Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 433
  • 822
  •   1
Отговори
# 645
Малини ще захващам и аз,че свалят температура. 😓 Сиропа от бъз само аз си го пия! Дано малиновия го хареса Синеочката.

# 646
Здравейте! Тук съм,но нещо не ми се пише,а и няма кой знае какво и интересно около мен Simple Smile Чакам с нетърпение да се оправи времето и да хукваме по язовирите.
Мари,Ени,радвам се,че се хванал касиса. Ени,майка прави някакво желе от касис, което става много хубаво, а отделно свекърва ми прави и сироп за разреждане. Ако искаш рецепти, ще ги питам и ще ти пратя.
Преди две седмици и аз правих сироп от бъз, а днес брах и липа, и сега така хубаво ухае вкъщи...
Част от тазгодишната ми цветна градина
Скрит текст:
[img

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:21 от hrisska2

# 647
Хрис, "пременила" си се;)
Много харесвам мирис на липа, обаче кихам безумно и по много. Бива ли на 40 да стана алергична пък?

# 648
Аз скоро правих сироп от мента. Много е свеж.
Ени, набери си и листа от малини за чай, също смъква температурата. Ени е чудесна.
Тути,  и пп-късно става,  за съжаление.
Детето ме ядоса,  но да е жив и здрав.

# 649
Ени, освен че много освежава, компотът от малини на нас никога не ни е действал температуропонижаващо. Не знам защо му приписват тази дейност 🙂

Здрасти, Хрис 🙂

Купих си сандали с голяма платформа. Много са удобни, децата викат, че са готини, но аз не знам дали ще свикна с тях. Имам чувството, че съм като бръмбар с налъми 😆
Иначе исках нещо различно, нещо не типично за мен. Утре ще ги обуя пак пък ще видим 😊

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 22:45 от rummi_pl

# 650
  • Бургас
Така като ви чета, ще изсуша и аз листа от малини за повече аромат на зимния чай. Със сушени листа от смокиня също ухае страхотно.

Хрис, здрасти! Чудно пъстра ти е градината и тази година.

# 651
Хрис,привет! Аз намерих рецепти и за желе,и сладко.. В нета има всичко. Одеве ги обрахме със Синеочка касисчетата,утре ще го мисля. 🤗
Градинката ти е супер!
При нас от две страни има огромни липи и ухае страхотно! Обожавам! Лошото е,че няма ниски клони,за да си набера.
Руми,при мен е давало ефект с чай от малинови листа,по лъжичка на няколко минути,понижава. Пък поне не вреди,дори и да няма ефект,пак си е полезно.
Смокините не са моето нещо. Правих сироп от листа,ужасен беше. Само на сладко се консумират,а аз и него не обичам. 😁 То щото имам в градината,ако нямах сигурно щях да обичам. 🙈

# 652
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Явно имам нужда от почивка...
Две вечери заспивам както разказвам приказка в леглото на Митето...
Вижда се краят на учебната година.
Хубав ден!

# 653
  • На брега на реката
Добро утро!

Ени, прекрасна е Синеочка и вече не е бебе, а прекрасна малка госпожица!

Сироп от бъз не успях да направя, но снощи сложих цветове от липа и да видим, какво ще излезе! Ако се получи, ще споделя!  За мен аромата на липата, ми е много любим. Дори имам парфюм, с този аромат!

Хубав ден, на всички!

# 654
Добро утро!

Смокини и аз имам, а не обичам. И никой покрай мен не ги и тачи особено.  Едното дръвче го отрязахме, че пречи, обаче това е страшен плевел- избива ли, избива.

Градината ми е ужас след дъждовете. Ще трябва да правим ударна бригада по тревопочистване...

Брат ми и детенцето на дружката ми са рожденици днес 🥰 Да са ми живи и здрави!

Спорен ден, банда!

# 655
  • На брега на реката
Али, честити да са! Здрави и щастливи!

# 656
Добро утро!
 Благодаря ви момичета!
Честити да са рождениците, Али-здрави и щастливи!
Руми,преди месец пробвах почти същите обувки, или поне такъв модел, и ми се сториха много удобни, но се въздържах,защото тази година наистина прекалих с летните.
Смокиня имаме огромна и плода й много го обичаме всички. Сироп от листа обаче не съм правила.
Бубе, би ли споделила кой е парфюма?
Хубав да ви е деня!

# 657
Добро утро.
Али, да са честити, здрави и щастливи днешните празнуващи.
Буб, ако се напръскам с парфюм с аромат на липа ММ ще заподозре лично отмъщение. И все пак ми е любопитно кой точно е този парфюм. Чай от липа свързвам с детството си заедно с пържени филийки за закуска.

# 658
  • На брега на реката
Burberry Weeken е парфюма! Малко е по-тежък/сладникав/ за моя вкус, но си го ползвам при по-хладно време, защото ми действа леко задушаващо!

# 659
Добро утро.
Али, честити да са рождениците. Здрави и щастливи.
И моята сестра има рожден ден. Да е здрава,  че напоследък има разми здравословни проблеми.
Снощи много ми докривя, надявам се днес да е хубав ден.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

Общи условия

Активация на акаунт