Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 298
  • 834
  •   2
Отговори
# 90
Дайте да видим пак-кокос...парфюм... траен...
... и по-евтин от Монтал и Манцера? Няма такъв.

# 91
.
Еуфорията на КК като ЕДП би трябвало да е трайна?
[/quote]

РуСа-Мамма, при мен Еуфорията е един от най трайните и излъчващи парфюми . Сега ми напомни, че не съм го вадила от поне 6 год. Ще почака обаче до зимата , защото тогава ми е най топъл и опушен.

# 92
  • София
Angel Iced Star, там има и ананас 🙃.

Руса Мама тествай Bright Crystal Absolu, хем е за сезона, по-траен от Императрицата е, свеж и искрящ. Лесен е за харесване по мое мнение, около мен се харесва много.

# 93
... и по-евтин от Монтал и Манцера? Няма такъв.
Точно така кауза пердута е.

# 94
Помощ...още не съм открила кокосовия си аромат за лятото....
Бяхте ми предложили някои неща, но искам да е парфюм, не едт и да не мансера или монтале, леко ми скъпеят, а каквото и да съм опитвала тяхно ми твърде химическо...
Този пробвахте ли? https://douglas.bg/dkny-be-delicious-coconuts-about-summer-ll-57995
Много нежен и кадифен кокос. Въпреки, че е ЕДТ, смятам, че е траен. Лично за мен този аромат е най-доброто кокосово изпълнение това лято.

# 95
Помощ...още не съм открила кокосовия си аромат за лятото....
Бяхте ми предложили някои неща, но искам да е парфюм, не едт и да не мансера или монтале, леко ми скъпеят, а каквото и да съм опитвала тяхно ми твърде химическо...
Този пробвахте ли? https://douglas.bg/dkny-be-delicious-coconuts-about-summer-ll-57995
Много нежен и кадифен кокос. Въпреки, че е ЕДТ, смятам, че е траен. Лично за мен този аромат е най-доброто кокосово изпълнение това лято.
Благодаря ви за предложението! Звучи чудесно, само трайността на ЕДТ ме притеснява..

# 96
За питането за парфюм с кокос, не знам какво са ти предложили преди мен(сигурно е имало добри предложения) , но аз се сещам за любимец с кокос. При мен това е Lancome Nude. Прекрасен е, за топлите дни, за вакция, за ежедневие. Кокосът не е накъртващ..
За една идея по бюджетен се сещам за А. Гранде (Thank u next). Доста кокос усещам. Да не кажа, че не усещам нищо друго, нито малината, нито розата. За мен е леко скучен, няма развитие, няма изненада... Тествай, може да  е твоя кокос. Него го купувах  за 60тина лева. Траен на моята кожа, определено!

Лятото, аз ще видя няколко дъна на свежи, непретенциoзни, не нахални парфюми-Burberry The beat(много любим за лято) , Versace Women, D G light blue(Не помня от колко години го купувам) ,Dkny be delicious(много свеж, енергизиращ даже, за жалост нетраен) , Bamboo Gucci.
Като свършат ще се насладя на откритието ми за тази година  Nomade и друга свежест Lancome en rose :=)

Много ми се иска това лято да се сдобия и с Lancome crystal. Не искам да е сляпа покупка, а да ида, да го видя, да пробвам, имам усещането, че ще се харесаме:=)Предстои да разберем дали ще е така.
Пп:аз също съм фен на кокоса Tropical Drink Flowers Palm Tree

# 97
Ау, като казахте Nude се сетих - Sensuous Nude Estee Lauder e хубав, кремест и сладък кокос. Доста плътен е, по-скоро парфюм за студено време. https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Sensuous-Nude-12219.html

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 23:20 от Анонимен

# 98
  • Стара Загора
Аз харесвам Dolce Garden, в който също има хубав сладък кокос и трайността не е никак лоша. Усеща се стабилно.

За Coco Vanille на Mancera подкрепям, че е траен, но не е моя аромат. Мирише ми на плажно масло и кожа със захар. 😊

# 99
  • София
Здравейте! Императрицата на ДиГ подходяща и трайна ли е за лятото?
Подходяща е за лятото. При мен трайноста е около 4,5 часа. 😊

# 100
По-добре е да се пробва Императрицата. Имам я, трайността при мен е максимум час, а и аромата не го харесвам!

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 08:20 от Ellinor*

# 101
По-добре е да се пробва Императрицата. Имам я, трайността при мен е максимум час, а и аромата не го харесвам!
Абсолютно подкрепям-никаква трайност,преди 10 г го купих и го подарих скоростно,свежата нотка ми евтинееше,удряше ме грубо в носа,никакъв финес,нищо като за империатрица,но гледам че е доста купуван,имитиран,така че явно всеки трябва да си решава:).Днес Афнан супримъси пърпъл ми легна чудесно в тази хладна утрин,една чудна покупка на сляпо.

# 102
  • Бургас
Подходяща е, но много хора се оплакват, че им е нетрайна.
Ех, жалко Sad харесва ми плодовият аромат.
Еуфорията на КК като ЕДП би трябвало да е трайна?
Трайността на Еуфорията е бетон, но чисто като аромат за мен се нарежда до Ангела на Мюглер.Разбирай, че ми е непоносим и си е нужен тест.Smile

# 103
Благодаря ви за предложенията! Ще ги разгледам. Видях, че на CK Eternety summer също има кокос, отзиви някакви?

# 104
Чудя се аз защо нямам известия за любимата темичка, а то нова имало! 😀
Благодаря и аз за новата тема, макар да не знам кои да посоча за летни любимци, все по-малко обръщам внимание на сезонността на ароматите и се водя по настроението си. Но факт е, че лятото повече ми се носят свежички, плодови и чистички парфюми. Цитруси, кокоси, смокини-също много ми вървят. Напоследък се наслаждавам на Tardes и Sweet William Carner Barcelona. Tardes отваря с една водниста прозрачна роза и супер плавно се трансформира в нежен пудрен бадем. Абсолютно достоен да стане парфюмен подпис - невероятно красив и не-банален аромат.
 Sweet William e необичаен свежак: там най-силно усещам малките карамфилчета, леко подсладени и подплатени с цял набор подправки, но толкова фино и деликатно, че ми става едно такова мило и носталгично-романтично.
Парфюмерът е Родриго Флорес Ру, който дори само Sahara Noir да беше направил, щях да уважавам безкрайно. А скоро пробвах и Velvet Love D&G - също се оказа негов и също така красив аромат.
Темата с карамфилите е стар сюжет още от ренесанса и такива картини символизират чистота, любов, че и брак.

По-назад стана дума пак за "чисти" аромати и сега ще ми се смеете, но чак сега се запознах със Santal Blanc Serge Lutens. Не знам какъв им е случая в момента с тези нови бутилки (доста симпатични всъщност) и по-ниски цени (интересен маркетингов ход за "обновление"?) , но май това е същия аромат, който е бил в старите бутилки. Както и да е, това за мен се оказа просто разкошен чист, току-що изкъпан разкош. Най-чистия муск, леко, съвсем едва-едва пудрен от ириса и с лека сладост, но не захарна или ванилена, а като от току-що опечено хлебче с масло или бриош. Стои интимно до кожата, но ти се иска да се приближиш и да го вдъхваш още и още. Просто задължителен за търсачите на чисти аромати, които не крещят евтин дезодорант, а излъчват класа и елегантност. Сандаловото дърво е много фино и нежно загатнато.
Съпоставям го със Santal 33 Le Labo, който ми се удаде да пробвам наскоро - е това е сандалово дърво, което не харесвам: индийски магазин в леко спарен сутерен, пропит с миризмата на индийски пръчици (индийски мощи, както им вика майка ми😆). И много кедър. За мен е и по-скоро мъжки. Недоумявам цената му, също така...

Простете за фермана 🤗

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 10:55 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт