Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 434
  • 822
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.София
Това е роклята, отстрани има цип който не мога да вдигна! Шивачката я нямаше, дано да е добре, че е възрастна, при нея ходя сигурно 20г.

# 631
Тук съм!
Борихме със Синеочка чревен вирус с температура. 😓 Всички болести й се лепят,не знам вече... Мина де. Добре е.
За Хрис и аз се сещам всеки ден,като мерна касиса,който ми изпрати. Вече е узрял и се чудя какво да го правя. Някой с идеи?
Боби,и аз подкрепям другите,търси друго място. Тук всичко е с връзки,така че поразпитай близките. Аз също ще питам една позната. Само ми пиши на лс каква ти беше специалността,по кой предмет преподаваш?
Десии,роклята е супер! 😍

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 13:01 от Anyyyone

# 632
  • дядовата ръкавичка
Ени, много сте хубави и усмихнати Simple Smile

От касис аз правя сладко, може и сок.

# 633
  • Бургас
Купих червени чушки, дребни,напълних ги с яйца и сирене и ги изпекох във фурната. Ухае на лято, на бабината къща. Пека сега наденици с праз и един таратор ще направя и може да заповядат гостите на обяд.Сега са на разходка.страшно горещо ми е,може би защото тичах от един магазин в друг. Ще си поема въздух докато дойдат, после-слагане,вдигане,миене.

# 634
  • Бургас
Леле, Ени, колко е пораснала Синеочка. Heart
От касис майка прави сладко и сироп, а позната компот, от който после пиели само сока.

Ети, аз от снощи имам руло Стефани и супа топчета.

Боби, дано се намери по-спокойна работна среда! Ръководството или колегите не биват, или и двете?

Деси, роклята е много хубава.

Марѝ, шест точки съм, на нагревки съм на плажа  профилактично Simple Smile
Скрит текст:

# 635
Охх плажче! 😍🤗
То е червено френско грозде,не онзи касис,черния. Не знам дали ще стане за сокче. А за компот е малко,само едно клонче остана,че ММ другите ми ги окоси. 🙄
Синеочка си расте,да. Вече не е бебе,а и почна с претенциите. Това не искала да облече,косата не иска да връзваме... Отделно,че по улиците се заглежда в дрехите и обувките на какичките и казва колко са красиви. 😁 Малка кокона!

# 636
Здравейте и от мен!

Боби, много неприятно е това, огледай се за друго училище.

Аз имам да сканирам 9папки с документи. Остават ми 8бр, хаха. Simple Smile

Тук днес е някаква адска жега и задух, не се диша просто.

Страшно ми се пътува някъде вече, не сме мърдали от миналия март никъде извън БГ.

# 637
Мари, има нещо вярно... злобата и лошото никога не спят, но защо трябва да е така.

Ени, прекрасна Синеочка! Вече си е голямо момиче.

Бел, в началото ще е така, а след месец ще се чувстваш много по-силна и в кондиция.

Моята контузена ръка се подобрява и дори мога да вдигам тежко. Лека полека ще се завръщам към тренировъчните си навици.

Ес, докато ги сканираш, ще стане време да си тръгваш. Спокоен да ти е работният ден.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 12:04 от Linofrina

# 638
  • Бургас
Ени, точно за червено френско грозде говоря, то аз само на това казвам касис.

Ес, вижда им се краят на папките Wink

# 639
  • на Мелмак
Пълнени чушки направих.
Това е Grinning

Много хубава роклА Grinning

А синеочка си станала малка, сладка госпожица Simple Smile

# 640
Аз имам голяма тава с мусака, три дни не готвя;), правя само салата или таратор.
Утре ще направя супа топчета и ще гледам да има до петък поне.
Ще се науча аз, говореха ми едно време бабите пред блока да не готвя всеки ден, ама аз млада и зелена, не слушам.
Значи сега, или съм остаряла, или поумняла;)
Синеочка е пораснала много бързо!
Боби, не си го слагай на сърце просто. Казали, казали, ходи си на кръщене и си чакай ваканцията. Никъде не е идеално, то и ние не сме.

# 641
Тути,  поумняла си,  много ясно, ние в тая тема не стареем!

Деси, дано ти коригират роклята, много е хубава. Имам почти същата, но червена.

Синеочка верно вече е голямо момиче 🥰 Да я забравят болестите!

И тук е жега, ама аз съм във възторг. И мирише на липи 😍

Ще изкарвам гнома на разходка в градината. Малко му е отесняла каишката обаче 😅 И снощи не беше във възторг от порасналия, мокър райграс 😆 Ама да се оправя, като изляза без него крещи.

# 642
Много хубава Синеочка. Гроздето от Хриси си го замразявам в кутийка. През ден слагам по някое зрънце.
За вечеря има месо за бургери по американски модел, салати, картофки, вино и бира.
Лино, Бел, не си давайте зор с тренировките. Екстра сте си. И роклята на Деси ми хареса.
Тути, моето келешче днес ми сервира, че вчерашна манджа (кюфтета на скара) нямало да яде. Идеше ми да го ошамаря, щото и без това яде 5 манджи. Накрая имахме сделка- вчерашни кюфтета и пакетче сурови нудъли. Думи нямам.

# 643
Мари,а после за какво ги ползваш зрънцата? Четох за някакво прясно сладко. Редиш зрънца,малко захар,после пак и накрая посипваш захар и слагаш в хладилника. Май така ще направя.

# 644
Ям ги объркани със заквасена сметана. Прилича на сладолед. Ползвам и други плодове- боровинки, къпини, малини(от нашата Веси).

Общи условия

Активация на акаунт