Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 045
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Русе
След два безрезултатни дни, прекарани в наблюдение на Каменица. плюс 30 обезкостени кенчета в мазата, мога смело да заявя..Схема няма Simple Smile Единия ден преди 1,30 даде първия, днес в 8 часа го нямаше още. Единия ден номер 2 и номер 3 бяха през половин час, на другия през 6 часа...аз поне зависимост не виждам!

# 1 171
Аз се замислих, че в кока кола апп не бях пуснала получаването на известия, и вчера нямах подканващ мейл да участвам. Това дали означава, че и да съм спечелила нещо някога от там, е нямало как да го разбера... Писах им на Кола , ама нямам отговор

# 1 172
# 1 173
Аз се замислих, че в кока кола апп не бях пуснала получаването на известия, и вчера нямах подканващ мейл да участвам. Това дали означава, че и да съм спечелила нещо някога от там, е нямало как да го разбера... Писах им на Кола , ама нямам отговор

И ММ няма подканващ мейл, но преди като е печелил, стек Фанта например, си получи мейла с честито. Сега не печели оптигрила. Така че, според мен ако не получиш подканващ мейл, не значи, че няма да получиш и такъв с " честито"

Аз ги питах дали участват билетите за следващите тегления, казаха не. Та незнам как някой се похвали, че е спечелил с предишен билет, бъг ли е имало...

# 1 174
  • Sofia

Къде проверявате дали са активирани известия?

# 1 175
# 1 176
Снощи, към 22 часа някъде успешно регистрирах код в Чио. Може би днес има бъг.
Игра в Лайф за дрон:

Чистачката ми се развика, че снимането било забранено, дори в предверието. Много ги е страх от жалба в КЗП.

# 1 177
  • София
Милена, колко см са горе долу динозаврите от Барни.

# 1 178
За тези подканящи имейли от КК е възможно да са към емайла, с който сме регистрирани в сайта им когато играхме за раниците и ваучерите за Емаг и тефал. А в мобилното приложение ако сте регистрирани с друг имейл затова нямате подканящ имейл.

# 1 179
Имаше някаква игра на сапуни Crispa, какво стана с нея ? Сега видях сапун в шкафа и се сетих.

# 1 180
Новалак имаха анкета в фб с награди някой да е спечелил?

# 1 181
Аз мисля,че тези които имат няколко профила от КК апп в семейството и са на един IP адрес може да не могат да печелят от томболите,а само да си купуват подаръци.Някой спечелил ли е повече от 1 грил досега.

# 1 182
Подканящите имейли не са от приложението - днес баща ми имаше такъв имейл, а той няма профил в приложението. Но игра в играта за ваучерите на Тефал.

# 1 183
Аз мисля,че тези които имат няколко профила от КК апп в семейството и са на един IP адрес може да не могат да печелят от томболите,а само да си купуват подаръци.Някой спечелил ли е повече от 1 грил досега.
Силвито е с 3 😁

# 1 184
Имаше някаква игра на сапуни Crispa, какво стана с нея ? Сега видях сапун в шкафа и се сетих.

До 13 юни е.

Общи условия

Активация на акаунт