Остави ме в момент на нужда

• 26 339
  • 988
  •   1
Отговори
# 600
Значи нищо не си разбрала.
Значи щом не съм съгласна, че тя трябва да си пренощува в канафката задето се е напила, не разбирам нищо.
Струва ми се, че ти не разбираш нищо от връзки.

# 601
  • USA
Авторката няма ли да мине да даде ъпдейт на развитието...как се държи младежа, тя...

# 602

От голямото ѝ грамотно писане, хич не е конструирала темата като хората.

Вярваш ли, че човек, който употребява изрази като "да комуникирам проблем" изобщо ще зададе въпрос "права ли съм да се чувствам еди как си" Wink

# 603
Много забавно станало тук. Не само авторката, а и половината коментиращи не схващат каква е драмата и си чоплят някакво еднократно напиване. Други пък, прочели оттук-оттам, пристигат с гръм и трясък и гордо съобщават, че и те са се напивали като прасета, кой не се бил напивал, ама-ха! Много ме забавлява увереността, че няма начин човек, младо момиче, да не се е напорквало до безсъзнание, че даже и това на авторката нищо не е, те какви са ги вършили, ехееее! Пък като се замисля, взема да ми става тъжно... с такава гордост да се развяват пиянски изпълнения... ще си я запазя тази тема и при следващото оплакване от някоя жена в СО, че милото пие, ще вадя мъдри опрощаващи цитати оттук.

# 604
  • София
Значи нищо не си разбрала.
Значи щом не съм съгласна, че тя трябва да си пренощува в канафката задето се е напила, не разбирам нищо.
Струва ми се, че ти не разбираш нищо от връзки.
Струва ми се, че ти не четеш с разбиране написаното от хората.

Спирит,

- Госпожице, вие излагате ли се на слънце?
-Аз ли? Принципно се излагам навсякъде.

# 605
Хм, и аз ще си я запазя темата, като някой ми каже, че няма безгрешни хора да му я показвам - тука няколко безгрешни еднорога се появиха Grinning Възхищавам ви се!

# 606
На 20 не съм се отрязвала, защото бях монахиня. Но на 30 съм. Защото не нося на алкохол, две в клуба и не помня нищо. Прибирал ме е чужд мъж, пък представям си моя да ми откаже.

# 607
  • Далечният изток
Поредната тема, в която рядко някой е прочел автора, но се правят интерпретации върху свободните съчинения и накрая става мазало.
Някои да си признаят, че са се телепортирали от времето на Крумовото законодателство. Не мога да повярвам, че има толкова ограничени хора в 21 век?! Ми тя баба ми, която е на почти 100 години, е по-широко скроена.
И е различно наистина, когато мнение се дава от жена, която има деца и която няма. В такива тийнейджърски теми веднага поставям авторката в ролята на моя дъщеря и се замислям какво бих й казала като майка. Колко от вас, които имат деца, след първото му напиване ще му кажат, че е пропаднало, малоумно, пиянка... да не изреждам всички грозни епитети?

# 608
Ама ние родители ли сме на авторката, от тази гледна точка ли даваме коментари? Не знаех. Именно тези без съпрузи, деца, на 30 години са по-близо до мисленето и възрастта на авторката, та ако на живо тя ще чува някакви коментари, то такива ще са.
И хайде, спрете се вече с тази смешка за безгрешниците, на децата си може така да им оправдавате пиянството, ама не приписвайте подобни истории на всички, вашето житие щом е пиянско, ваше си право.
А аз към авторката няколко пъти се обърнах мило и с разбиране, но тя не чете нищо, което не ѝ изнася, а именно - че връзката ѝ не струва и тя никога няма да е оценена както заслужава с този безхаберник.

# 609
  • Далечният изток
Питах тези, които имат деца.
И ти на 30 изобщо не си близо до тези на 20 години. Това са цели 10 години опит...

# 610
Spiritlight, едно напиване не е равнозначно на пиянство и не прави ничие житие пиянско. Разбирам, че се гордееш, че никога не си близвала алкохол, няма лошо, но не прекалявай и ти.

Ако на 30 си близо на акъл до 20...значи нещо се е объркало в развитието и градацията.

# 611
Ама питайте бабата на авторката, бе, три деца е отгледала - две свои, които счита за провалени, и авторката, която също не е прокопсала, съдейки по двете й теми.
И на гаджето родителите питайте как я мислят тая работа.

# 612
  • Далечният изток
Ама питайте бабата на авторката, бе, три деца е отгледала - две свои, които счита за провалени, и авторката, която също не е прокопсала, съдейки по двете й теми.
И на гаджето родителите питайте как я мислят тая работа.
Трети ден се мъча да проумея на теб кой ти дава право да съдиш?! И какво толкова си преживяла за 30-те си години та си толкова жестока?!

# 613
Ама близвала съм алкохол бе, даже съм се напивала и то неведнъж! Продължавам да близвам и до ден днешен, понякога с приятелки изблизваме няколко бутилки вино! Ето, не съм безгрешница, сега може ли да не одобрявам безпаметни напивания?

# 614
Аида, какво не ти хареса пак? Питаш за хора с деца, какъв по-добър пример от хората, отгледали лирическите герои в темата?
Тука е форум за мнения. Ако не ти харесва хора с различен от твоя живот да имат различно от твоето мнение - свободна си да се оттеглиш, вместо да сваляш нивото до махленски джангър на тема селски ценности.

Общи условия

Активация на акаунт