Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 051
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 155
Aко на някого се паднат МB на Теленор от петъчното късметче и не са му необходими, моля да ми ги подари. В събота ще пътувам и като никога си изхарчих включените в абонаментния план МB. Предварително благодаря!
Паднаха ми се 500 мб пиши на лично

# 1 156
Цитат
VI.4 Участникът, който е спечелил награда, е длъжен да въведе необходимите данни за получаване на наградата в срок до 30.08.2021 г. След този срок платформата няма да е активна и всички претенции на потребители във връзка с Промоцията ще са невалидни.
Това сме го обсъждали вече. Четете правилата.
А и мисля, че организатора нарочно е оставил срока на играта така, за да се заявят по-малко награди. Wink
Пак ми се падна допълнителен 1 месец при абонамент за Уча.се. Аман. Подарявам го. Пак ще помоля за мб, ако се паднат на някой и няма да ги ползва да ми пише. Мерси. Smile

# 1 157
Благодарим за участието! Този път не спечели, но пази касовата бележка до 20.08. За още награди следи @Rexona_Bulgaria в Instagram.

Нова ми върнаха от Рексона.

# 1 158
  • sofia
Не мога да регистрирам кода си от май дей, а пък уж гледам вниманелно. Пробвах по всякакъв начин и все не приема кода. Дали може малко помощ от някой прясно регистрирал? И да попитам още нещо в якобс, неспечелилите бележки, участват ли в следващите периоди до края на играта?

# 1 159
Ако бутилката на Май дей не е промоционална, не приема кода. Ако е промоционална и не го приема, не мога да помогна.

# 1 160
  • Sofia
Дано София Мел си преосмислят кампаниите, понеже последната не е добре премислена и вероятността да достигне награда до клиент е минимална. Като цяло е доста разочароващо за клиентите, ако си предвидил 100 награди те би следвало да достигнат до клиентите.

# 1 161
  • sofia
Ако бутилката на Май дей не е промоционална, не приема кода. Ако е промоционална и не го приема, не мога да помогна.
Промоционални са, ще опитам пак и ако не, ще пища нещо на организаторите, благодаря.

# 1 162
Промоционални са, ще опитам пак и ако не, ще пища нещо на организаторите, благодаря.

Кодът е от 10 цифри, на сайта се обяснява кои се вземат от капачката.

# 1 163
  • София
У нас бира не пием, преди седмица в парка си намерих капачка бургаско..сега отивам за цигари и 2 смазани капачки на улицата .. измих ги и от първият път ми даде кърпа Simple Smile)

# 1 164
  • Дупница
Дойде бронтозавъра от барни.

# 1 165
Снимка?

# 1 166
  • Велико Търново
Някой да има Промокод за moemax?

# 1 167
  • Русе
Вчера едно, днес друго.
Ето ги заедно Wink

# 1 168
  • при късмета
Не мога да регистрирам код в чио, някой опитвал ли е скоро?

# 1 169
  • Пловдив
Каменица са публикували печеливши за телевизорите. Явно се падат по три телевизора на ден. Интересно ми е дали има час за спечелване Joy С две участия съм засега, без награда.

Общи условия

Активация на акаунт