Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 131
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 2 610
Доста по 15 регистрирах и съм греда 😂 Дано скоро някой се похвали с телевизор

Има ли "час за регистриране на кодове" на Каменица? Rolling Eyes Че вече 2 х 15 регистрирам, опиянчих се а грънци награда Sad

# 2 611
Може ли някой да ми каже ,кои магазини във Варна участват в играта на Теди?

# 2 612

Има ли "час за регистриране на кодове" на Каменица? Rolling Eyes Че вече 2 х 15 регистрирам, опиянчих се а грънци награда Sad

Поне не съм сама в "алкохолизма" Sweat Smile Наздраве! Beers

# 2 613
Здравейте Simple Smile
Мисля, че с месеци не съм се включвала в темата Simple Smile От време на време играя някоя игра, но нищо...
Току-що обаче видях, че имам имейл - печеля ваучер от Хепи Доставка за 35лв Simple Smile Дали мога да поръчам, а да си взема храната директно от ресторанта?

# 2 614

Bebivita България
Вчера в 15:41 ч.  ·
Търсете нашата нова промоция в Kaufland! 🎉 При покупка на минимум две пюрета Bebivita по избор, получавате лъжичка като подарък. 📆 Промоцията е в сила до 18.07.2021 г. или до изчерпване на количествата награди.
Участващите продукти са всички видове бебешки пюрета с марка Bebivita независимо от техния вид. Кампанията се провежда на територията на страната във всички обекти от търговска верига „Кауфланд“.
Необходимо е касовата бележка за направената покупка да бъде предоставена на щанд Информация в съответните участващи в кампанията обекти.
Изображенията на наградите са илюстративни. Период на кампанията 21.06 – 18.07.2021г или до изчерпване на количествата награди. Организатор Орбико България ЕООД.

# 2 615
Някой получил ли е ваучерите на Vivre от играта на Libress?

# 2 616
# 2 617
  • София
Здравейте Simple Smile
Мисля, че с месеци не съм се включвала в темата Simple Smile От време на време играя някоя игра, но нищо...
Току-що обаче видях, че имам имейл - печеля ваучер от Хепи Доставка за 35лв Simple Smile Дали мога да поръчам, а да си взема храната директно от ресторанта?

Може всякак
поръчваш и те питат откъде и как да се вземе
директно от ресторанта или доставка до вкъщи

# 2 618
  • пловдив

Аз чакам прословутия ваучер за емаг от либрес

# 2 619
Евридей се сетиха. Сега и o.b. да пуснат една игра за тампони и ще стане супер. Smile

# 2 620

Аз не съм получила още ваучера.

# 2 621

Поне не съм сама в "алкохолизма" Sweat Smile Наздраве! Beers

Наздраве и "нателевизор" Joy

# 2 622
  • Пловдив
Днес ми пристигна колонката от Бургаско и спечелихме на една роднина колие и обици от Тео. Много трудно се печели напоследък. Явно наградите намаляха или играещите се увеличиха. Утре,дай боже, ще пристигне кърпата на жената, дето ми събира капачки, че днес нещо са се разминали с куриера.

# 2 623
При мен на Тео, Каменица Савкс ,Милка  са изчезнали печелившите и не може да се регистрира код .

# 2 624
За Тео мога да потвърдя.Имам две бележки и се опитах да ги регистрирам,но директно ме изхвърля от системата.

Общи условия

Активация на акаунт