Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 429
  • 822
  •   1
Отговори
# 690
Честито на имениците и от мен! Да са живи, здрави и винаги усмихнати!
Голяма жега и днес. Аз съм с гащеризон от изкуствена материя с 3/4 ръкав. Трай бабо за хубост, да видим в края на деня как ще съм.
Мари, ти ли не се показа с новата прическа или аз съм те пропуснала?

# 691
Честито на имениците! Здрави, успешни и щастливи да са!

Адска жега тук, на работа е като в сауна.
Днес съм с една туника, но и гола да съм, все тая, непоносимо е. Към 10ч мисля да се направя на луда и да пусна климатика. (пести се от ток и много, много не ни дават да го включваме).

# 692
Честити именици. Живи и здрави да са!

Ес, много гадно, къде работиш?

# 693
Честити да са всички именици! Живи и здрави! 🥰

Ужасна жега е навън, но ще изкараме малко Мишката, че не може само вкъщи. Как ще излизаме цяло лято не знам.
Иначе аз се отчитам с трети ден тренировки, въпреки ужасната мускулна треска. Пиша тук, за да ме е срам да се откажа 😃.

# 694
Добро утро!

Честити да са всички празнуващи днес! У дома - дядо и брат ми!

Замотах се днес нещо сутринта и не можах да се разпиша. И тук е жега, но аз съм доволна. Най-накрая спрях духалката в кухнята 😅

Спорен ден, банда!

# 695
  • Бургас
Честити да са малката Билянка, Мид, Яна, племенницата на Пеги, дядо и внук! Здрави и щастливи да са!

Боби, благодаря много за пожеланията!

Взехме сутринта свидетелството, вече е сигурно, че продължаваме в 4-ти клас Joy

След толкова дъждове дойде ред и на прозорците на терасата. Едно слънце е блеснало, направо ми е жал за момчето, което я чисти. Не толкова, че да се опна аз де Simple Smile

Прохладен и спокоен да е денят ви!

# 696
Честит празник на имениците. Да са здрави и щастливи.

# 697

Мари, ти ли не се показа с новата прическа или аз съм те пропуснала?
Не си ме пропуснала. Имам извинителни причини освен да не се покажа, то и да не се снимам тези дни. Точно под дясната ми вежда от няколко дни е излязла голяма подкожна пъпка, която освен че боли, ми е повдигнала допълнително веждата, а клепачът ми е отекъл и зачервен.
Честита да е и родата на Пеги.

# 698
Мари, да минава бързо! Третираш ли мястото с нещо?

# 699
Рей, намазала съм се с ихтиол. Върху кафявото петно съм сложила голям кръгъл памучен тампон, който съм захванала с 2 лепенки сложени на Х. Приличам на едноок пират, който не си е уцелил правилното място на превръзката....

# 700
Мари, извинявам се предварително за черния хумор, ама си баш за снимка, както се описваш.

# 701
Знам, знам, аз за това го написах, да се посмеете и вие на мой гръб.

# 702
Марето ги владее тия работи с описанията, признала съм я;)
Честито на имениците днес!
Мръсна жега е тук, хем ѝ се радвам, хем се потя;)

# 703
Привет! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно и се радвам на хубави новини или пък стискам палци при нужда. Да се похваля, че вече ми цъфтят цветята на терасата и вече ми мирише на липи! Много жега, не е това моето време, но кой ме пита...

# 704
  • София
Честито на имениците,живи и здрави!
Благодаря ,че сте се сетили и за мен Heart

Общи условия

Активация на акаунт