Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 038
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 2 700
Уффф, в мом. съм на море..надявах се по плажа да намеря някоя друга капачка, езиче от каменица..ама грънци! Народа примерен  - изхвърля всичко в коша Sad

# 2 701
  • София/Търново
Благодаря на beki8 за жеста!

# 2 702
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Уффф, в мом. съм на море..надявах се по плажа да намеря някоя друга капачка, езиче от каменица..ама грънци! Народа примерен  - изхвърля всичко в коша Sad

От това по хубаво няма!Надявам се и занпред да е така, а който иска да участва в игри си закупува необходимото.
В Милка мисля да приключвам.Стига съм ги спонсорирала.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 21:58 от Захарчето

# 2 703
Уффф, в мом. съм на море..надявах се по плажа да намеря някоя друга капачка, езиче от каменица..ама грънци! Народа примерен  - изхвърля всичко в коша Sad
По-скоро консумацията е намаляла.

# 2 704
Уффф, в мом. съм на море..надявах се по плажа да намеря някоя друга капачка, езиче от каменица..ама грънци! Народа примерен  - изхвърля всичко в коша Sad

От това по хубаво няма!Надявам се и занпред да е така, а който иска да участва в игри си закупува необходимото.

Не усети хумора в написаното (или не съм го написала достатъчно разбираемо)...а и препратката беше към някои, които споделяха, че са намирали капачки по градинки и както са се разхождали..как да е..

# 2 705
Някой има ли код за емаг, който няма да ползва?

# 2 706
Аз си оползотворих ваучера от Емаг ...поръчах си прах Ариел 1,8 за 0.99 лв .с безплатна доставка през приложението
Като не участвам в игри малките неща ме радват Blush
Много искам оптигрил ,но играя с един билет ..имам и две участия при самърсби и Лидъл .това е ...в игрите на Мика не ми върви а само се тъпча със сладко .
Аз спечелих оптигрил с 1 билет.Късмет и на теб 🍀

# 2 707
Първото теглене бях с 10 билета ,сега съм решила ,че ако ще имам късмет ще спечеля дори с 1 билет

# 2 708
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Скрит текст:

Не усети хумора в написаното (или не съм го написала достатъчно разбираемо)...а и препратката беше към някои, които споделяха, че са намирали капачки по градинки и както са се разхождали..как да е..
[/quote]

Не се възмущавам и никого не упреквам.Просто казвам ,че това е хубаво и е редно да е така!

# 2 709
А аз на свой ред благодаря на tsitalia за душ гела:

Ароматът е страхотен, а утре ще го пробвам Hug

# 2 710
На много цивилизовани плажове ходиш! За жалост народът не се е оправил. Аз лежа в болница в момента и като излизам за свиждане поне по 1-2 капачки от КК има винаги...ама пусто на такова място, не ги пипам. 😂

# 2 711
На мен пък емаг никога не ми пращат ваучери за имен ден, а името ми е доста популярно. Имам и приложението, и поръчвам сравнително често... Нещо специално ли трябва да направя незнам? Иначе всеки ден получавана разните кодове за отстъпки. 

Току що получих съобщение, че утре ще пристигне чантата ми от Куинс, предава ли се капачката на куриера, че няма да ме има и ако трябва да я оставя на съседката?

# 2 712
На мен не ми искаха капачката. Само ми даде играта и замина.

# 2 713
  • София
Да не споменавам Ивановден, че им се видяха явно много именниците и не дадоха ваучери. 😂

# 2 714
Чета АниММ и ми е като женска версия на Станимир. Като не спечели всичко е боклук. Smile
Мама Шики, получи ли ваучера от Кауфланд, че нямам никакво известие?

Общи условия

Активация на акаунт