Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 216
  • 834
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ползвала съм както казах преди това затова в момента съм разочарована. 2 часа нямам спомен да е траел никога. Ето го: Chanel Chance Eau Fraiche - Eau de Toilette

# 691
Ползвала съм както казах преди това затова в момента съм разочарована. 2 часа нямам спомен да е траел никога. Ето го: Chanel Chance Eau Fraiche - Eau de Toilette
Да, в тази жега не е траен. Менте не е със сигурност.

# 692
  • София
Ясно, благодаря. Просто го чаках с нетърпение да си го купя, но не мислех, че ще има значение, че в момента са адските жеги...

# 693
Нормално температурата на въздуха и влажността да влияят на начина по който се изпаряват молекулите. При мен също в жегите парфюмите са по-нетрайни. Зависи и от самата кожа, казват, че колкото е по-суха, по-бързо се изпарява…
Така че, това е субер субективно при всеки и не мисля, че биха приели такъв довод за връщане, щом е тестван. Но вие ще си прецените.

# 694
Че той даже много ти е изкарал. При мен 3-4 часа и чао и то не на такива жеги. Просто подновявай.

# 695
Освен това  Fraiche не означава ли по-олекотена /разредена/ версия.

Съдържанието на ароматни масла при Eau Fraiche е между 1 и 3%, което е по-малко от съдържанието в Eau de Cologne разновидностите. Това са леки и свежи аромати, предимно подходящи за горещите летни дни. Най-добре е този вид аромати да се прилагат върху дрехи, защото трайността им върху кожата не е голяма.

# 696
  • София
Момичета, Borea TT, подходяща ли е за летния сезон? Как е като излъчване?

# 697
Освен това  Fraiche не означава ли по-олекотена /разредена/ версия.

Съдържанието на ароматни масла при Eau Fraiche е между 1 и 3%, което е по-малко от съдържанието в Eau de Cologne разновидностите. Това са леки и свежи аромати, предимно подходящи за горещите летни дни. Най-добре е този вид аромати да се прилагат върху дрехи, защото трайността им върху кожата не е голяма.
В случая така се казва парфюма, не е фреш версия.

# 698
  • by the sea
При мен няма проблем с трайността с Eau Fraiche, да речем половин ден си го усещам, няма мнение, че е нетраен

# 699
  • Sofia
За мен е един от най-трайните летни парфюми.  Има един специфичен момент- в тежка жега обонянието ми го губи,  както и всеки друг аромат, но лъхне ли ветрец/ климатик, усещам,  че още е там.

# 700
Здравейте!
Как мислите The Only One подходящ ли е сега за лятото?
Или по скоро сега вечер или есен и зима?
Траен ли е?
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-Only-One-51249.html

# 701
  • Бургас
И аз много, много не си усещам Шанс Тендър ЕДТ по това време на годината.Но другите казват, че ухая невероятно и постоянно го усещат.За плажа след малко той ще е парфюма.Heartpulse Не го пестя и пръскам по много над 10 пъти.Bowtie

# 702
Моето лято (централна Европа) 2021:

Не Топ 10, а 17, като със сигурност ще нося и други.
С някои ще се разделя вече.
От началото на годината изпръсках 3, и продадох 3 аромата, и носих предимно най-новите любимци.

# 703
Здравейте!
Как мислите The Only One подходящ ли е сега за лятото?
Все сезонен е, при мен трайността е до къпане.

# 704
  • София
Пак да си повдигна поста 😊Има ли някой който може да ми каже нещо повече за Guerlain aqua allegoria coconut fizz? Искам да си го взема, но нямам възможност да тествам 🙄🌹

Общи условия

Активация на акаунт