Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 510
  • 834
  •   1
Отговори
# 360
Явно наистина светът и парф. къщи са пощуряли по Бакара. Изскача от всякакви флакони Joy

Пробвах Солей Кристал ЛВБ и за мен е силно неприятен, а и нищо уникално и непомирисвано. Аромат на слънцезащитен лосион, с лек намек за кокос, но цялата композиция яко главоболна.

# 361
Явно наистина светът и парф. къщи са пощуряли по Бакара. Изскача от всякакви флакони Joy

Пробвах Солей Кристал ЛВБ и за мен е силно неприятен, а и нищо уникално и непомирисвано. Аромат на слънцезащитен лосион, с лек намек за кокос, но цялата композиция яко главоболна.
И за мен се оказа силно неприятен. Дори не ми замириса на слънцезащитен лосион. Тежко и лепкаво изкуствено ароматизирано нещо с ужасяваща сладост за моя нос.

# 362
Буквално всички, занимаващи се някакви ухаещи течности! 😂

# 363
Тази седемица се запознах с Guerlain Neroli Outrenoir (притежание на момиче, което живее във Франция) и съм силно впечатлена. Виждам, че не се намира лесно, дори се зачудих дали не е спрян - съжалявам ако е коментирано и съм пропуснала този момент. На прима виста го намирам само в официалния сайт на Герлен в UK където излиза 425 лв за 75мл, но от тази серия май всичко е с тези цени. Чудя се изобщо някъде може ли да се намери изгодно или някакви малки разфасовки и мостри?

# 364
Fiona, в размените Arusi го предлага, не знам дали си видяла.

# 365
Тази седемица се запознах с Guerlain Neroli Outrenoir (притежание на момиче, което живее във Франция) и съм силно впечатлена. Виждам, че не се намира лесно, дори се зачудих дали не е спрян - съжалявам ако е коментирано и съм пропуснала този момент. На прима виста го намирам само в официалния сайт на Герлен в UK където излиза 425 лв за 75мл, но от тази серия май всичко е с тези цени. Чудя се изобщо някъде може ли да се намери изгодно или някакви малки разфасовки и мостри?
Коментиран е. Продаваше се на официална цена в България в Дъглас, чакахме намаления от -25% и купувахме от линията. Вече няма да се продават тук обаче, изтеглени са. Няма малки разфасовки, а този парфюм е лек и недостатъчно траен на кожата ми и не си струва грам парите за мен, а съм голям фен на нероли.

# 366
Ароматът е много нежен, но е силно наситен и с добра проекция. Има ли някой, който го е купил от Дъглас и може ли да сподели на каква цена е идвал с отстъпката? Аз съм виждала другите видове, но този точно не, върти ми се в главата, че го имаше в make up, но никога не съм му обръщала внимание.
densi, ти от къде го тества?

# 367
Ароматът е много нежен, но е силно наситен и с добра проекция. Има ли някой, който го е купил от Дъглас и може ли да сподели на каква цена е идвал с отстъпката? Аз съм виждала другите видове, но този точно не, върти ми се в главата, че го имаше в make up, но никога не съм му обръщала внимание.
densi, ти от къде го тества?

Цената е една и съща за всички ексклузиви от тази линия на Герлен, като имаше намаление то също е за всички, имало е големи намаления от 30% примерно. Там съм го тествала, имам и проби.

# 368

И за мен се оказа силно неприятен. Дори не ми замириса на слънцезащитен лосион. Тежко и лепкаво изкуствено ароматизирано нещо с ужасяваща сладост за моя нос.
И за мен е безличен и грам не усещам никакво плажно масло,а за Бакара даже не искам и да се сещам,опротивя ми с тази масова парфюмна мода да го клонират,а сега и като го имитират,хич няма и на открито да си свалям маската:)
Днес:Мон Герлен първообраза….просто красота!

# 369
  • Бургас
И то доста добре го имитират Бакара Stuck Out TongueКалабриа, и аз съм с Мон ЕДП днес.Heartpulse

# 370
Мон Герленчето ми е в топ 5,не спирам да го разучавам,толкова женствен,секси,гушлив и закачлив:))

# 371
  • София
Най-накрая и аз пробвах Princess By Kilian. За мен това не е принцеса, това е захаросана розова лигла. Знам си, че не харесвам сладки парфюми. Беше хвалена по едно време и реших да я пробвам все пак.
Вчера и с Oud Immortel Byredo не се харесахме.
Cocaïne Franck Boclet не е лош, но не чак да го купя.
Нещо напоследък моите са ми достатъчни Relaxed

# 372
Някой запознат от близо с Borea .... ще я намеря и моята Tiziana някой ден ......

# 373
Fiona, в размените Arusi го предлага, не знам дали си видяла.
Не бях видяла, благодаря!

# 374
Аз пък днес (като по-изоставаща с парфюмните познания) открих "Nina" на Нина Ричи. Очарована съм. Blush

Общи условия

Активация на акаунт