Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 054
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 225
  • Plovdiv, Bulgaria
Това пак ли е от вируса на Кока кола?

# 226
И аз получих същото, но не съм го отваряла, предполагам е точно това.

Майка ми си спечели сет за олио от Узо 12, онзи ден я регистрирах и днес е с смс.

# 227
Миналата година играта на Хайнц беше пълна с грешки и при запитвания бяха нахални. Нещо като Гранини. Не бих участвала.

# 228
  • при късмета
Не знам миналата година в играта на Хайнц, коя е била агенцията, но в тази е Юниливър   България, а те са крайно бездарни. Още преди 6-7 години провеждаха игра с покупка от Била на Дав и регистрацията беше с СМС, но платен. На бележката на била при покупка на продукта имаше информация за играта и код, който да регистрираш. Да, ама при участие се връщаше отговор, че кода трябва да има # в началото и в края и регистрацията не е валидна, т.е. трябва да пуснеш втори СМС. След жалба в КЗП, че играта е измама за събиране на пари от СМСи от Юниливър цял месец ме преследваха да ми дадат ваучери за Била за 50лв. Казах им, че ако считат, че ще оттегля жалбата заради тези 50лв. няма да стане. През цялото време твърдяха, че е само компенсация. Взех ги накрая, тя играта отдавна беше изтекла, той срока за разглеждане от КЗП тогава беше с продължителността на играта.
Та сега си мисля дали да не се свържа с тях и да им дам срок до утре или правилата да са ясни или ще последва жалба. Може ли за това време да не се научат как се провеждат игри и как се определят и обявяват правила, това са години

Редактирам. Объркала съм организаторите, не на хайнц, на хелманс правилата са пълна каша и е на Юниливър. Абе все майонеза Joy

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 14:36 от ма ко

# 229
Със Семана и техните печеливши номера с букви, не мога да се разбера. Да не пишат условия за игрите, като и те не си ги знаят и спазват.Някой от вас писал ли им е? Отношението им е много несериозно.

# 230
  • София
Макаронените сламки не се ли разкисват в сока? От друга страна е добре, че стават и за готвене Wink
Не са макаронени, и аз не знам точно какви са. Не съм ги пробвала още.

# 231
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Има печеливши в Боровец.

# 232
Не печеля в Боровец, бях с 2-3 бележки.
Сега видях, че наградите на Тео са моментни. По-добре да беше томбола.

# 233
Има като моя номер при продуктовите пакети. Дано съм аз. Smile

# 234
Пристигна одеялото за пикник на Queens. Много ми харесва.

# 235
Печелившите от Боровец
https://borovetspromo.com/pechelivshi/

# 236
Виждам част от номера си. Дали съм аз?! 🙄

# 237
Получих  си термо чантата от Куйнс.Много са бързи. Чакам само тениската от Либрес. Пробвах се в Милка. При Боровец ме няма.

# 238

Пристигнаха наградите от Шуменско 🤩

# 239
Мисля , че за Боровец пращат смс-и.

Общи условия

Активация на акаунт