Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 091
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Сливен
Добре че са липите в Стара Загора, че да има сянка и човек да си отдъхне. Та така.. В магазин Си-Би-Ес, взех Евридей на 3,59 +несесер към тях. Хубави работи има в този град. 😁

# 2 671
Аз още чакам оптигрила, спечелен втората седмица
Всички ли от второ теглене си получиха гриловете, че на колежката го няма още, а вече се похвали някой, че е получил от третото? Пилешките пържоли на Грил майстора са ми любими.

# 2 672
Добре че са липите в Стара Загора, че да има сянка и човек да си отдъхне. Та така.. В магазин Си-Би-Ес, взех Евридей на 3,59 +несесер към тях. Хубави работи има в този град. 😁
Добре дошла в моя град 😊
Успех !!!

# 2 673
Да ви обадя, че Everyday в Лили са по 2,99 😉

# 2 674
# 2 675
От Колата не изпращали награди по ред на спечелване, а по райони. Групирали ги от всички игри в приложението и ги пращат. Предполагам, че големите градове са с предимство или пък районите с най - много печеливши. Не ми обясниха подробно, но казаха, че си спазват сроковете.

# 2 676
Несесерът някакъв нов модел ли е или като миналогодишните?

# 2 677
Всички ли от второ теглене си получиха гриловете, че на колежката го няма още, а вече се похвали някой, че е получил от третото? Пилешките пържоли на Грил майстора са ми любими.
Моят го няма още.

# 2 678
Здравейте 😊 видях, че доста от вас са получили наградите от Либрес? Има ли такива, които са получили ваучерите за  Vivre? Имам ваучер от 29април..та се чудех, ще дойде ли скоро и само аз ли си го чакам Simple Smile усмихнат ден и много награди на всички пожелавам!

# 2 679
Взела съм по грешка ваучер от зайците за Т-Маркет и няма да го ползвам. На стойност 5 лв, с безплатна доставка, но за поръчки над 30 лв. Валиден е още 5 дни.
Подарявам го.

# 2 680
  • София
Взела съм по грешка ваучер от зайците за Т-Маркет и няма да го ползвам. На стойност 5 лв, с безплатна доставка, но за поръчки над 30 лв. Валиден е още 5 дни.
Подарявам го.
Може да пишете на имейла им да Ви възстановят зайците и да си вземат ваучера. Така бях взела преди по погрешка писах им и ми възстановиха зайците и ваучера го нямаше в портфейла ми.

# 2 681
  • Сливен
Телефона  изкарва несесера малко по-голям.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 18:41 от сикрет

# 2 682
Ето тук може да се запознаете с правилата на играта на Своге 👉 https://www.svogeshokoladi.bg/promo/rules

# 2 683
Супер е несесерът! Дано се появят в Метро, често взимам такива превръзки, от мрежестите несесери имам десетина...

# 2 684
  • Сф
Оф, Спиди са ми затрили фланелката , оная култовата:) , цял ден я търсят и нищо.Ще пиша жалба, ега си некадърниците! Чак в Божурище я търси моя човек!

Общи условия

Активация на акаунт