Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 942
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 945
Боби, в Кауфланд няма и ние от там купихме мин.седмица ,защото мъжа ми я харесва, но четох условията и няма игра за него.

# 946
  • Русе
Вчера на кварталния магазин купих 2 фанти по 1.5л и ми дадоха да търкам прозорче на картонче. Спечелих чаша, харесва ми Simple Smile

# 947
Скрит текст:

Чакам си мейл за Оптигрила днес! Време е вече. 😁
И аз 🤣. Дано!
Голяма мечта ми е Оптигрила и Мултикукъра също.

Аз като искам нещо, отивам и си го купувам. Изобщо не чакам на игрите. Всъщност и не играя в такива с едрогабаритни уреди. Laughing
Усещам се, че започнах да купувам някакви неща заради игри. Лакомства, рексона... не е добре това. В КК не играя, защото не се пие тази марка у нас, бирите също се купуват в галони и тия кенчета, и стъкларии не са изгодни, за да ги купувам заради игри. Та, мрънкането ми е насочено към влиянието на рекламите. Grinning Склонна съм да изневеря на дадена ползвана от мен марка, заради закупуването на нещо, чиито касов бон би дал шанс за участие в игра... и не ми харесва това...

# 948
Цитат на: анемония link=topic=1339538.msg42935039# 8.msg42977368#msg42977368 date=1623305581
Подарявам 2000МВ към А1.
Може ли за мен?

# 949
На Карлсбърг дават талони в Хит, на Информация след касова зона. Взех 4 броя, два талона с код. За телевизора шанса е нищожен, по- ми се искаше моментна награда, но не спечелих. А 10 кода май не мога да ги събера до края на играта. Grinning

# 950
Аз следвам правилото да участвам в игри само на продукти, които иначе си купувам и без игри. Мирна ми е главата Simple Smile
Хайде дано днес се похвалят повече хора с оптигрил.

# 951
Боби, в Кауфланд няма и ние от там купихме мин.седмица ,защото мъжа ми я харесва, но четох условията и няма игра за него.
Много тъпо, ако не участват. Рекламата е като кораб Simple Smile Ще отида на обяд пак и ще пиша, защото наградата е хубава , а пък и бирата е на промоция.
Яд ме е и че на Хайнекен не открих от шарените бутилки, там също харесвам наградите, а и бирата Simple Smile

# 952
И на мен 😃

Чакам си мейл за Оптигрила днес! Време е вече. 😁
И аз 🤣. Дано!
Голяма мечта ми е Оптигрила и Мултикукъра също.

# 953
  • Пловдив
Току-що Спиди донесе ваучера на Дилиос от Киндер на брат ми.

# 954
Coolmummy,всеки може да си купи каквото си иска. Не пречи тук да си кажем желанията. А и е по-сладко като си го спечелиш. Аз също не купувам неща,които не употребяваме по принцип.

# 955
Някой проверявал ли е очилата от Хайнекен в оптика?

# 956
  • Русе
В понеделник потвърдих мешка Еуро 2020 и шапка на Фанта - днес имам SMSi, да ги очаквам.

# 957

Спечелена във вторник от coca-cola app и вече при мен. Експресни са кОлата!

# 958
  • София/Търново

Ако някой го иска, аз няма да го ползвам Kissing Heart

# 959
  • Сливен
Някой проверявал ли е очилата от Хайнекен в оптика?
Аз ги пробвах на кутийката на очилата от Invushop-a,и според мен нямат защита.

Общи условия

Активация на акаунт