Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 022
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 900

Ще ни държат в напрежение и утре 😂😂😂
✌🏻

Това сега ли го написаха?

Да, вмъкнали са Утре 😂😂😂

# 901

Ще ни държат в напрежение и утре 😂😂😂
✌🏻

Това сега ли го написаха?

Да, вмъкнали са Утре 😂😂😂

Да, ужас , на мен ми писаха, че най късно днес до края на деня.

# 902
Ако печелившите в Кока Кола са изтеглени в понеделник в 17.00 часа значи по правилата има време организатора да уведоми спечелилите до четвъртък в 17.00 часа Simple Smile

# 903
  • Елхово
Еконт носи сервизите на Гранини

Може ли снимка на сервиза,аз също получих моя но е друг модел

Моят е същият модел, но остана на работа! Аз бях някъде в средата на списъка!

# 904
Днес ми пристигна чантантата от Куинс, спечелих я уикенда. Много са бързи.
Зайците май готвят колело с някави суми и нещо друго. Може би ще заменят сегашното. Иначе са махнали фуудпанда 5 лв. и спиди.

# 905
Днес ми пристигна чантантата от Куинс, спечелих я уикенда. Много са бързи.
Зайците май готвят колело с някави суми и нещо друго. Може би ще заменят сегашното. Иначе са махнали фуудпанда 5 лв. и спиди.

Имаха наскоро лайв включване във фейсбук.
Казаха, че ще правят “физически магазин” и при покупка ще се върти колело с парични суми, зайци и ваучери. Ще видим дали ще е това в онлайн сайта.
Аз съм спряла отдавна да въртя, достигнала съм максимума.

В магазина щели да продават плюшени играчки от играта Sweet Clash, някакви джаги видях, карти за игра, сувенири някакви.

# 906
  • Велико Търново
Някой може ли да каже как се свързват с победителите от Джеймисън? ММ е с витамини. 😁

# 907
Аз от ъпдейта им (на зайците) не виждам колелото, само зарежда и така и не се показва

# 908
И аз нямам колело. 😁
Одеве се разходихме в парка с детето,намерих две капачки на Кк и една на Туборг. За съжаление ММ не харесва бирата им и не знам дали ще успея да събера цели 22 кода... Освен по-често да св разхождам. 😂

# 909
Новият вкус на Чио  с телешки вкус е много лют, да знаете - направо не се яде....

# 910
Освен, че чакам кока кола за оптигрила, да ви кажа, че две каси шуменско и две бири много преди това, и никаква награда. Да бях заръчала да купят бургаско, там поне за плажа сме се подготвили. И май бургаско дават повече, отколкото Шуменско - стипци!
И да не ме вземете за някой битов пияница, събиране правихме 😇😂

# 911
Програма "Сподели и спечели" на Пощенска банка: https://www.postbank.bg/Individualni-klienti/Programa-Spodeli-i- … 5NJ6oFbdnbt_XModM

# 912
Обадиха ми се по телефана и след няколко дни ми пратиха имейл, на който да върна данни за получаване и снимка на касовия бон.
Някой може ли да каже как се свързват с победителите от Джеймисън? ММ е с витамини. 😁

# 913
ЗуЗи,нищо няма да мислим.То тук сме се събрали все маниЯци😂.С настолна игра съм от Куинс,спечелена преди 10 мин.Чакам да чуя решението на Чупата,тъй като КБ е супер странна.Близалките бяха с цена 0.79лв,на каса ми ги отчетоха по 0.69 и отдолу е регистрирано намалението.Нещо не се разбирам с новите бележки на К,ама каквото стане.

# 914
За последните печеливши ще звънят от понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт