Звездни компромати - Юни'21

• 286 200
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 490
От Камелия не е останало нищо, освен нахаканото и поведение! Е, и по гласът и ще я разпознаят, само той и остана! Язък!

# 2 491
Камелия ми изглежда и качила едни 10 кг та не се знае за лицето дали е повече попълвано, или надебеляло, + програмка за обработване разбира се . Но вижте талията и като цяло торса, ръцете, не е онази клечка.

# 2 492
  • София
BET AWARDS 2021:

Карди Би
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Куин Латифа
Скрит текст:
Зендая
Скрит текст:
с Лил Ким
Скрит текст:
Megan Thee Stallion
Скрит текст:
Тараджи Пи Хенсън
Скрит текст:
Лил Нас X
Скрит текст:
Дженифър Хъдсън
Скрит текст:
Андра Дей
Скрит текст:
H.E.R.
Скрит текст:
Ашанти
Скрит текст:

и още малко "звезден" блясък от наградите: Bowtie

Скрит текст:

Laughing

# 2 493
Лора е красива жена, харесва ми повече от Никол за четяща времето.
Вече не се ли показва по тв?
Не съм я засичала скоро,
https://show.blitz.bg/vip/sinoptichkata-na-nova-lora-georgieva-s … aen-razvod-snimki

# 2 494
На мен тази Лора ми е най-несимпатичната водеща на времето. Огромна глава бодната върху ниско слабо телце, нещо в нея ми е ужасно антипатично и се чудя как изобщо са я изтипосали пред картата.

А с Никол се подсмихвам как не смее да се завърти в профил, да не ѝ се очертае коремчето и само размахва ръчички. Simple Smile  Лека да е бременността ѝ.

# 2 495
Сигурно ли е, че снимките са от награди? 🤔
Че прилича на фрийк шоО. 😜
Тъкмо си мислиш, че няма как да стане по - зле и отваряш следващата снимка. 👀

# 2 496
  • София
Кейт Мос с дъщеря
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Вин Дизел
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:
Мегън Фокс
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Колин Фарел
Скрит текст:
Джаред Лето
Скрит текст:
Ели Голдинг
Скрит текст:
Зои Кравиц
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:

# 2 497
  • София
BET Awards, ако това не е расизъм, здраве му кажи Laughing Какво ли ще стане, ако белите си направят награди само за бели? Трябва да се казва WET Awards.

# 2 498
Лора цял живот има проблеми с мъжете доколкото разбирам и има анорексично тяло, а лицето ѝ е цялото набодено ама много е бодено там. Не ми се търсят снимки от преди, има и ринопластика, но тя е вече за добър ден в тези среди.

# 2 499
  • До сърцето...
Днес рожден ден имат:

Flowers Rose Кати Бейтс (Kathy Bates), актриса, 73год
известността идва с ролята на Ани Уилкс от „Мизъри”, Оскара за най-добра женска роля за нея и „Златен глобус”, номинации за награди й носят и ролите в „Пържени зелени домати”, „Първични цветове” и „Относно Шмид”.
Скрит текст:

...  Преживява рак на яйчниците,  рак на гърдата (двойна мастектомия) и лимфостази на двете ръце след отстраняване на гърдите, и продължава да играе. За ролята на майката на Ричард във филма „Случаят Ричард Джуъл" (Richard Jewell) е номинирана за Оскар-2020 в категорията „Best Supporting Actress” и за „Златен глобус”.

Wine Glass Джон Кюсак (John Cusack), актьор, 55 год
няма киноман, който да не е чувал за него, въпреки че не е в списъка на суперзвездите.Известността идва с ролята на Крейг Шварц в „Да бъдеш Джон Малкович“.
Скрит текст:

Wine Glass Чайян (Elmer Figueroa Arce или просто Chayanne), певец, 55 год
един от най-продаваните латино изпълнители. Освен автор на хитове и любимец на жените, той участва в няколко теленовели и телепродукции.
Скрит текст:

… със съпругата и децата (Изадора и Лоренцо )

Wine Glass Илон Мъск (Elon Musk), инженер, изобретател, бизнес магнат, инвеститор, милиардер, 50 год
Понастоящем е главен изпълнителен директор и главен технически директор на компанията SpaceX, както и главен изпълнителен директор и главен продуктов архитект на Tesla Motors, основана от негови втори братовчеди. Счита се за един от най-богатите хора на света
Скрит текст:

Честит юбилей

Flowers Rose Глория ( Галина Иванова), фолкпевица, 48 год
наричана „Примата на българския фолк“, има награди за „Певица на годината“ и „Певица на десетилетието“
Скрит текст:

Wine Glass Николай Михайлов , вратар, 33 год
български футболист, национал и играч на Левски, избиран за Футболист на годината, но известен най-вече с любовният си живот и врътките на половинки с колегата си Валери Божинов
Скрит текст:

… с баджанак си

Wine Glass Принц Хюсеин (Hussein bin Abdullah/Al-Ḥusayn ibn Abdullāh), принц на Йордания, 27 год
наследник на трона като първо дете (че и син) на крал Абдула ІІ и кралица Рания, все още ерген
Скрит текст:

… с родителите си

*  *  *
За усмихнато и ползотворно начало на новата седмица – латино-ритми с днешния рожденик Чайен

# 2 500
Лора цял живот има проблеми с мъжете доколкото разбирам и има анорексично тяло, а лицето ѝ е цялото набодено ама много е бодено там. Не ми се търсят снимки от преди, има и ринопластика, но тя е вече за добър ден в тези среди.

яко е пипано. какво ли е да си смениш лицето? сега прилича на дарина павлова на младини.

Скрит текст:

# 2 501

яко е пипано. какво ли е да си смениш лицето? сега прилича на дарина павлова на младини.

Скрит текст:

Това същата жена ли е?
Особено на първата снимка все едно гледам друг човек !!

# 2 502
Същата е.
Такава промяна има и при двете госпожи Гущерови, Ни Ло, Галена, Преслава. Абсолютно нови лица.

# 2 503
  • DE
Чудя се след толкова преправяния дали си сменят личните карти Thinking

# 2 504
  • в 1001-та нощ
На първата снимка е много красива. Жалко за окарикатуряването в последствие. В движенията й на екран има нещо много дразнещо - все едно й е много неудобно в тези дрехи, една скованост.

Общи условия

Активация на акаунт