Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 121
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Варна
А с Бургаско имате ли проблем?
От снощи, като въведа кода и натисна "регистрирай", се появява празен екран, без различните награди, че да избера за коя да участвам:

# 2 626
Някой е хакнал игрите , иначе как всичките не работят.

# 2 627
Някой е хакнал игрите , иначе как всичките не работят.
Имам чувството , че една и съща фирма прави всички игри и предлага на всяка една фирма какви награди да пуснат. Не сте ли забелязали? На Бургаско , Милка, Савекс все се звъни на телефонен номер,  този месец телефонния номер ....069 е за Милка , после става за друга игра примерно Морени. Когато спря играта на Савекс , спря и тази на Тео. Свързани са заедно според мен игрите и едната като издаде багажа айде и другата 😄

# 2 628
И аз не успях при Тео и Бургаско да регистрирам!

# 2 629
  • София
И Шуменско се срина.

# 2 630
Внимавайте със сайта на Бургаско,дава да се регистрира код, но не и да се играе за награда!

# 2 631
Всичките игри на Мейт не работят в момента, ще им стане интересно, като се замъкнат в офиса след малко🙃

# 2 632
И в Каменица ли има проблем?  За първи път регистрирам там. Приема кода, но не изписва колко съм регистрирала. И на 15тия не отрази по никакъв начин.

# 2 633
  • Сливен
Бургаското е производство на Каменица.На кенчето го пише,така че ,ако има проблем с Бургаско,ще има и  с Каменица.

# 2 634
  • Пловдив
И Милка има проблем, въвеждаш данните и после нищо, рефрешва страницата, и на печеливши не излиза нищо.

# 2 635
  • Sofia
И аз не успях да регистрирам код на Бъргаско, дано да не даде, че е регистриран след това.

# 2 636
  • София
Имам смс за пратка от И фудс ЕООД някой да знае кой са? Smiley

# 2 637
Милка вече работи. Дори спечелих карта 😀

# 2 638
И Бургаско работи,спечелих плажна кърпа.Регистрирах в Шуменско ,но без успех.В Савекс съм с 5 участия,но нищо от там в Кока Кола същата работа.Да помрънкам рано ,рано 😀

# 2 639
Току що получих sms, че печеля колонка от туборг!

Общи условия

Активация на акаунт