Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 094
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 2 655
И нас ни няма в Лидл , а имаме над 30 участия.
Сега се чудя при наличието ан много превръзки в нас, дали да се насочвам към нови.

# 2 656
Защо пък всичко написано мислите че се отнася именно до вас? Почти съм сигурна, че Криси имаше в предвид друг потребител... Ама то трябва и да се чете, не само да се пише..

# 2 657
Защо пък всичко написано мислите че се отнася именно до вас? Почти съм сигурна, че Криси имаше в предвид друг потребител... Ама то трябва и да се чете, не само да се пише..
Хайде започнаха пак защитите 😀😀😀То човек да не изкаже мнение 😀😀😀

# 2 658
milinde,Криси най-вероятно пише за дамата преди нея,която писа,че не им харесват месата и нищо не ставало за ядене,а не за теб. Елза&Ана е права,не защитаваме никой,просто изясняваме ситуацията. Защо веднага злоба и завиждане видяхте,не знам. Успокойте се! Скоро ще целнем по един грил и ще сме хепи всички. 😁🤗

# 2 659
Охх тази злоба 😜😜😜 От къде знаете какво харесваме и не харесваме?
Успех в следващото теглене Криси
[/quote]
Май не беше към вас. Едно извинение е достатъчно!

# 2 660
Anyyyone
Рядко пиша, но Ви чета.
Доста пъти съм ставала свидетел как се нападат потребители вкупом от определени хора.Което е много грозно от страни като се чете.Повярвай ми.Всеки има право да играе където си иска и да печели.
Приключвам спора.
Хубав ден 😃

# 2 661
Не твърдя обратното! Разбира се,че е грозно,просто в случая не беше към теб написаното,а за предишно мнение. Върни се на предната страница и виж. Аз също повече чета,но се включих,за да обясня недоразумението. 🤗 Със здраве да си ползваш наградите и по-често да имаш поводи за хвалби! 🍀

# 2 662
  • Русе
Сега се чудя при наличието ан много превръзки в нас, дали да се насочвам към нови.

Кои са актуалните игри на превръзки в момента? Мисля,че Либрес свърши, аз за друга не се сещам..
За протокола в Лидъл ни няма, а всъщност съм с доста участия, харесвам пилешките пържолки в билковата марината.

# 2 663
  • Варна
Във Варна получихте ли си тениските на Либрес?

# 2 664
Аз получих още миналата седмица. За сметка на това пък още чакам грил.
Във Варна получихте ли си тениските на Либрес?

# 2 665
  • София

Кои са актуалните игри на превръзки в момента? Мисля,че Либрес свърши, аз за друга не се сещам..
За протокола в Лидъл ни няма, а всъщност съм с доста участия, харесвам пилешките пържолки в билковата марината.

https://promo.everyday.bg/bg

# 2 666
  • София
И аз рядко вече пиша, но да драсна един отчет.
В Лидл не сме се включвали. Някак си не стигаме до там за пазар.
Успех на Криси и от мен.!
ММ е с оптигрил от 3 седмица, та го чакам с нетърпение. Ако е валидна играта на Лидл, с удоволствие бих изпробвала нещо от Майстор Грил с него.
Иначе за мрънкащата съфорумка - тя си е цяло "форумно чудо". По-рано бях коментирала, че все ще намери нещо, за да се начумери... ту и млякото горещо, ту пък друго нещо. Прецедент по рода си. Чудя се с кой акъл  ще  нагълташ себе си(вероятно и близките си) цели 6 пъти с някакви "отвратителни" (според нея) меса, само заради някакъв ваучер  🤔 🤭 😂
, но хората са различни, с различни принципи. Аз лично избрах и подминавам постовете и. Заради Криси сега вникнах по-подробно.
Забравих да спомена, че зарадвах детето с 3-те плюшени динозавърчета.🦖 🦖 🦖. И тях чакаме с огромно нетърпение. Кексчетата са ни любими.
В други игри не съм се включвала, но ще го направя, ако нещо ми хареса от наградите.
Успех и късмет на всички. 🍀!

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 14:00 от amia_a

# 2 667
Хайде няма нужда ми правиш психологически анализ-изпробвала съм 6 различни неща и според мнението на няколко човека не струват.Кебабчета са жилави ,марината на пържолите странна и лютива, и тн.
Както вече казах който не му харесват коментарите ми да не ме чете не те задължавам
То и аз не мога да разбера как купуваш боклучави барните заради плюшки по 5 лв но не съм тръгнала да те коментирам нали?

# 2 668
  • Стара Загора
Вземете се охладете малко!
Лидъл за пореден път ме пропуснаха, основно с риба се включвам.
Съмърсби ще чакам тези дни да изтеглят, макар че е малък шанса там

# 2 669
  • София
Всички ли от второ теглене си получиха гриловете, че на колежката го няма още, а вече се похвали някой, че е получил от третото? Пилешките пържоли на Грил майстора са ми любими.

Общи условия

Активация на акаунт