Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 286
  • 834
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Чукарландия
Това АшОренце и на мен ми е любопитно. Звучи вкусно! 🤣
Като във вица:
"Тъй като не пия - изведнъж рязко ми се прияде едно уиски!"

Та и аз така - рязко ми се прияде един Амуаж... 😂😂😂

# 77
  • вкъщи
Дами, моля за мнения за Gucci bloom aqua di fiori ? Траен ли е, усеща ли се много туберозата, както в оригинала?

# 78
  • София
При мен е траен, достатъчно “зелен”, туберозата се усеща без да се натрапва.

# 79
Дами, в чуденка съм кой wonderlust да избера заради чанта Grinning май sublime, ама ще се радвам на няколко думи.

# 80
Минавам да се похваля с новата си придобивка) лимитирана Beautiful Absolu Estée Lauder

# 81
Благодаря за новата тема! 🍹
Голяма драма имах кои парфюми да избера като тръгвах за България, защото нямах много място в багажа. В крайна сметка взех Escale à Portofino, Dior и Reflection, Amouage, които са едни от любимите ми летни парфюми. Взех и разни пробички, както и I want Choo, и добре направих, че температурите не са много летни.
Чакам с нетърпение и Vele на T.Terenzi, който тук е два пъти по-евтин, отколкото във Франция.
Това лято ще нося още Éclat de vert на Aerin, Pearl на Mancera, Круизите 19 и 20, Mandarino di Sicilia на Perris Monte Carlo...

# 82
  • През девет планини в десета...
Благодаря за новата тема! 🍹
Голяма драма имах кои парфюми да избера като тръгвах за България, защото нямах много място в багажа. В крайна сметка взех Escale à Portofino, Dior и Reflection, Amouage, които са едни от любимите ми летни парфюми. Взех и разни пробички, както и I want Choo, и добре направих, че температурите не са много летни.
Чакам с нетърпение и Vele на T.Terenzi, който тук е два пъти по-евтин, отколкото във Франция.
Това лято ще нося още Éclat de vert на Aerin, Pearl на Mancera, Круизите 19 и 20, Mandarino di Sicilia на Perris Monte Carlo...
. От написаното разбрах, че живееш във Франция. Би ли споделила дали намираш разлика в качеството на парфюмите в България и Франция? Ако имаш наблюдение разбира се. И в цените има ли разлика. Хубаво лято у дома ти пожелавам

# 83
И аз се присъединявам към питането за разлика в качеството на парфюмите. Една позната твърди, че както масовата козметика и перилните и почистващи препарати се дели на производства за източна Европа и за "западните" държави, така било и с дизайнерските парфюми. Има известна логика, все пак популярните онлайн магазини внасят от Чехия и Полша. За някои нишови се говори, че се произвеждат в арабските страни. Няма да се учудя, ако изнесат производства и в Китай.

# 84
Аз поне не съм забелязала разлика досега, стига парфюмите да са оригинални. Честно казано и аз се чудех дали да поръчам от български сайт Веле, защото е два пъти по-евтин и съответно си задавах въпроса дали е оригинален, но реших да рискувам и се надявам, че всичко ще е ОК. За цените- повечето парфюми са по-скъпи във Франция, особено ако се купува от физически магазин. Но там наеми, заплати на продавачки, транспортни разходи са по-високи...Също винаги дават по няколко мостри във физически магазин.
Срещала съм и обратния вариант все пак, в България да е по-скъп даден парфюм.

# 85
Здравейте! Императрицата на ДиГ подходяща и трайна ли е за лятото?

# 86
  • Бургас
Подходяща е, но много хора се оплакват, че им е нетрайна.

# 87
  • на майната си
Хубава е темата, дано лятото наистина се появи скоро, защото пролетта беше и все още е прохладна, дори днес си позволих да разнося Ivory Route, което при по-топло време, би било немислимо.
Любими летни аромати много: някои от тях са:
 AdG Essenza, TF Neroli Portofino Forte, PdM Percival, Chanel Allure Homme Sport Cologne, Dior Homme Cologne, Xerjoff Nio, Creed Virgin Island Water, Nishane Wulong Cha, Amouage Lyric Man.
Иначе "обожавам" да усещам Scandal и La vie est Belle в тия жеги ала врачанска школа.

# 88
Подходяща е, но много хора се оплакват, че им е нетрайна.
Ех, жалко Sad харесва ми плодовият аромат.
Еуфорията на КК като ЕДП би трябвало да е трайна?

# 89
Помощ...още не съм открила кокосовия си аромат за лятото....
Бяхте ми предложили някои неща, но искам да е парфюм, не едт и да не мансера или монтале, леко ми скъпеят, а каквото и да съм опитвала тяхно ми твърде химическо...
Дайте да видим пак-кокос...парфюм... траен...

Общи условия

Активация на акаунт