Звездни компромати - Юни'21

• 286 262
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 415
Да си знае една жена цената не е лошо особено в ситуациите, в които има цена, но нека не надценяваме интелигентността ѝ, всички ѝ се подигравахме как каза в “на боза”, че Дахау било магическо заради историята си. Имаше доста други изцепки. Напълно подкрепям, че всяка жена би избрала по- скоро образован, интелигентен мъж с перспективи отколкото някой, който всеки ден пие бири пред блока в Люлин и коментира, че той за малко пари няма да започне работа, но в случая не говорим за млад мъж с перспективи, а за такъв вече богат, не благодарение на себе си. Единственият въпрос, който се питам аз е щеше ли да го погледне дори ако не беше син на баща си. Иначе, аз също мисля, че изглеждат добре като двойка и бих се радвала ако са заедно по любов, че парите са променлива и не се знае утре какво ще е.

# 2 416
Ето го мъжът на Никол:
Скрит текст:

# 2 417
Зависи откъде са парите на Цеко Минев. Аз това, естествено, не го знам. Може да са от куфарче, може да са от кредити, може да е много работен и умен, може да е хванал правилната вълна... Аз не знам. Но, откъдето и да са му парите, те са купили за него и семейството му достатъчно лустро. И така, нормално е лустросани новобогаташи да си сливат умствения потенциал със синоптички, фризирани на масури. Но, хиляди пъти да на масурите, отколкото, например на онова нещо Златка Райкова. В крайна сметка, опростачването на нацията е застрашаващо по размери. И трябва да се радваме на относителната нормалност.
Ами ето докъде стигнахме, да сме благодарни за една Станкулова. Щото може и да е Райкова.

# 2 418
хах Райкова пак е добре, Валериева + още хиляди нейни подобия са кофти вече

# 2 419
  • Пловдив
Имаме си Светла и Гущеров. Та....

# 2 420
Да, всички тези джапанки: златки, светли... си ги създадохме ние.

# 2 421
  • Rock & Roll feeling ...
Филип 2 и аз го харесвам. Като типаж - бозав, рус, раздърпан, ако беше брадат и рошав, пак нямаше да го върна

На Николчето мъжа ми харесва само на последната снимка. Определено тя е по-красивата в двойката.
Друго се чудя, за благотворителната й дейност свързани с животни... Мъжът й може да и помогне да развие някакъв бизнес, печалбата от който да  захранва това благотворително дело. Защо се търси финансова помощ  от граждани... Да, наистина случаите са много и са тежки, но тя има ресурса и да финансира, и да завърти механизъм, от който да се пренасочва...

# 2 422
Уау! Пуснах си биографичен филм за J Balvin и научих, че приятелката му е бременна. Ще става татко! Heart Eyes Не ми хареса много момичето, но е важно те да са щастливи, дано е много щастлив Хосе, че и той споделя за депресивни периоди.

# 2 423
  • Варна
Ето го мъжът на Никол:
Скрит текст:
Усмихва ли се или те гледа ехидно??? Същинска Джоконда е този сладур. Втора Мона Лиза 😉

# 2 424
  • Пловдив
Я го сравнете с Гущеров. А? ааааааа? Лови око ви казвам Simple Smile

# 2 425
Той и Наум не е голям умник. Явно е завършил медицина по настояване на техните, а го влекат техниката и други такива неща. Поне да запише режисура, нещо такова, да специализира в тази насока. Теа ще си седи вкъщи, ще роди още едно дете и ще рекламира прах за пране в инстаграм. Simple Smile
Пепето не знам, струва ми се, че пак печели повече от мъжа си, а сигурно това не й харесва. Нещо не случи тя на партньори. Иначе й разглеждах профила, от 2014-та е имала мерак да бъде Кари Брадшоу и сега си го изживява, но с три деца ще й е трудно, колкото и да се опитва да го изкара лесно.

Интересното е че Наум афишира това с медицината, за да си вдигне нивото уж. Въпреки че това отдавна не е критерий, предвид как се взимат дипломи в България, за съжаление, а и във всяка професия има плява и наистина отрудени хора. Интересното е че по време на пандемията, той с инфлуенсърското си влияние и медицината някак не ги комбинира двете неща да доброволства в някоя болница и да даде добър пример. Само претенции.

# 2 426
  • Rock & Roll feeling ...
Я го сравнете с Гущеров. А? ааааааа? Лови око ви казвам Simple Smile
Или с Шиши... Ми така погледнато е стра-о-тен! Heart Eyes

# 2 427
Гущера ми се струва много добричък, той пък може да се държи добре. Не знам дали е така, но и така може да спечели жена с отношение, след парите де.

# 2 428
За Гущеров упорито се говори, че е адски деспотичен и ревнив.

# 2 429
За Гущеров упорито се говори, че е адски деспотичен и ревнив.

Ами явно дори той осъзнава, че може да задържи до себе си някой основно с пари. А дори това от един момент натам не е достатъчно.
Какво се случва с приятелството му с Азис? По едно време бяха неразделни.

Общи условия

Активация на акаунт