Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 909
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Пловдив
Имам си нова цел в живота, кошница за пикник! Още съм ентусиазирана от худито :p
А някъде знае ли се кои са обектите?
8.1. За участие в промоцията е необходима покупка на продукт/и на стойност от минимум 5 лв. под марката Верано азур от обектите, участващи в промоцията.

В точка 5.2. пише кои обекти участват.

5.1 Участието в промоцията е обвързано с покупка на един от следните продукти Verano Azur Совиньон Блан и Вионие, Verano Azur Глера, Verano Azur Рoзе, Verano Azur Сира и Марселан, независимо от типа разфасовка.

5.2 Участващите в промоцията продукти, описани т. 5.1, могат да бъдат закупени от всички търговски обекти на територията на страната, които ги предлагат. Включват се както магазинна мрежа, така и кафе-аперитиви, ресторанти, нощни заведения и т.н.

# 1 396
  • Сф
Кк
Привет! В тегленето днес участват всички билети закупени до края на 13.06.
Билетите, които купите днес и до края на седмицата, ще участват в тегленето на 21.06.
Всички спечелили ще бъдат уведомени до 3 дни от датата на тегленето на имейла, с който са регистрирани в Coca-Cola App.

# 1 397
За играта на Савекс, мисля че бележката участва само за часовия интервал/нали се тегли на всеки час/ и за деня на регистрация. Поне аз така разбирам правилата.

Според мен участват за целия период. Много ми е съмнителен спечелилият телефон. В правилата пише, че големите награди ще се теглят от 15.06.2021г.

7.4.1 . Тегленето на печелившите за ГОЛЯМАТА НАГРАДА ще се извършва ежедневно, на случаен принцип, чрез специално разработен от Изпълнителя софтуер. В периода от 15.06.2021 г. до 01.08.2021 г., на случаен принцип ще се тегли по 1 (един) печеливш измежду участниците, успешно регистрирали се за участие до момента на тегленето и отговарящи на условията на Играта. От всяко дневното теглене за ГОЛЯМА НАГРАДА се изключват регистрациите на касови бонове / фактури, които вече са били изтеглени за печеливши при тегленето на МАЛКА НАГРАДА.

# 1 398
Защо в Савекс вече има печеливши ? Нали почва да се тегли от утре?

# 1 399
До колкото разбрах това са моментни награди. Утре ще е заголямата с бележките от днес които не са спечелили.

# 1 400
Според мен тези в Кк нямат връзка и инфо един с друг. Тези,дето отговарят и миналата седмица си пишеха някакви отговори,колкото да си измият ръцете. До края на деня,до утре,до три дни ще пратим мейли, те са получили печелившите мейли,щом не сте значи не печелите... дрън дрън. Иначе на мен ми даде да си купя нов билет. Надявам се да не е лош знак. 🤣

# 1 401
Подаръци с покупка в Ремедиум
https://mailchi.mp/remedium-bg.com/4wzmksl4e5?e=9a94e1f574

# 1 402
До колкото разбрах това са моментни награди. Утре ще е заголямата с бележките от днес които не са спечелили.

Вече има спечелил iPhone SE 64 GB.

# 1 403
Имам смс от Спиди. Утре пристига продуктовия пакет от Боровец. Smile
И аз. Спечелих, а нямам смс Sad

# 1 404
Някой няма ли да се похвали с пералня от тази игра в "Елитис"?

# 1 405
Имате ли проблем при регистрация в сайта на Флорина ? Опитвам се да се регистрирам и на потребителско име си въвеждам имената и ми изписва , въведете валидно потребителско име ?

Не разбирам защо вече има спечелен телефон в играта на Савекс, нали е от днес и се регистрира до 19.00 часа ?

# 1 406
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Седмицата ми започва чудесно!
Във фейса имаше игра на Лорели за бебешка количка.Измежди 1244 коментара с отговор на зададения въпрос съм една от трите късметлийки които ще получи въпросната количка.Чудесен подарък за бъдещото бебе на сестра ми.

# 1 407
Седмицата ми започва чудесно!
Във фейса имаше игра на Лорели за бебешка количка.Измежди 1244 коментара с отговор на зададения въпрос съм една от трите късметлийки които ще получи въпросната количка.Чудесен подарък за бъдещото бебе на сестра ми.
Страхотна награда. Честито!

# 1 408
Имам мейл от кока кола за оптигрила тази седмица какво подраниха така Smile

# 1 409
Браво, Ани. Като ги скастрихме миналата седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт