Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 988
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 180
  • Сф
Благодаря за споделеното. Заявих ваучер. Пише, че щом се заяви в м. юни, се получава в началото на м. юли.
Остава ми само да чакам. Simple Smile
И аз съм заявила ваучер по Еконт преди 10 дни.

# 181
  • София, Дружба 2
КК от какъв мейл пращат съобщението на печелившите на оптигрил? Днес имам съмнение, че трих нещо с ССС........

Започва с ССА/Optigrill Награда Simple Smile
Благодаря, ангелче!

# 182
Snickers Bulgaria
21 май в 19:16 ч. 
Грабни Snickers и спечели една от 100 футболни топки! За да участваш в нашия награден конкурс, изпробвай един от филтрите ни в Messenger, като с негова помощ направиш снимка или видео и оставиш снимката или видеото като коментар под този пост.
Всяка седмица ще награждаваме 25-те най-креативни коментара с футболна топка.
За да активираш филтъра трябва да:
- кликнеш на линка, който отговаря на твоята обикновена  или промо опаковка Snickers;
- когато се отвори камерата, да я насочиш към надписа на опаковката;
- след 3-5 сек филтърът ще се активира.
...
Виж правилата на: https://www.facebook.com/SnickersBulgaria/photos/pcb.35970317904 … VQ92plT_fHZq_-PVg

Линк: https://www.facebook.com/SnickersBulgaria?fbclid=IwAR124N2TRP2Wu … _aHiQ3UPdtWdoPtic

# 183
Да се похваля с първата награда за месеца от форума на Novalac, тъкмо за малчо за 01.06!

# 184
  • София
И аз имам смс от спиди, ПУБЛИСИС АД, АДРИАНА ШИМУК
Не знам какво е.. пише документи  и си мисля че е ваучера за Дилиос от Киндер.. чакам още продуктов пакет либрес, слушалки  от чио, термочанта от куийнс

# 185
  • София
Не е тениската! Куинс от Инстаграм:
Скрит текст:

# 186
Много мизерна игра да пратиш три лимонади и кило лимони за 5 лв.
Днеска чакаме колгейт дано там ни зарадват поне.

# 187
Стига де, щайгичката е 10 кинта. От наградите на ТАТ първо на нея се зарадвах!

# 188
Гледам Аничка пак се включва с позитивни коментари. В правилата пишеше каква е наградата. Който не му харесва няма да играе, както направих аз. Организатора дава каквото е решил и всеки си решава дали да играе.

# 189
Здравейте,
от скоро играя на игри и взех,че спечелих от ДМ- комплект Лореал,както и боя,която да тествам,но още чакам.От ФБ игра очаквам престилка и кухненска кърпа,а за моя мъж имам и билети за кино от ФБ също.Ще следя темата- успех на всички!

Здравей , къде са обявени победителите на дм за кутиите?

# 190
  • София
И аз имам смс от спиди, ПУБЛИСИС АД, АДРИАНА ШИМУК
Не знам какво е.. пише документи  и си мисля че е ваучера за Дилиос от Киндер.. чакам още продуктов пакет либрес, слушалки  от чио, термочанта от куийнс
От този подател ми дойде ваучера от Киндер Буено. Точно документи пишеше.

# 191
  • София
Разнасят колонките от бургаско. Току-що ми се обадиха и се разбрахме в рамките на час, час и половина да минат. За София става въпрос.

# 192
Glossy, обявени са на сайта на DM.  Като напишеш в търсачката "Тест" излизат.

# 193
Разнасят колонките от бургаско. Току-що ми се обадиха и се разбрахме в рамките на час, час и половина да минат. За София става въпрос.

Качи снимка моля те на колонката, че само за колонка не съм играла, може пък там да ми е късмета.

# 194
  • София
Кой носи ваучерите за Дилиос? И аз чакам.

Общи условия

Активация на акаунт