Звездни компромати - Юни'21

• 286 429
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 505
Как ще я познаете Камелия като и тя не може да се познае. 100% си сменят личните карти, то иначе на някое летище ще ги арестуват. Аз не знам чисто психически как го приемат- ставаш сутрин и виждаш друг човек в огледалото. Според мен просто им хлопат дъските и да избягат от себе си и да станат друг човек е търсен ефект. Както Светла тъпото се е вживяла, че вече е мн изискана дама. По някакви интервюта я слушах как вече не била човека, който се е снимал за плейбой, друга била (мен ако питате също толкова проста, но с по- скъпи дрехи и тънък нос).

# 2 506
Мъжът на Никол е супер според мен, много си подхождат и на мен лично ми харесва това, че е малко по-сдържана в социалните мрежи и не си развява скъпите дрехи и почивки. Не знам колко е интелигентна, но явно си е имала цел и я е постигнала, така че според мен е достатъчно хитра. Навсякъде красивите жени в публичното пространство са с богати мъже, така че това не е някакъв прецедент да се коментира толкова.

Относно Пепе, според мен със сигурност не е зарязала Ф2 заради Ф3, личеше си колко горда беше, когато беше омъжена за бившия си или както каза една потребителка все едно постоянно искаше да се покаже с него, но със сигурност не й е било спокойно, защото на мен той си ми изглежда женкар и несериозен. Ф3 според мен не й е идеала за мъж, но я гледа с обожание и приема и обича децата й, което трудно може да го получи от друг мъж. Със сигурност с него е по-спокойна, но тя води парада според мен, защото той след "Типично" нищо оригинално май не успя да измисли и го играе явно поддържаща роля в нейните видеа.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 12:11 от Belle25

# 2 507
Фейс ъпгрейд правят, човек трябва да се развива и да се стреми да е най-добрата версия на себе си, част от философията на актуалното време Stuck Out Tongue Winking Eye

И според мен Никол и мъж си отиват (много се смях на коментара с Джокондата Laughing), сега дали началният подтик е бил строго финансов, тя си знае, но какво значение има дори да е така, ако са щастливи.

# 2 508
Аз много харесвам синоптичките по БНТ - нежни и стилни.

И аз много харесвам Павлета Терзийска, много стилна и фина дама според мен, тялото е супер.. Тази Ева не толкова, някак ми е неразличима от повечето. На мен две дами супер много ми харесват от нашето публично пространство- Павлета и жената на Графа.

Тези киборги с ринопластиките - мания като татуировките е. Без една може, с една не може.

# 2 509
Познавам мъжа на Никол, много интелигентно, възпитано и обрано момче. Тя също е симпатична, но безлична.
Лора съм я виждала преди 15 години последно - много красива беше, жалко, че така се напомпа.
Тази Ева е много хубава, лъчезарна, определено запомняща се. Нейната изрусена колежка с обърната захапка обаче, е направо недоразумение в ефира.

# 2 510
Съвсем не мисля, че Николчето е безлична, това, че е обрана и премерена в държанието си, и не е тип Златка, или Сузанита, не значи, че е безлична.

# 2 511
Цитат
Ели Голдинг
Скрит текст:
Помислих я зя Гала. Grin

# 2 512
  • Sofia
Смесица от Гола и лигавото ѝ Асе ми прилича 😁

# 2 513
Камелия с този нов нос изобщо не ми харесва. Едно, че не ѝ стои добре на лицето и второ, че има нещо недоизпипано в ноздрите, сякаш отсечени стоят едни такива...

# 2 514
Четири страници пропусках заради това Пепе и продължавам да не знам коя е , но няма и да си направя труда да науча.

# 2 515
  • Rock & Roll feeling ...
Влогърка е, Marrietta.
Опитът в темата показва, че има хора, които не знаят и световно известни личности кои са, така че това не значи, че не е популярна в мед. пространство. Освен да се самопопуляризира, гостува и в предавания в нац, телевизии, така че коментирането на личността й не е спам.

# 2 516
Не,няма никакъв проблем, аз нямам това предвид. Със сигурност е известна с нещо, щом е толкова обсъждана, не че прочетох какво пишете за нея.
Убедена съм,че грешката е при мен, но не мога да научавам всички влогъри сега. Едвам смогвам с тези на тийновете ми.

# 2 517
Не само на Камелия, но и на Преслава и много други ноздрите седят като отрязани. Просто е адски болезнено да ги гледаш. Изглежда сякаш всеки момент някоя муха ще им влезе в носа и няма да излезе от там. Persevere Като филм на ужасите.

# 2 518
Не,няма никакъв проблем, аз нямам това предвид. Със сигурност е известна с нещо, щом е толкова обсъждана, не че прочетох какво пишете за нея.
Убедена съм,че грешката е при мен, но не мога да научавам всички влогъри сега. Едвам смогвам с тези на тийновете ми.
аз и не искам да ги знам. Не ми се губи време с непотребни реклами.
И аз така тук я научих. Симпатично момиче, все още неповлияно от модата "джуки, бюст и прочие", но пък с лошо стечение на любовния й живот. Три деца от двама мъже, скоростно забременяване и скоростни раздели (при бебета още). Тъжно е. Sad Това оттук го научих, пуснах в нета само да я видя. Този Филяка защо ли ми прилича на азиатец?

# 2 519
  • София
Наистина не разбирам това желание или мода да ти зеят ноздрите. Не виждам нещо красиво в това.

Общи условия

Активация на акаунт