Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 431
  • 822
  •   1
Отговори
# 660
Съни, честита да ти е сестричката, да е много здрава!
За  теб 🤗

# 661
Честити да са рожденниците на Али и сестричката на Съни.
Въпреки, че не съм опитвала никога смокиня, обожавам аромата им. Даже съм решила дворът да го засеем само със смокини. Така 2 декара. Обожавам обаче риба, печена в листа от смокиня.
Мама идва на лекар и ми донесе вишни. Тичах да купя буркан и съм сложила вишновка.

# 662
  • Germany
Али, честити ти рожденници! Здрави и щастливи!
Съни, здраве и късмет и за сестричката ти!
При нас вали и е 16 градуса. Едвам станахме сутринта. Вчера ми беше крив и тъжен ден. Бяха 15г от смъртта на мама...

# 663
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Днес почивам, но малко ще поработя, после ще пътуваме Към Банско. Трябва да си купя нови дрехи, напълняла съм, докато отслабна ще мине време, пия и фитоестрогени, заради пременопауза. Май рано ме хвана, но и хванах цаката, поне настроенията не ми се менят през пет минути Grinning
Хубав ден ви желая!

# 664
  • Бургас
Добро утро!

Али, Съни, да са честити рождениците! Да са много здрави и щастливи!

Мони, Hug

Смокини и вкъщи никой не близва, но сушените листа в чая ухаят чудничко. Имам едно шише сироп от листа от миналата година, но е станал твърде гъст и ще трябва първо да го разтопя на водна баня. Ако ни хареса, поне да берем нови с време.

Прекрасен да е денят ви, момичета!

# 665
  • Canada
Мони, 🤗

Але, Съни, да са честити рождениците! Каквото си пожелаят - да се сбъдне!

Етти, сподели за фитоестрогените, пия и аз в момента една добавка. Отпуснах се да ям млечни напоследък и сега си плащам цената.

Сок от бъз правих, набрах го събота в планината. Леко промених рецептата, не исках да е със захар.

Последен работен ден за мен за тази седмица 🙂

Боби, ако не можеш да промениш работната среда засега единственото, което можеш да направиш е да промениш твоето възприятие. Преди да се терзаеш, запитай се това ще има ли значение за теб след година, две.

# 666
  • на Мелмак
Фонси, беше ми предписан естроген, но не исках да го пия. Самоназначих си Фемовита и определено се чувствам в комфорт със себе си.

Честити да са ви рожденниците, здрави и щастливи да бъдат!

# 667
  • Canada
Етти, благодаря, ще го погледна 🙂

EstroSense взимам аз.

# 668
Съни, честита да е сестричката ти! Много здраве ѝ пожелавам.
Мацки (Етти и Фонсе), тия продукти да не качват допълнително естрогена, а? Щото на нашите години той си е ок, а прогестерона намалява и от този дисбаланс се появяват всички екстри.

# 669
При тези продукти ме притесняват страничните ефекти, най-вече опасността от качване на килограми. Дори една вечерна иглика не смея да пробвам, за облекчаване на ПМС симптоми.

# 670
  • гр.София
Привет!
Честити да са всички рожденици Birthday
Нещо не мога да смогна да пиша, сутринта ММ пи с мен кафе, нали ще заминава другата седмица и това да си кажем, друго да не забравим, и ми уплътнява времето което си е мое Sunglasses мразя сутрин да ме закачат, докато си изпия кафето, после съм ОК.
И в работата само проблеми, толкова ми писна, че вече и не се впечатлявам за неща които не зависят от мен, на гръб нищо не мога да докарам, всички лъжат, италианци, турци, китайци... аман!
Нищо не пия аз, 45г. ги направих, единствено жегата много ме мъчи, а съм зиморничава по принцип Joy
Гледам да се храня нисковъглехидратно и да спортувам 3-4 пъти в седмицата, народни хора ама пак е движение!
Събота-неделя се поотпускам малко, през седмицата стриктно и те така.

# 671
  • София
Честити да са рождениците на Али и Съни! Здрави и много щастливи!
Смокини не ям и дори не съм пробвала. Едно време баба ми правеше сладко от зелени смокини, харесваше ми. Това от зрели смокини не го харесвам.
Най-после стана топло и душата ми се радва. Тъкмо навреме, че утре дъщеря ми заминават семейно на море.
Хубав ден, девойки!

# 672
Честито на рождениците!

Обожавам смокини! На село си имаме една малка смокиня ама крайно недостатъчна.
Бих предложила като ви станат смокини те... Да ме приютите за ден, два да ги изям. 😁

# 673
  • дядовата ръкавичка
Честити да са ви рождениците, Али, Съни!

Другарки по съдба гледам. И сок от бъз правих за първи път в живота, и липа суша за чай, една мила съседка ми набра от нейната.
Леле, как може да не сте опитвали или да не обичате смокини. Обожавам, но само тези малките. Големите, които растат покрай морето не ми понасят. Та, и аз предлагам помощ в изяждането, и сладко правя Simple Smile

Не знам, момичета, с тези естрогени, пък дори и фито да са. Две мои познати такива проблеми си докараха, лекарите казват, че може да се дължи на допълнителния прием на естрогени.

Аз пак съм на батута при татко, този път за 10 дни. Не ми се мисли какво ще заваря като се прибера. Ама пък да се научат моите да се оправят без мен.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:39 от Айяла

# 674
Обичам много смокини, но не ги ям.....И сладко обичам, но... Искам, ама не може. Мъка, мъка.
Айяла, бързо да мине играта на батута, и у дома да те чакат с подредена къща.

Общи условия

Активация на акаунт