Звездни компромати - Юни'21

• 286 349
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 595
Сега се загледах в снимките на г-жа Батинкова. Гледам, че си е правила още една ринопластика и носът ѝ е станал типичната "зурла" , както сега е модерно.

След първата ринопластика:
Скрит текст:

Сега:
Скрит текст:

# 2 596
... гледала разни риалитита (имаше едно по Фокс преди време за деца балерини или танцьорки в САЩ), родителите на талантливи деца често са наистина с болни амбиции и понякога не гледат на децата си като на деца, а като на продукт за вадене на пари...
Aуу това предаване и аз съм го засичала. Искало ми се е да си мушна ръката в телевизора и да ошамаря родителките. Бляк!

# 2 597
  • София
Ама защо с тези панталони с чатал камилско копитце бе. Иначе носът и не е зле.

# 2 598
  • In The Middle Of Nowhere
Носът й е един от най-ужасните в бг пространството. Отделно от това май и скули си е правила и резултата е че изглежда с едно 12-13г г. по-възрастна.

# 2 599
Тоца има талант да изглежда евтино. Не всеки го умее.

# 2 600
  • София
Що за клюкарки сте, зетят на Каракачанов е племенник на Сашка Васева, т.е. син на починалия и брат!
Ето това вече не го знаех! Да са живи и здрави младите.

# 2 601
Зетят на Каракачанов не е син на починалия брат на Сашка. Даже не знам дали има деца. Неговата майка е първа братовчедка на майката на Сашка.

# 2 602
Цитат
Сега:
Скрит текст:
Тоци и тя зейнала ноздри, да не остане по-назад. Мине ли модата на Майкъл Джексън, очаквайте Волдеморовски носове, защото то просто няма накъде повече да ги пилят.
Скрит текст:

# 2 603
Не знам дали е вярно, но някъде мернах, че Галена е напуснала Пайнер. Освен това и много други са си тръгнали, Деси Слава , Андреа, Кали, Малина, Есил Дюран, Нелина, Константин и Камелия.
Ще вземе да фалира Пайнер, притеснявам се вече. Разсипаха я тази държава 😂

Рики Мартин с дълги нокти
Скрит текст:

# 2 604
  • Пловдив
Сестрата на Бритни...подкрепяла сестра си в битката за попечителство.
Скрит текст:

Преслава на 37...
Скрит текст:

е още...https://life.dir.bg/gallery/preslava-navarshi-37-g-v-kasa-tsiklamena-roklya?i=2

# 2 605
ужасна е преслава.

# 2 606
И аз мислех, че Тоци се ебава, но за това се иска интелект и доза самоирония, а у нея има само комплекси, които напират. То не бяха комплекси за вида ѝ- плати си де що имаше титла за красота, остана си мис Крокодил. После се бореше да докаже на света колко е богата и щастлива- то не бяха кожи от умрели животни, бижута, отиде си руснака, с него и “богатството”. Сега се прави на работеща идеална майка, не знам да се смея ли да, плача ли. Факт е, че винаги изглежда като облечена от Илиянци. Изглеждат ми щастливи с Батинков, що не си живее живота и не спре да се навира в общественото пространство да не се излага така, детето един ден ще прочете, че майка му я наричат Тоца и е известна като мис Крокодил. Най- обикновена жена е, а ѝ се подиграва цяла България, не заради това, което е, а заради безумните ѝ претенции какво е.

# 2 607
Скрит текст:
Ако не знаех, че това е Преслава, щях да кажа Мара Отварачката...

И аз мислех, че Тоци се ебава, но за това се иска интелект и доза самоирония, а у нея има само комплекси, които напират.
То дори и да ги притежава тия качества ще иронизира себе си, а не детето си. Тя просто не е на център.

# 2 608
  • До морето
Тая сватба на Каракачановата щерка беше преди 2 години, ако не бъркам.

# 2 609
Детенцето на Преслава обаче е много сладичко с тази рокля. И мъжът й ми харесва. (знам, че съм малцинство в това Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт