Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 201
  • 834
  •   1
Отговори
# 735
Моето лято (централна Европа) 2021:

Не Топ 10, а 17, като със сигурност ще нося и други.
С някои ще се разделя вече.
От началото на годината изпръсках 3, и продадох 3 аромата, и носих предимно най-новите любимци.

Здравейте,Аурата едп или едт варианта е? Благодаря
Aura EdP.

Аромат за деня- добрият, стар JPG Classique EdT. Много е сапунено това нещо! Но и медец са му сипали, вкусен, акациев...🍯
Зарибих приятелка по Qasamat Bareek, остана във възторг,  и и напълних едно рефанско Юли да го носи на почивка. Чакам отзиви как ще се държи през "зимата" в ЮАР.

# 736
Моето лято (централна Европа) 2021:

Не Топ 10, а 17, като със сигурност ще нося и други.
С някои ще се разделя вече.
От началото на годината изпръсках 3, и продадох 3 аромата, и носих предимно най-новите любимци.

Здравейте,Аурата едп или едт варианта е? Благодаря
Aura EdP.

Аромат за деня- добрият, стар JPG Classique EdT. Много е сапунено това нещо! Но и медец са му сипали, вкусен, акациев...🍯
Зарибих приятелка по Qasamat Bareek, остана във възторг,  и и напълних едно рефанско Юли да го носи на почивка. Чакам отзиви как ще се държи през "зимата" в ЮАР.

Благодаря ви.Че се спрях в крайна сметка да си взема Аурата,просто се
чудех кой вариант да е Simple Smile едт,едп или тази Sensuelle 🤣.Харесвам Мюглеровите парфюми ,мисля,че ще се спогодим 😁 и с Аурата.

# 737
По темата за единствен аромат, изобщо не знам аз как е възможно един да се носи през цялата година. Или ще те души в жегите, или ще е слаб и калпав през зимата. Дори когато не се интересувах толкова от парфюми, носех един през по-голямата част от годината, но лятото и в големите студове правех пауза, редувах с по някой друг.

# 738
Харесвам Мюглеровите парфюми ,мисля,че ще се спогодим 😁 и с Аурата.
А познавате ли я? Защото тя е по-различна от другите творения на Мюглер и то в посока "особена".

# 739
  • София
Здравейте, имам въпрос относно She Wood Dsquared2. В Лили на цена от 69,99 лв 50 или 100 мл сте виждали?

# 740
Аз купих 100 мл на цена 69.98 лв, едп. Извинявам се, че пропуснах да отговоря на съобщението ви.

# 741
От трите Аури, ЕдП (първообраза) е най-медициналната и особена, но и най-много ми харесва. За мен това е феноменална зелена ванилия с евкалипт, и има някаква интересна обща нишка с Decadence на MJ. Ветивер може би. В жега е нещо прекрасно. ❤
Купих я когато излезе, и я повторих, но към другите две не изпитах никакви копнежи, въпреки че бутилчето на Sensuelle е подмамващо и обичам гардения.
Моята гардения засега е Lа Panthere Legere, и друга не ми трябва.

# 742
Харесвам Мюглеровите парфюми ,мисля,че ще се спогодим 😁 и с Аурата.
А познавате ли я? Защото тя е по-различна от другите творения на Мюглер и то в посока "особена".

Тествах я преди време в Англия.Но не си я взех тогава.Купих си друг 😁. Ще взема една 30-чка да видим.

От трите Аури, ЕдП (първообраза) е най-медициналната и особена, но и най-много ми харесва. За мен това е феноменална зелена ванилия с евкалипт, и има някаква интересна обща нишка с Decadence на MJ. Ветивер може би.
Купих я когато излезе, и я повторих, но към другите две не изпитах никакви копнежи, въпреки че бутилчето на Sensuelle е подмамващо и обичам гардения.
Моята гардения засега е Lа Panthere Legere, и друга не ми трябва.

Между другото точно с Decadence на MJ- правя асоциация. Без да съм парфюмен спец 😄.Може би и заради цвета на бутилката Wink . Тогава в Ук и него пробвах.Но нещо MJ  не ми хареса. Пък и тогава бях на друга парфюмна вълна 😄😄😄.

# 743
Това е добре, защото на сляпо, за някого този парфюм би могъл да е много неприятна изненада.

# 744
По темата за единствен аромат, изобщо не знам аз как е възможно един да се носи през цялата година. Или ще те души в жегите, или ще е слаб и калпав през зимата. Дори когато не се интересувах толкова от парфюми, носех един през по-голямата част от годината, но лятото и в големите студове правех пауза, редувах с по някой друг.
В тази категория единствено се цещам за https://www.fragrantica.com/perfume/Paloma-Picasso/Paloma-Picass … ilette-29033.html  Много добре се разбираме по всяко време! Но не е зле да има разнообразие!

# 745
А мерси, с тия цветя, муск и животни не е за мен в никое време! Simple Smile

# 746
А мерси, с тия цветя, муск и животни не е за мен в никое време! Simple Smile

И аз имах такива притеснения, особено като прочета "цибет". ...Исатис на Живанши си е откровено за притеснение в топлото, но с ЕДТ на Палома ми се промени мнението. Добре е да се пробва все пак, човек никога не знае.Simple Smile
П.П
Животинската нотка е равносилна на индол, а той е съединение със сложна формула, образуващо се в СЧ тракт под действие на бактерия. От тук нататък пътят е ясен, но....в парфюмерията си има своето приложение, май нотка на жасмин...Smiley

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 20:41 от laki

# 747
От трите Аури, ЕдП (първообраза) е най-медициналната и особена, но и най-много ми харесва. За мен това е феноменална зелена ванилия с евкалипт, и има някаква интересна обща нишка с Decadence на MJ. Ветивер може би. В жега е нещо прекрасно. ❤

И аз много обичам Aura EDP!
Sensuelle е по-лека версия и вероятно по-лесна за харесване.

# 748
Мерси, наистина тези цветя и индоли не са за мен, не ми понасят.
Аз да попитам за мнение за Eau de Shalimar - фен съм на по-модернизираните Шалимари, този дали ще ми хареса?

# 749
Мерси, наистина тези цветя и индоли не са за мен, не ми понасят.
Аз да попитам за мнение за Eau de Shalimar - фен съм на по-модернизираните Шалимари, този дали ще ми хареса?
Сега ще хвърлим един боб! Wink..И аз ги харесвам, имам даже и старата версия.  Нищо разочароващо не виждам в пирамидата, но нека да се включат и други с отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт