Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 904
  • 2 820
  •   2
Отговори
# 1 380
Игра с покупка в ДМ

# 1 381
Тази седмица едвам събрах 5 койна за да участвам за грил ,купих си един билет и сега много се надявам да ме изтеглят. Дано ми се отпусши късмета ,че тази година е голяма суша ,та за това искам да помрънкам  МРЪН МРЪН

# 1 382
В Savex бележката във всички тегления ли участва?

# 1 383
  • Пловдив
В Savex бележката във всички тегления ли участва?

Според правилата на играта ДА.

# 1 384
Имам смс от Спиди. Утре пристига продуктовия пакет от Боровец. Smile

# 1 385
  • Пловдив
Похвалвам се, най-накрая и аз уцелих перлено бижу от Тео след n-броя регистрирани бележки. Напълних шкафа със сапун.
Получих потвърждение на бележката от Чупа-та, чакам си слушалките. В бирите спирам да участвам, от Каменица ми се падат само кодове, пък аз искам халба.

# 1 386
Аз ли съм се заблудила,че сапуните на Тео(твърдите) не участват в играта?Или вие купувате течен?Аз имам вече 3 шампоана Тео😂,които най-вероятно ще използвам като душ гелове.

# 1 387
  • Пловдив
Аз ли съм се заблудила,че сапуните на Тео(твърдите) не участват в играта?Или вие купувате течен?Аз имам вече 3 шампоана Тео😂,които най-вероятно ще използвам като душ гелове.

Ето от правилата на играта:
4. Участващи продукти

4.1. В Играта участват всички продукти с търговска марка „Teo“, а именно:

- твърди сапуни Teo Milk rich, Тео Bouquet, Teo Super Maxi

- течни сапуни Teo Milk rich, Teo Ultra Hygiene

- шампоани Teo Nature и Teo Beauty

- шампоани Teo Expert

- антибактериални гелове Teo

*За информация на потребителите, търговската марка „Teo Bebe“ е различна от търговска марка „Teo“. Продуктите с търговската марка „Teo Bebe“ НЕ участват в настоящата Игра.

# 1 388
Отговора на КК. А аз бях с 10 закупени. Пак си измиват ръцете

# 1 389
Някой може ли да удари едно рамо със съвет, трик или хитринка за ваучер за спорт депо от колата? Много се изнервих вече- толкова много кодове изхабих и не и не.На сина ми на телефона с един единствен код си спечели топка, а аз..... Постоянно се оглеждам за капачки - и в кошовете даже надниквам вече:flushed:

# 1 390
Аха,пак съм обединила правилата на няколко игри😂.Утре ще ни купя сапуни,че имаме само 8 Криспа😊

# 1 391
КК пак не са наясно с въпроса.

# 1 392
Абсолютно. Чак вече си мисля, че си наместват печелившите както си решат.
КК пак не са наясно с въпроса.

# 1 393
От Хелманс ми звъняха, да дам данни за спечелената дъска. Даже не помня там какви бяха наградите.

# 1 394
За играта на Савекс, мисля че бележката участва само за часовия интервал/нали се тегли на всеки час/ и за деня на регистрация. Поне аз така разбирам правилата.

Общи условия

Активация на акаунт