Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 423
  • 822
  •   1
Отговори
# 210
Селесте, засега е супер. Геройски ги понесе, че бяха и две. Едната не я усети, на другата порева 20 секунди. Баща ѝ каза, че по това не прилича на него 😂. Аз се бях настроила за рев, захласване. Сега ще я следя за температура, дано ни се размине..
И при нас имаше опашка. Лекарката е от 13:30, ние отидохме към 14:00 и още я нямаше. Една баба толкова бясно ни изпревари по стълбите, застана пред кабинета и започна да се прави, че ще припада, ама на възможно най-висок тон, всички да разберат и да изпревари 10 човека 😃.

# 211
  • Germany
Момичета, да се похваля и да благодаря за стиснатите палци. Всичките ми показатели са в норма! Много съм доволна Simple Smile

# 212
  • Бургас
Мони, ето това са хубави новини. Все така да е.

Браво на смелата малка мишка. Всичко ще е наред.

Аз пък съм супер доволна, че си открих нова маникюристка в съседния блок. Цяла година се мъча сама, а с лявата ръка не ми се получаваше много, и сега ми е много гот. Колко малко му трябва на човек Simple Smile

# 213
  • Euskal Herria
Ей това време от годината най-  го обичам. В момента цъфтят липите и магнолиите, градът е напарфюмиран направо. Централният булевард открай до край е с големи липи, ароматът се носи на талази. Като се добавят и магнолиите... Целият град е осеян с тези дървета.
Днес ми е ден за цветята, прочиствах, изрязвах, ама има още много.
Скрит текст:
Показвам една част. В сандъчетата - толкоз:

Слънчево и топло е, ама май трябва да внимавам с разходките. Вчера уж не беше много жега, а се обади слънчевата ми алергия.
Хубава вечер да имате!

# 214
Мони, браво!
Дано и Алечка се включи с добри новини 🙏

Всички с болки и болежки, да се оправят бързо.

И тук почнаха да цъфтят липите, много е ароматно.

# 215
  • Germany
Яна, не е ли късно за магнолиите? При нас прецъфтяха отдавна. Сега са избухнали розите. Утре ще изляза с фотото на разходка, да наснимам.

# 216
Браво, Мони!

# 217
  • Euskal Herria
Мони, февруари цъфтят розовите:

Юни са белите:

# 218
  • Germany
О, аз бели май не съм виждала. Благодаря за снимката!

# 219
  • Euskal Herria
Огромни са. Ще потърся снимка и ще пусна. А ароматът им наподобява на лимон, свежо ухание.

# 220
Белите май са целогодишно зелени или бъркам? Грандифлора май им е сорта.
Мони,радвам се за добрите новини!

# 221
Имахме такава огромна бяла магнолия. Онзи ден паднала върху оградата, добре че не е върху къщата. След наводнението се повреди....
Мони, радвам се за добрите резултати.
Али, как е котачко?
В момента суша в къщи цвят от бъз, цялата къща ухае.

# 222
  • Euskal Herria
Да, през цялата година са зелени.
Ето един цвят:

Надявам се повече добри новини да има в темата.

# 223
А като прецъфтя стават едни топки и как боли като ти падне на главата:) но пък ухаят страхотно.

# 224
  • На брега на реката
Добро утро!

Мони, радбам се, за хубавите новини!

Бел, и аз да поздравя, малкото храбро мишленце!

Дали при Бел Фльор, дойде бебчето?

Али, как е пухената топка?

Янче, благодаря за снимките!

Тит, това в Хюстън ли? 
Не можах да набера цвят от бъз, при нас е прецъфтял. Много ме е яд, че го изтървах тази година!

Най-любимия ми аромат е този, на липа! Обожавам го, дори и парфюм имам с този аромат, но не е същото, а такава бяла, огромна магнолия, видях като ходихме на гости при брат ми във Франция. Много ме впечатли, защото бях виждала само тези розовите, които има при нас, но тях не ги харесвам особено, заради това, че цветовете са на голи клонки. Неестествено ми е, да няма листя, а само цвят!

Хубав ден, момичета и дано е изпълнен с хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт