Звездни компромати - Юни'21

• 286 351
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 565
"Не мога да рекламирам фирма за кредити.Не мога да карам хората да теглят кредити за да си платят тока или да купят подаръци за Коледа.Независимо, че губя пари, губя популярност"
Цитат на Милица Гладнишка при Мон Дьо.Във връзка с последните страници,  в които се коментираше, че в инстаграм се рекламира всичко само пари да падат.
А Станков може и да търси  драма, но когато ми се гледа качествено и емоционално интервю си пускам именно него.Като че ли пред него интервюираните са най-отпуснати и искрени и повечето са хора, които не ходят при Гала през месец.

# 2 566
Предния път се възвържах при прехласването по думите на Милица, но този път няма. На Милица ѝ е широко около врата и може да си приказва каквото си иска. Когато човек има деца и семейство, които трябва да издържа и ножа опре до кокъла всичко ще пекламира и даже ще се гордее.

# 2 567
О, да, на Наум и Теа и на Биляна Йотовска децата гладни реват. На Биляна детето даже джънк прояде от глад.

# 2 568
Не ме интересува какво ядат децата на изброените от теб, но старите хора са казали - Голям залък лапни, голяма дума не казвай.

# 2 569
О, да, на Наум и Теа и на Биляна Йотовска децата гладни реват. На Биляна детето даже джънк прояде от глад.
Да,и Любо Нейков е закъсал сигурно за да прави тая тъпа реклама

# 2 570
  • Sofia
Мама Ния и Best
Скрит текст:

# 2 571
  • София
Гуен Стефани
Скрит текст:
Приянка
Скрит текст:
Иън Сомърхолдър и Ники Рийд
Скрит текст:
Лили Роуз Деп
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Оливия Уайлд с децата
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Марк Джейкъбс
Скрит текст:
Мегън Фокс
Скрит текст:

# 2 572
  • софия
Това дете е почти нереално красивo - Eлизабет Purple Heart Пу-пу-пу!

# 2 573
Скрит текст:
Мама Ния и Best
Скрит текст:
Мама Ния много добре изглежда тук. Установила съм, че като не ѝ се виждат краката, я намирам за хубава. 🤣
Също и като не се прави на маймуна с грим и кичозно облекло.

# 2 574
  • Sofia
Тати Иво все пак я е щракнал и с крака 😁
Скрит текст:
Къде е този ретро декор 🤔

# 2 575
  • софия
Скрит текст:
Някакъв хамбар в Студенски град, ако може да се съди по адреса и снимки в нета.

# 2 576
Скрит текст:
Аааа, защо ми е копирала роклята ... имам същата на Зара поне от 4-5 години Simple Smile

# 2 577
Това дете е почти нереално красивo - Eлизабет Purple Heart Пу-пу-пу!

Това детенце и дъщеричката на Кристина Милева могат да конкурират световните дечица модели

# 2 578
Деми Ловато
Скрит текст:
Е тази жена не мога да я позная - каква беше, каква стана... И не визирам килограмите, а цялостния вид.
Скрит текст:

# 2 579
Всички Дисни деца изперкват в един момент... Деми, Майли, Бритни, К.Агилера... и кой знае колко други знайни и незнайни...

Общи условия

Активация на акаунт