвинявай толкова. На тази възраст, до месец два ще дойде следващата "голяма" любов.

# 707
в момента авторката го играе огорчена и леко сърдита, пичът започва да проява внимание
Това не е вярно, авторката си е 'на село', а пичът не се е затрогнал отвъд едно цвете и сладолед миналата седмица.

Някъде в средата на темата имаше едно умно изказване, което беше подминато като селска спирка от експрес със задължителна резервация - тя твърди, че е звъняла 2 пъти, той твърди, че били десетки. Въпросът беше дали тя си измисля или той я гаслайтва, но всичко живо беше твърде заето да дава акъл за нормалността на дребното напиване и този глобално комуникативен проблем с различната перцепция въобще не хвана дикиш.

# 708
Сетих се за една ситуация при мен и жена ми, докато бяхме още гаджета. Връзка на няколко месеца, имахме сътресения по онова време, точно в този момент ми беше сърдита за нещо. Стана катастрофа с колата- блъсна ме друг шофьор на един селски път вечерта, есенно време. Слава богу имах само драскотини, но колата беше леш. Не помня вече аз ли и се обадих или тя на мен, само като и казах се организираха с брат и, и дойдоха за половин час. Мястото на катастрофата беше на поне 20 км от тях, нито съм я викал, нито съм искал помощ. Просто дойде и ме прегърна без да каже нищо друго.

Както вече казах, от такива ситуации си личи дали можеш да разчиташ на конкретния човек, и какво ти означаваш за него. Мисля, че тук нещата са ясни, но нека авторката си извърви пътя до края, и без това съвети няма да приеме.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 16:17 от rf22

# 709
Не го бях уточнила в предходните публикации - бях предвидила пари за вход, консумация и транспорт. Разполагам с ограничени финансови средства - факт, но водя скромен студентски живот (това излизане на нощно заведение е първото от началото на календарната година), получавам стипендия, а през летните месеци работя и успявам да спестя малко. Това по повод някои спекулации по-горе.

Съветите как да привлека мъжкото внимание не мисля, че ще се радват на резултат при него, а и не се виждам да прибегна в подобна роля... да се правя на недостъпна...

Относно това за телефонните разговори, което Narcissa повдигна: обажданията са десетки... No Mouth , като само на първото е отговорено и то за разговор, продължил не повече от пет минути. В първата публикация съм написала: "от моя страна е имало още десетки обаждания - нещо нетипично, понеже той не им е фен и рядко си позволявам да му звъня".  В последвал отговор съм уточнила - "в 22:47 съм го притеснила за първи път, второ обаждане е към полунощ", за да изясня времевата разлика между първото и последвалото. Сега направих справка - обажданията са общо 14 Rolling Eyes, като останалите не са през големи интервали от време.

След изчетеното днес съм още по-объркана. Реших се, че ще говоря с него, но какво и по какъв начин ще кажа - никаква идея.

# 710

Някъде в средата на темата имаше едно умно изказване, което беше подминато като селска спирка от експрес със задължителна резервация - тя твърди, че е звъняла 2 пъти, той твърди, че били десетки. Въпросът беше дали тя си измисля или той я гаслайтва, но всичко живо беше твърде заето да дава акъл за нормалността на дребното напиване и този глобално комуникативен проблем с различната перцепция въобще не хвана дикиш.
Те обажданията са регистрирани. Авторката знае това много добре. Тя казва "десетки". След разговорите и съобщенията им, тя не се е съмнявала в думите му, но пък сега когато й се обърна внимание на това, изведнъж се сети да провери аджеба десетки ли са наистина или той послъгва. И ооо, ужас 😮
Оказаха се две 🤣

Аз да припомня въпроса на темата 😎
Историята я споделих, за да разбера дали е нормална реакция от моя страна, или се държа като преувеличаващ съдник.

# 711
Не Ви разбирам. Аз още в началото заявих, че са десетки. Никога не съм твърдяла, че ме е лъгъл за подобно нещо. Сега ги преброих, за да напиша точен брой, макар че дали са 12, или 18 - няма голяма разлика.

# 712
За какво мислиш да говориш с него, по въпроса със случката ли?

# 713
Скрит текст:
Скрит текст:
Не го бях уточнила в предходните публикации - бях предвидила пари за вход, консумация и транспорт. Разполагам с ограничени финансови средства - факт, но водя скромен студентски живот (това излизане на нощно заведение е първото от началото на календарната година), получавам стипендия, а през летните месеци работя и успявам да спестя малко. Това по повод някои спекулации по-горе.

Съветите как да привлека мъжкото внимание не мисля, че ще се радват на резултат при него, а и не се виждам да прибегна в подобна роля... да се правя на недостъпна...

Относно това за телефонните разговори, което Narcissa повдигна: обажданията са десетки... No Mouth , като само на първото е отговорено и то за разговор, продължил не повече от пет минути. В първата публикация съм написала: "от моя страна е имало още десетки обаждания - нещо нетипично, понеже той не им е фен и рядко си позволявам да му звъня".  В последвал отговор съм уточнила - "в 22:47 съм го притеснила за първи път, второ обаждане е към полунощ", за да изясня времевата разлика между първото и последвалото. Сега направих справка - обажданията са общо 14 Rolling Eyes, като останалите не са през големи интервали от време.
След изчетеното днес съм още по-объркана. Реших се, че ще говоря с него, но какво и по какъв начин ще кажа - никаква идея.
[/quote]
Каквото и да му кажеш е все тая, все едно да говориш със стената, искаш да провокираш някакви чувства или реакция от него, но няма да ги получиш, ако можеш си запази останалото достойнство и не се излагай повече пред него, ако ли не - чукай си главата, рано или късно би трябвало да уври.

# 714
Мило момиче, няма какво да говориш с него. Нито ще се вразуми, нито ще се влюби силно отведнъж, нито ще има някакъв положителен ефект за теб. Той ти е казал в прав текст как стоят нещата за него - ти не си му приоритет. Оттук нататък имаш два варианта: или да приемеш това положение и да си изживееш чувствата, докато не стигнеш до положение, в което да се отвратиш окончателно от отношението му, или по-скоро от липсата на такова, и да си тръгнеш, или да си тръгнеш още сега.
При всички положения спри да се тормозиш с тая история. Каквото станало - станало, голям праз.

# 715
Не са 2 обаждания, но 12-14-18 не са и десетки.

# 716
Няма значение колко, то един път изтървеш ли работата и до 50 обаждания можеш да отидеш, докато някой не те спре Grinning Въпросът сега е как да подхване разговор с него, затова я питам в каква насока са ѝ мислите, че да даваме акъл.

# 717
И ние не разбираме защо въобще се чудиш какво да го правиш този хубостник. Поне аз го пиша за пореден път - не го е грижа за теб, ще си навредиш сама ако продължаваш тази връзка. Реакцията ти, че си усетила, че отношението към теб е неправилно е вярна. Реакцията ти обаче да се снижиш и да простиш, за да не го изгубиш  - не. Всеки, който държи на теб, независимо кръв ли ти е, любовник, колега,  може да му е некомфортно да те изкара от дадена ситуация и след като ти помогне, да ти чете конско, но първо ще те третира като човек. За теб е опасно да поддържаш контакти с хора, на които им е все тая дали си жива, не за егото ти или имиджа.

# 718
Айде няма нужда, достатъчно акъл дадохте. Тука сте като акули.

# 719
  • София
Аз продължавам да мисля, че смисъл от разговор няма. Поставиш ли се в положение да не си готов да прекратиш една връзка, ще позволиш да си правят с теб каквото си поискат и накрая просто съвсем ще изчезнеш от уравнението, когато се появи някоя интересна. А интересната, гаранция, ще има претенции. Затова пак казвам на авторката това, което аз бих казала - не мога да остана във връзка, в която не съм приоритет.

Общи условия

Активация на акаунт