Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 851
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 75
И аз, и аз съм с Оптигрил!
Лично не съм голяма фенка на тази скара, но ММ се е навил, та поне ми спестиха инвестицията в ХЛ-а

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 14:36 от evhen

# 76
  • София
Благодаря за новата тема! Късметлийски месец на всички и честит празник на децата и на вече порасналите деца!
Надявам се и аз да се похваля с Опти грил, че тази и миналата година голяма суша от към печалби. Само не знам с какъв имейл съм се регистрирала и не знам и как да проверя 🤷‍♀️🤦‍♀️

# 77
Аз вчера купувах Барни..ехх значЕ..

Получих СМС за Доставка от Куинс - Термо раницата спечелена на 28 , много са бързи , утре ще дойде Simple Smile

Искам и Аз грил, ама нЕма.
Бях само с 5 участия Sad

# 78
# 79
Честит късметлийски месец на всички! Аз от всякъде съм -"Опитай пак". Мрън-мрън... Ставах посред нощите, че имах капачка за Куинс, но и там греда...

# 80
Понеже някои хора ме питаха на лс с колко участия бях за Опти Грила ,  бях само с едно участие от понеделник 🙂 Също така видях, че има нови излезнали игри , след малко ще редактирам поста и ще ги добавя 🙂

# 81
  • София
Имам имейл за ваучера за Бриколаж. Трябва да се напише номера на получения ваучер, за да го активират. Добре са го решили! Да не се изкушават куриерите или случайните получатели. Simple Smile

Честито за Оптигриловете!

# 82
  • София
Направо ми се реве..Аз и ММ бяхме с по два билета за оптигрил и не печеля...от една година го мисля тоя грил 😁😁😁 мръннн

# 83
  • Плевен
Йеее, и аз печеля Оптигрил, чак не мога да повярвам! С едно участие, изобщо не се надявах, след сушата в последната година! Това ми е и най-голямата спечелена награда досега, много се радвам, в такава сатурнова дупка бях попаднала!

# 84
Аз съм с 5 билета и не печеля. Но и не знам как да проверя, защото не помня с кой имейл съм регистрирана... На основния нямам съобщение.

# 85
  • Сливен
Направо ми се реве..Аз и ММ бяхме с по два билета за оптигрил и не печеля...от една година го мисля тоя грил 😁😁😁 мръннн

Не се ядосвай.Аз от 1 година играех за хлебопекарна и накрая от Куинс я спечелих.Следващото теглене ще го спечелиш оптигрила Wink .

# 86
Понеже някои хора ме питаха на лс с колко участия бях за Опти Грила ,  бях само с едно участие от понеделник 🙂 Също така видях, че има нови излезнали игри , след малко ще редактирам поста и ще ги добавя 🙂

В приложението излиза ли, че печелиш? ЧЕСТИТО!

# 87
  • София
[quote author=MariDe link=topic=1339538.msg42928888#msg42928888 date=1622

Не се ядосвай.Аз от 1 година играех за хлебопекарна и накрая от Куинс я спечелих.Следващото теглене ще го спечелиш оптигрила Wink .

Дано сикрет Ще пробвам още няколко пъти. Simple Smile

# 88

В приложението излиза ли, че печелиш? ЧЕСТИТО!
Не в профила стои още , че съм закупил билет , не пише Печелиш,  Честито или нещо подобно.

# 89
  • София
И аз с 5 участия нямам грил. Предполагам, че спечелилите имат право само на една награда... От профил🤣 Гледам, че многопрофилните не са се похвалили още, ама може и да си траят.
А на самия билет пише ли нещо, защото моите още седят в профила и сега не знам важат ли, не важат ли?! 🤔

Общи условия

Активация на акаунт