Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 226
  • 834
  •   1
Отговори
# 720
Lale_Lili , в Емаг Dolce & Gabbana The Only One е на супер оферта. Аз поръчах и утре ще е при мен, с код и БД.
https://www.emag.bg/komplekt-dolce-gabbana-the-only-one-zheni-pa … 792/pd/D0B7H7MBM/
Благодаря ти, Nestle93!
Аз точно него мислех да поръчам, но съм го пробвала преди много време и нямам спомен хареса ли ми, не ми ли. Не помня и дали е супер силен или става за работа в офиса? На сляпо ще си е като цяло. Поне цената е добра 👍

# 721
Добре де, нали един парфюм е летен, а друг се разкрива най-добре зиме? "La vie est belle en rose" се оказа пролетен (Фрагрантика), а аз го пробвах зимата и сега лятото и - нищо особено. Следващата пролет може да е в силата си вече. Grinning
Та, с един парфюм как именно?

# 722
С един парфюм не мога да живея.

Преди час се оказах в парфюмната следа на един младеж и не се въздаржах да го попитам с какво е. Със сигурност от миналото лято съм усещала този парфюм върху пичове. Утре ще дойде да ми отговори, понеже не се е заглеждал в името му Grinning Очаквам с интерес...мисля нещо томфордско ще е, но ако изскочи с бюджетарка някаква...ще се забавлявам яко.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 16:16 от Фръц!

# 723
Наскоро ми влезе една муха-да притежавам Alien edp Mugler.
Пробвала съм го 2-3 пъти през годините, винаги на блотер. Чудех се как хората възхваляват този мухотреб. Миналия месец излизаме с приятелка, тя в движение се пръсна с него и аз буквално се прехласнах . Дълго обмислях дали е за мен, дали няма да ми се пригади от него/ беше се случвало веднъж/, но рискувах.
Вчера дойде при мен и със страх пръснах веднъж....еее, няма такъв кеф! От вчера тъна в блаженство и носът ми е постоянно залепен за него. Щастлива съм! Толкова женствен, магнетичен ориенталец. Как съм го подминавала тоооолкова години!?
Ще си наваксам пропуснатото:)

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 22:16 от chery_k

# 724
  • The Evergreen State
Lorelada някои не знаят името на парфюма си (поста на Фръц) а ти питаш как с един зиме и лете, какви са тези капризи Stuck Out Tongue. Явно има още по-големи степени на парфюмно отегчение от моята.

# 725
Той младежа може да си е търсил повод да я види пак. Sunglasses
Ееех, аз пък съм парфюмен ентусиаст в зората на обучението си по парфюмерия! Joy

# 726
Във връзка с горните мисли все повече ми се върти в главата дали не е по-добре да се върна както преди години с един единствен сигничър парфюм. На пръв поглед звучи ужасно скучно но
- равносметката ми е че се привързвам към сигничъра в един момент много, имам спомени за конкретно време и събития с даден парфюм, околните също ме отъждествяват с него.
- ако поддържам бройка повече от един всъщност всичките до един ми омръзват към даден момент и стоят много повече време в шкафчето ми от колкото ако е само един парфюм който всъщност успявам да изпръскам без тотално да ми омръзне.
- мога да си купя нещо наистина скъпо, което не съм си позволявала преди без да изпитвам угризения.
- винаги имам нещо актуално за разлика от голямата бройка в която неизбежно парфюмите остаряват в един момент.
- влагам много повече себеопознаване към конкретните ми нужди към даден момент за да избера наистина правилния парфюм, този от който имам нужда което прави още по-вълнуващо намирането на Парфюма с главно П.
- отпадат всякакви дилеми с какво да се напръскам сутрин, вечер, за сватба, за празник или интервю за работа Simple Smile мъкна го навсякъде с мен.

Всъщност сега си дадох сметка че трудно ще продам това горното тук на тази аудитория Bowtie но наистина понякога ме налягат такива отцепнически мисли Smile
Може и да не е толкова трудно. Минавали са ми такива еретични мисли, обаче какво да правя с другите 91парфюма, без да броя, че от някои имам по 2 бутилки? На този етап е неосъществимо, иначе съм се го мислила и аз. Един, съвършен, МОЯТ парфюм, който още преди да се появя аз, да ме заявява. Но няма да издържа само с един сигурно, въпреки че понякога ми досаждат и ме задушават. А тук има дами, които са с много повече бройки, не че те въобще са си и помислили да ги сведат до един.
И как се избира ЕДИНСТВЕНИЯ? Сега ще си мисля, че винаги ще има един, който е още по-прекрасен от единствения избран от мен. Абе... Не е за нас това сякаш, просто няма да издържим 😃

# 727
С един парфюм не мога да живея.

Преди час се оказах в парфюмната следа на един младеж и не се въздаржах да го попитам с какво е. Със сигурност от миналото лято съм усещала този парфюм върху пичове. Утре ще дойде да ми отговори, понеже не се е заглеждал в името му Grinning Очаквам с интерес...мисля нещо томфордско ще е, но ако изскочи с бюджетарка някаква...ще се забавлявам яко.

Ще споделиш ли после с нас кой е ароматът ?Aз издирвам нещо младежко ,лятно цитрусово, ако може и бюджетно най-добре -става дума за младеж на 20.

# 728
  • виртуално
Ако трябва да избера само един със сигурност ще е Alien. Проблемът е да избера кой точно от дванайсетте налични варианта в къщи Simple Smile

# 729
Момичета и момчета, моля тези, които познават Nishane Colognise да споделят 2-3 думи за него и евентуално, ако може да го сравнят с някой друг парфюм.
Денси, преди време беше писала, че имаш проба, успя ли да го разнисиш?
Благодаря на всички предварително 💕

# 730
  • Пловдив
Никога не съм мислила и искала да имам един парфюм.Винаги съм имала 2-5 .Миналото лято открих темата търсейки в интернет парфюм с виолетки.Успях да изхабя 5 и в момента имам 17.Промоциите и изкушенията са много...Като алкохолиците съм в момента.Броя дните от последната поръчка-18.05. Ще се опитам да издържа поне още месец без ново попълнение, не защото е разхищение на средства/максимума който съм си определила е 50 лв/ а защото мисля ,че е добре да се изразходят по-навреме след отварянето.

# 731
Видях един парфюм, който тъкмо приключвам и страшно харесвам, на много изгодна цена. Е, не го взех. Искам да пробвам други. Тоест да проучвам разнообразието. Smiley
(После може да съжаля, че съм изтървала офертата де, ще видим! Relieved)

# 732
  • Габрово
Момичета ,о чудо се случи с мен.В тези големи горещини се влюбих в Жадор.Никога не съм го харесвала преди.
Майка ми преди ми го беше подарила и си стоеше кротко в шкафа.
И сега такава мекота ,такъв хубав мек аромат преоткрих в него.

# 733
Моето лято (централна Европа) 2021:

Не Топ 10, а 17, като със сигурност ще нося и други.
С някои ще се разделя вече.
От началото на годината изпръсках 3, и продадох 3 аромата, и носих предимно най-новите любимци.

Здравейте,Аурата едп или едт варианта е? Благодаря

# 734
https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Mademoiselle-Twist-53170.html
Незнам дали е обсъждан. Цитрусово-ванилен карамел. Асоциирам с ананас и кокос. Сладък определено. Като трайност бива. Бюджетен. Има нотка с герленската Теракота, но тя е малко по-цветна (сякаш циклама) , а Мобусан - по-плодов.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Mauboussin-Discovery-67654.html  ведър, траен, мадежки, непретенциозен. Не е Шанел Блу, не е и никак зле. Всесезонен сякаш.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Mauboussin-Homme-2460.html фин, нежен и дълготраен, летен. ММ не го усеща много (усещам го аз), но той има по-хард залитания.
П.П
https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Une-Historie-d-Ho … stible-46970.html  Също много добър. Малко повече трайност щеше да го изстреля на върха!

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 17:51 от laki

Общи условия

Активация на акаунт