Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 437
  • 822
  •   1
Отговори
# 615
  • На брега на реката
Боби, що за чудо е това?!  Не проумявам подобно отношение! Вероятно ти е трудно да работиш в такава среда. Няма ли възможност за промяна?

# 616
  • при моите деца .....
Трудно...
Малко са училищата в общината...
Ще проверя в съседна община....
Сега ми попадна в нета
“Някои неща са съществени...
Да живееш спокойно е едно от тях.” Heart
Лека нощ!

# 617
  • София
Боби, виртуална прегръдка! Дано намериш място, където да те ценят!

# 618
Боби, в предишната ми работна среда това беше нещо нормално. Sad
Нямаше ли как да предупредиш по-отдалеч...или са ви поканили на кръщенето в последния момент?

# 619
Добро утро!

Боби, дано намериш по-добро място!

Доволна съм от първия летен ден, дано да е все така.  Сандали едва ли ще обуя скоро, че в офиса сме на климатик по цял ден и на мен не ми понася.

Спорен ден, банда!

# 620
  • при моите деца .....
Добро утро!
Дано днешният ден е спокоен....
Лин, те набързо организираха кръщенето, когато се разбра, че се прибират роднини от САЩ, беше за неделя, но миналата седмица промениха за събота....
Пък НВО.... И със страх споделяш такава новина....
Както и да е....
Имам много работа вкъщи, не ми остава време....
Хубав ден!

# 621
  • Ямбол
Добро утро!

Прибрах се вчера заредена и отпочинала, макар че бързо се хоризонтирах. Много, много хубаво си изкарахме.
Боби, напълно те разбирам. Аз едва дочаках нашето зло да си отиде и сега е рай. Ако няма изгледи скоро да се промени при вас, потърси по-спокойно място, макр че в нашите среди това е голяма рядкост.

Маре, питаше за НВО в седми клас. Изобщо не съм го гледала, аз съм в гимназия и повече ме вълнуваше 10 клас, а там мога да кажа, че тестът беше лесен.

Моята работна седмица започва от днес, спокойна да е вашата!

# 622
  • На брега на реката
Добро утро!

Боби, стискам ти палци, да намериш ново място, на което да те ценят и уважават! Ужасена съм, каква отрова се лее там, където трябва да се леят знания, умения и мъдрост!

Аз също съм доволна, от първия летен ден. Топло беше, но не непоносимо!

# 623
  • гр.София
Добро утро ☕
Едвам станах, трябва да сготвя преди работа, че мен ще ядат 😁
До шивачката трябва да ида, че ми се развали ципът на панталона и една рокля си купих без да меря, и тя се оказа тясна на бюста, не можах да повярвам, дано измисли нещо да ми я разшири, че съм влюбена в нея 💃
Боби, прегръщам те, ужасни колеги, направо да загубиш желание да правиш каквото и да е!
Хубав ден от мен 🤗

# 624
Добро утро.
Станах в 5.30 и си мислех, че ще ди чета на спокойствие,  то време не остана.
Боби, дано намериш друго място.
Вчера много се напрегнах, дано днес е по-добре. 
И аз съм доволна от времето. Снощи за пореден и надявам се последен път изпрах якетата за прибиране.
Хубав и спокоен ден.

# 625
Съни,  днес да е спокойно!

Да ви покажа Лио след обичайната сутрешна игра 😆😆😆 Леко ми е мързеливичък...

# 626
  • Бургас
Добро утро!
Снощи се гледахме с бебчо, кротък е, хапна,играхме, обаче не иска да спи, а не беше спал и преди да отида аз. Та обикаляхме на ръце апартамента, гледа си. Търкаляхме се по спалнята,гимнастика правихме, голям кеф. Посрещнахме мама и татко в коридора, те се уплашиха, че ме е подлудил, а ние двамата така добре си изкарахме! Боби, извинявай, че се намесвам в проблема ти и аз с непоискан съвет, но мисля, че ако отиваш всеки ден на работа с мисълта, че някой ще си изкарва нервите върху теб това си е мъка. Такова напрежение се отразява във всички сфери -дали в семейни взаимоотношения, дали в здравословни проблеми. Като съм почнала да ръся съвети-бягай, ти си най-важната за себе си! И се извинявам, ако съм влязла с бутонките!

# 627
Добро утро.
Лио изглежда много доволен след играта.
При нас вчера пак валя....За днес отново е таква прогнозата. Багерите още са пред нас и пак няма да имаме вода. Най- гадното е, че сменят центраните тръби, но разклонението за нашата къща ще си остане старото, съответно чиста вода пак няма да имаме.
Боби, това държание е някакво модно течение. Дано на пук на него си изкарате добре на събирането.
Съни, днес всичко да мине по план и без никакви обърквации.
Деси, много завоалирано се похвали с роклята и бюста. Дано да има решение.
Селесте, как си днес?
Хриси, Мид, Ени ми се губят.

# 628
  • на Мелмак
Добро утро!

Снощи се събрахме по случай първия летен ден! Grinning Повод да има.

Лио е красавец Simple Smile

Боби, чета те, от известно време има доста, хм, как да го кажа? Умора, негативизъм. Може би греша, все пак тук само пишем, без личен, зрителен контакт. И моят съвет е за смяна на работното място, то те трови! Пак си казвам - мога и да греша.

Деси, покажи роклята де!

Колко хубаво звучите с тези внучета Simple Smile

Днес се чудя какво да сготвя? Идеи да имате за споделяне?

# 629
Добро утро! 😊

Много сладък Лио 🥰

Боби, присъединявам се към мнението на другите, че в такава среда не е здравословно да работиш.

Бел, много хубави емоции 🥰

Ети, не мога да помогна с яденето, караме я почти на поръчки само. Снощи правих омлети и 3 пъти ходих да приспивам Мишката през това време.

Аз се отчитам с първа тренировка. Изморих се още на загрявката, но реших да не се отказвам. Трябва и храненето да оправя и дано видя ефект, че не ми се излиза с дълги панталони лятото 😃.

Хубав ден, момичета! ☀

Общи условия

Активация на акаунт