Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 057
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Сф
Днес ще ни купувам козметика.Някой би ли ми обяснил правилата на Рексона,тъй като файла не ми се отваря?Кликнах върху линка,който е постнал Станимир,изтеглих формуляра,но не ми се отваря.Ще купувам от магазин Мира,а не знам дали има условие за определен магазин.Благодаря предварително🙂
Линка с правила се отваря, ако го запазиш, най-горе вдясно иконката за свали, натискаш и те  пита съхрани в у-во или в облак. Поне така е при мен е така от тел.
Няма условие за определен магазин, но: 2 продукта Рексона на една бележка ( с изкл. на рексона мини 35 мл), кода са написали, демек номера на бележката на безпл смс 108009, пази се бележката, но ако не е изписано рексона искат и снимка на продуктите.
Снощи взех от Кауфланд, на промоция са дезодорантите, по 2, 40 някъде, пише си ги, пуснах и естествено- греда Joy
Успех на колежките Simple Smile

# 1 141
Добро утро, някой да има код за отсъпка в Fashion days ? Или ваучер от там за размяна или продажба ? Вчера в Лидл избирах месо уж от грил майстор за играта и накрая съм взела друг вид и пак нямам участие Simple Smile

# 1 142
# 1 143
  • sofia
Дали някой знае, на коя страница последно са споделяни всички игри. Търсих на 40, но не намерих. Благодаря предварително.

# 1 144
Дали някой знае, на коя страница последно са споделяни всички игри. Търсих на 40, но не намерих. Благодаря предварително.
45

# 1 145
Печеливши от играта на радио Веселина  „Мисия Отговорен Шофьор“

Ето печелившите на 11.06:

Термо чаши печелят:

1. Величка Найденова от Панагюрище
2. Таня Митева от Бургас
3. Георги Димов от Хасково
4. Дияна Иванова от Русе
5. Ина Михова от София

Преносими батерии печелят:

1. Зоя Тодорова от Крумовград
2. Мая Коджаманова от Смолян
3. Боян Михайлов от София
4. Петър Петров от Кюстендил
5. Валя Василева от Шумен

Златна членска карта от СБА печели:

Юлия Лазарова от София

# 1 146
Щях да се учудя, ако я нямаше Величка. Smile

# 1 147
# 1 148
Още от ДМ:

# 1 149
Отдавна не бях влизала в Дм, може да го променя. Simple Smile Мерси за игрите.

# 1 150
Здравейте, някой може ли да ми каже как трябва да изглежда и къде да се намира печелившия етикет от играта на София мел?

# 1 151
Здравейте, някой може ли да ми каже как трябва да изглежда и къде да се намира печелившия етикет от играта на София мел?

Аз вече не виждам промоционални пакети из търговската мрежа. Ако няма стикер за играта отгоре на самия пакет, не търсете и вътре. Тази седмица купих от Кауфланд на промоция Екстра на 1,19лв. и пакетите нямаха стикери.
Иначе спечелили са споделяли, че печелившият стикер е залепен отвътре на пакета към средата му.

# 1 152
Аз все още срещам пакети със стикер на промоцията, а и пише че е до 30.06. Благодаря!

# 1 153
До 30.08 е. Запишете си го някъде.

# 1 154

Общи условия

Активация на акаунт