Звездни компромати - Юни'21

• 286 350
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 535
Златан показа трейлър на филма "Аз съм Златан".Ще бъдат пресъздадени младите му години.Двама актьори ще влязат в ролята на Златан-единият за 11-13 годишен,а другият от 17-23г.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 19:27 от Amber*

# 2 536
Ехааа! Супер! Аз съм му фен на Златан Heart Много го мисля след контузията на мача с Юве…

# 2 537
Ами не го мисли.Опериран е ,но е добре(сякаш съм до него Joy).На почивка е с прекрасната си яхта и само си прави скокчета в морето.
https://www.instagram.com/p/CQoSjPZnCDK/

# 2 538
Николета с дългите крака и с още по- дълго послание към Ники. Обичат се, хубава двойка са. На един акъл са, желая им да са все така обичащи се.

Ева бързо се възстанови след раждането, браво!

Ох, Нелито Рангелова даже не мий удобно да я коментирам🤭😂🤪🤪🤪🤪

# 2 539
Гнило-нило, но и тя прави мусака. Просто всичко започва от мусаката явно.

# 2 540
Прозаично, но ме трогна. Личи си, че е искала да напише нещо мило и сантиментално. Често казва за Ники, че е голямата й любов. Дай Боже всекиму да изпитва подобно чувство Simple Smile

# 2 541
  • София
Николета с послание към Михайлов, Валерко и той с послание към Михайлов. Имам чувството, че са едно задружно семейство. Ако прибавим Алисия и дете ѝ към тях, ще станат моята голяма италианска фамилия.
Колко години загубиха да си правят напук.

# 2 542
Аз нищо лошо не виждам, за всички замесени, особено децата, е най- добре да се запазят добрите отношения. Що се приема за нормално да има панаири? Обичали са се, били са двойка, разлюбили са се, всеки си има нов живот, какво има да делят. Децата са общи и не изчезват при развода.
Къде по- интилигентени двойки са се излагали брутално.

# 2 543
  • На морето!
Николета наистина го обича Ники М.
Това послание, освен всичко, идва да ни покаже и, че те никога не са прекъсвали връзка, макар и платонична докато е била омъжена за Валери Божинов.
Дано им се получи и с децата и да вдигнат някоя сватба, която да коментираме поне 20 страници!

# 2 544
  • София
Марта Вачкова по джапанки на сватба...

# 2 545
Изглежда все едно е просто минувач и ей така решила да се снима с булката Grinning

А Пенелопе Крус и Деми Ловато май при един и същ фризьор ходят Simple Smile)

# 2 546
И мен ме трогна обяснението в любов на Николета, много искрено и от душа звучи. Живи и здрави да са! Последното й изречение, като че ли загатва за общо детенце?

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 11:09 от Tess d`Urberville

# 2 547
  • София
Аз не казвам, че е лошо, но съм с малко по-различно мнение за този многоъгълник. Николета и Михайлов си правиха напук като забъркаха Алисия и Божинов в тази каша, за да се нараняват един друг едно известно време, докато не осъзнаха, че така няма да стане. Иначе им желая общо дете, ако това е желанието им.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 20:39 от missence

# 2 548
  • Пловдив
На мен ми стана интересно за откраднатите 20 минутки в някоя пресечка. Защо са се крили? Или това е по времето, когато тя беше с Валери... Иначе си ми хареса посланието й. Написано с любов.

# 2 549
  • София
На мен ми стана интересно за откраднатите 20 минутки в някоя пресечка. Защо са се крили? Или това е по времето, когато тя беше с Валери... Иначе си ми хареса посланието й. Написано с любов.
Защото тя по това време е била омъжена, а той - във връзка.

Общи условия

Активация на акаунт