Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 139
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 2 595
Аз първата седмица бях с 5 участия и не спечелих, така че със сигурност не са раздали на всички.

# 2 596
  • Велико Търново
В много тегления на различни игри се вижда кои печелят, как се печели, повторения на номера, имена и т.н. Нормално е за мен да си мисля подобни неща. Дори си мисля, че и това е причината да не ги обявят публично за да не се види колко са изтеглени тогава и по колко теглят в следващите седмици.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 17:49 от dannyny

# 2 597
  • София
Някой иска ли да се пробва да ми спечели Бронтозавър? Аз достигнах лимита. Ще напиша номера на кб на лично.

# 2 598
Нито Куинс, нито Кока Кола  ,нито Хейнц, Барни,Милка  с незнам колко вече опита, Тео
 е пак така. Инстаграм  отдавна мълчи .Днес и мултикукъра ми се развали.Ей късмет къде си.Дано мрънкането ми тук даде резултат.

# 2 599
Кодовете под етикета на Coca Cola 250ml стъклени, къде се регистрират?

# 2 600
Кодовете под етикета на Coca Cola 250ml стъклени, къде се регистрират?

В приложението на кока кола.

# 2 601
# 2 602
Някой иска ли да се пробва да ми спечели Бронтозавър? Аз достигнах лимита. Ще напиша номера на кб на лично.
Ако някой не се е отзовал може да ми го пратите. Не съм участвала до сега, ако има значение.( ние не го консумираме Барнито).

# 2 603
Има ли "час за регистриране на кодове" на Каменица? Rolling Eyes Че вече 2 х 15 регистрирам, опиянчих се а грънци награда Sad

# 2 604
# 2 605
  • Пеликания
Благодарим на всички за участието в дискусията "Безупречен и чист дом – мисия възможна!" Дойде време да обявим победителите!

Специални благодарности на sweet_maniche, която разказа и показа нагледно как почиства дома си с продуктите на ACE. А сега казваме "Честито!" на:

DayInMay
*Elina*
New B
SwissT
Джоди
krassi14
Questar
daydream
Ренко
niama_me
jenda76
nikeli10

Очакваме печелившите да се свържат с екипа на BG-Mamma до 01.07.2021 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на "ACE" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, и координати за получаване на наградата:
- имена
- адрес за доставка (личен, служебен или офис на Спиди)
- телефон

До нови срещи!

# 2 606
  • Русе
Благодарим на всички за участието в дискусията "Безупречен и чист дом – мисия възможна!" Дойде време да обявим победителите!

Специални благодарности на sweet_maniche, която разказа и показа нагледно как почиства дома си с продуктите на ACE. А сега казваме "Честито!" на:

DayInMay
*Elina*
New B
SwissT
Джоди
krassi14
Questar
daydream
Ренко
niama_me
jenda76
nikeli10

Очакваме печелившите да се свържат с екипа на BG-Mamma до 01.07.2021 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на "ACE" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, и координати за получаване на наградата:
- имена
- адрес за доставка (личен, служебен или офис на Спиди)
- телефон

До нови срещи!

Страхотен завършек на напрегнатия ми ден!
Благодаря за споделеното!
Тъкмо влизам да ви чета!
Нямам възможност в последно време да ви прочета, но имам много главоболия и форума остана назад Sad
Честито на всички!
Успех на останалите!

# 2 607
Най-после счупих каръка 😊

# 2 608
Аз също не съм регистрирала в Барни - ако някой има нужда мога да пробвам.

# 2 609
на сладоледите на Изида има ли игра, намерих код на клечката от сладоледа

Общи условия

Активация на акаунт