Остави ме в момент на нужда

• 26 231
  • 988
  •   1
Отговори
# 720
Айде няма нужда, достатъчно акъл дадохте. Тука сте като акули.
...а ти влизаш да размахаш харпуна ли, кво? Айде верно нема нужда.
Като не ви допадат включвания, или ги прескачате, или натискате хикса горе вдясно. Можете за по-драматично да съобщите в нарочно мнение, че излизате от темата, иначе наклон давайте у вашата къща на когото надвивате.

# 721
Айде няма нужда, достатъчно акъл дадохте. Тука сте като акули.
Пусни си тема и в твоята няма да даваме акъл. Тук авторката ще реши иска ли, или не.

# 722
Винаги ще се намери някой ключ да иска. Вероятно по купони първи викат "ай си ходим вече".

Девойче, ако няма да си го взимаш дома и бебенца да му раждаш, карай си така. Голямо чудо, че не си му приоритет. На 20 си, не на 40 че да го мислиш толкова.

# 723
Винаги ще се намери някой ключ да иска. Вероятно по купони първи викат "ай си ходим вече".

Девойче, ако няма да си го взимаш дома и бебенца да му раждаш, карай си така. Голямо чудо, че не си му приоритет. На 20 си, не на 40 че да го мислиш толкова.

Тези, които асоциират тази тема с "купон" не възприемат света като нормалните хора.

# 724
  • Paris, France
Скрит текст:
Не го бях уточнила в предходните публикации - бях предвидила пари за вход, консумация и транспорт. Разполагам с ограничени финансови средства - факт, но водя скромен студентски живот (това излизане на нощно заведение е първото от началото на календарната година), получавам стипендия, а през летните месеци работя и успявам да спестя малко. Това по повод някои спекулации по-горе.

Съветите как да привлека мъжкото внимание не мисля, че ще се радват на резултат при него, а и не се виждам да прибегна в подобна роля... да се правя на недостъпна...

Относно това за телефонните разговори, което Narcissa повдигна: обажданията са десетки... No Mouth , като само на първото е отговорено и то за разговор, продължил не повече от пет минути. В първата публикация съм написала: "от моя страна е имало още десетки обаждания - нещо нетипично, понеже той не им е фен и рядко си позволявам да му звъня".  В последвал отговор съм уточнила - "в 22:47 съм го притеснила за първи път, второ обаждане е към полунощ", за да изясня времевата разлика между първото и последвалото. Сега направих справка - обажданията са общо 14 Rolling Eyes, като останалите не са през големи интервали от време.

След изчетеното днес съм още по-объркана. Реших се, че ще говоря с него, но какво и по какъв начин ще кажа - никаква идея.

А защо си гърмиш спестяванията за пиене навън след като не разполагаш със средства?

С какво точно те привлича намръщен, пасивен, изморен вечер мъж, за когото не си приоритет? Не те и извежда. Младостта ти, сама по себе си е достатъчна за да привлече весел спонсор, с който финансите ти няма да бъдат толкова ограничени.

Имате различни очаквания от връзката и различни разбирания за връзка.

Според мене с мъжа не сте на една вълна, създава ти излишно напрежение, с нищо не ти помага да напредваш в живота, пречи ти да се концентрираш върху учене. Казал ти е, че не си му приоритет.

На твое място не бих му звъннала повече и ако се обади бих му казала, че не ми е приоритет, заета съм много и бих му пожелала всичко най-хубаво в живота.

В София мъже купонджии бол. Ще те извеждат, ще те черпят, даже може да идеш да живееш у тях ако са сами 🥳. Какво си се завайкала за мек депресар?

# 725
  • София

И как ще й е хубаво на нея в тая ситуация? Да обира огризките на другите, и да чака малко подаяния? Във формата на какво, тук там някоя настолна игра, и от време на време да й го тури? Не знам, ама на мен не ми се струва оферта това.

# 726
Ми нея тук за учене са я изпратили. Не любовни драми да върти.
Като искаш да си играч, научи се да играеш.

# 727
Изяснителните разговори са хубаво нещо,  но само когато и двете страни го искат.
А тук мъжът май такива не желае. За него тези отношения не са толкова важни, че да се нуждае от каквито и да било пояснения и извинения. Животът му си продължава, със или без авторката.
Не е приятно за нея - знам, но ще го преживее.

# 728
Не бе, просто казвам, че минахте всякакви граници на благоприличието вече. Като тийнейджърки жадни за сеир. Не разбирам наистина какво толкова дълбоко ви жегна тая тема, но е очевидно, че не се опитвате да сте полезни на авторката. Че чак и пък и още информация да се изкопчва, "за даване на акъл". Но иначе напиването на авторката било дъно. Абе вие си знаете.

# 729
  • София
Кои граници са минати?

# 730
  • София
Да, аз я питах за разликата във версиите - дали 2 или 20 пъти е звънвла в крайна сметка.
Всеки телефон ина логове.

# 731
  • София
14 каза, как си трябва на пияно.

# 732
  • Тра-ла-ла
Ми нея тук за учене са я изпратили. Не любовни драми да върти.
Стига, де. Вие след магистратурата ли започнахте да се занимавате с мъже?! Значи ставаш студент - по купони недей да ходиш, по мъже недей да ходиш. НапраО Joy

# 733
Абе не си ли намериш съпруга в Син Сити - не ставаш.
Горджи, при мен са били толкова на трезвено Thinking

# 734
  • София
Ох да, прочетох.

Весел спонсор Joy Joy Невена, ще ме убиеш. Grinning
Веселият спонсор и тъжната невеста.

Общи условия

Активация на акаунт