Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 565
  • 834
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, колебая се между Oud for glory и Ana Abiyedh Rouge, харесвам много BR 540, търся нещо в този дух😺

# 286
Здравейте, някой има ли този парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan-Perfumes/Mirsaal-With-Love-66848.html
Мисля, че съм го срещала като снимка из темите. Как е като трайност и с кой парфюм може да се сравни? Много му се чудя, а и искам да пробвам нещо по-различно.

# 287
Аз съм писала за него подробно, вижте с търсачката.
Прилича на Бакара, но е по- груб и отива по- към мъжка посока.

# 288
Много внимавайте с Calvin Klein Women, много добре звучи така, но прави индивидуална реакция с всяка кожа и мускусът може да ви погоди номер, особено в по-топло време (което това лято май не се очертава, но все пак...).

# 289
Скрит текст:
Аз също не харесвам J'Adore Grinning а Песинджър ми е любим, с огромна трайност при мен, но някак ми напомня на първия (поне на тази част, която ми харесва в него) и не мога да избягам от това сравнение.
Имам ги и двата. Жадор, разбира се, ми харесва много повече – класен, луксозно ухаещ флорал. Песинджър е по-нескопосаната му версия, по-остричък и недодялан, но пък никак нелош цветен аромат. Нося ги и двата в зависимост от случая и настроението.

# 290
  • by the sea
Кaто споменахте CK и се сетих за  Reveal, много ми беше допаднал зимата за лятото и сега пак ми влезе мухата.

В нашия край е дъждовно и налитам на някакви странни парфюмни комбинации, търся нещо уютно,
с което да се сгуша в жилетката.
Днес омешах ( без да искам ) Chance eau Fraiche и Alien Or d'Ambre .

Вие какво носите в дъждовното време? Nature Closed Umbrella

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 15:58 от RedPanDa

# 291
  • София
Аз наскоро се сдобих с CK2 Calvin Klein (който явно се води унисекс) и мисля, че той до сега ми е точно за такова време...

# 292

in love няма присъствено агарово дърво, повече се усеща папирус, там е друг филм, той е много красив парфюм, но е специфичен.
[/quote]
Дори, ценя мнението ти и сега се напръсках обилно, надявам се в един момент да ми хареса.

# 293

.              
      Мароканската пустиня, много добре се разгръща

# 294
Аз излизам рано сутрин, никога не вали и следобед съм от изненаданите Simple Smile С този въпрос ме подсети, че най-добре ми се развива Коромандел ЕДТ в дъжд....мдам трябва да го извадя за ползване Simple Smile

# 295
Коромандел ЕДТ е прелест в дъжд, но вече му е много топло и вкисва неприятно.

# 296
  • by the sea
обожавам пачули в дъжда
 много нося Voleur de roses Heart,   Coromandel не може да се вреди Grinning

# 297
https://www.fragrantica.com/perfume/Paloma-Picasso/Minotaure-1695.html  бихте ли споделили повече?

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 18:36 от laki

# 298
Черната орхидея на Том Форд си нося в дъжда. Тъмно, мрачно, плътно и обземащо ухание, а пачулито се разгръща при мен пудрено. Мисля да се запася с още един бутил от него.

# 299

.Мароканската пустиня, много добре се разгръща
Прободе ме в сърцето! Cupid
Datura Noir нося в дъжда. Кремаво ми е! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт