Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 467
  • 834
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
И аз получих виалче на Costa Azzura с една поръчка вчера и ми хареса като за мъжки парфюм👌🏻

# 421
Май ще подновя любимата си роза, но имам малки колебания и само във вас ми е надеждата да ме насочите...
Та терзанията ми са да си подновя Delina Exclusuf, която обожавам или да заложа на новата Delina La Rosee, която изобщо не съм пробвала ? Първата Delina изобщо не харесвам ....

SOTD : любимият ми Xerjoff от всички до които се докоснах, Naxos Heart

# 422
La Rosee си прилича на първата (макар май да ми хареса повече), та не знам дали ако изобщо не харесваш първата дали е удачен избор.

# 423
  • София
Искам да пробвам Lattafa, препоръчайте ми какво. Харесвам сладки, ванилови парфюми, амбър, сандалово дърво. Търпя, даже държа на силни и трайни аромати, не ме плаши това. Има ли някой, който отговаря на това описание? особено държа на сандаловото дърво, понеже в момента нямам парфюм, в който да го усещам осезаемо, независимо че в почти всички присъства в пирамидата, и ми се иска такъв.

# 424
Здравейте, къде в София може да се пробва Mugler Angel Iced Star ?

Багодаря, Densi Animal Heart Eyes Cat

# 425
Здравейте, къде в София може да се пробва Mugler Angel Iced Star ?
В Нотино.

# 426
Аз съм за Ла розе, но щом не я познаваш... Ще ти пратят мостричка, тествай я и ако трябва върни Делината и я замени.

# 427
  • София
Искам да пробвам Lattafa, препоръчайте ми какво. Харесвам сладки, ванилови парфюми, амбър, сандалово дърво. Търпя, даже държа на силни и трайни аромати, не ме плаши това. Има ли някой, който отговаря на това описание? особено държа на сандаловото дърво, понеже в момента нямам парфюм, в който да го усещам осезаемо, независимо че в почти всички присъства в пирамидата, и ми се иска такъв.
Привет,
Lattafa Perfumes Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition  мисля, че има добър шанс да Ви допадне, с условието, че харесвате плътни, наситени амброво-дървесни аромати:

# 428
Днес съм с Jour d'Hermes Absolu и след 5-6 пръскания го усещам сравнително тихо. Нормално ли е? Очаквах, че е по-силен.
Иначе ароматът ми харесва, въпреки, че не ми е в top-а на този етап.

# 429
Той не е някакъв бомбастичен парфюм, но може да прекали човек с него и да го тормози докато се разнесе. Не е тих по принцип, но си зависи как твоята кожа го излъчва.

# 430
Днес съм с Jour d'Hermes Absolu и след 5-6 пръскания го усещам сравнително тихо. Нормално ли е? Очаквах, че е по-силен.
Иначе ароматът ми харесва, въпреки, че не ми е в top-а на този етап.
При мен е много силен ... случвало ми се е в жега да ми прилошее ....

# 431
  • Бургас
Искам да пробвам Lattafa, препоръчайте ми какво. Харесвам сладки, ванилови парфюми, амбър, сандалово дърво.
Клеми, горещо препоръчвам Ana Abiyedh Lattafa , на прекрасна цена е в момента /до довечера май/ . Не зная дали е точно Ерба пура, но е прекрасен, траен, шлейфов. За сметка на това не харесвам Ана Руж и НЕпрепоръчвам за слепи покупки.

# 432
  • виртуално
Искам да пробвам Lattafa, препоръчайте ми какво. Харесвам сладки, ванилови парфюми, амбър, сандалово дърво.
Клеми, горещо препоръчвам Ana Abiyedh Lattafa , на прекрасна цена е в момента /до довечера май/ . Не зная дали е точно Ерба пура, но е прекрасен, траен, шлейфов. За сметка на това не харесвам Ана Руж и НЕпрепоръчвам за слепи покупки.
Вчера го получих и веднага го засилих в размените.
Нищо сладко или ванилово няма в този парфюм.

# 433
Благодаря, момичета. Аз го усеща като присъствие, но без силно излъчване и сякаш по-прибран.
Освен това имам чувството, че се разкрива по малко, май след половин час го усещам повече и става по-присъствен. Харесвам марката, определено са различни от всичко каквото имах преди да почна да ги опознавам.

Тези дни тествах и HERMES EAU DE PAMPLEMOUSSE ROSE , който в първи момент ми напомни на сладка мандарина разчупена и стисната с коричката, толкова естествен аромат и най-бързо изчезващ от всичко което имам.

# 434
  • Бургас
Нищо сладко или ванилово няма в този парфюм.
Какво да кажа- кожи, нос .... При мен е пудрен и сладък, не лепкав, а като ванилия на прах. Много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт