Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 050
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 670
По лесно ще ти е с ножицата,ще оформиш красиви малки купички. Smiley

# 2 671
Аз също понякога го правя в тава,но в стъклена такава и никога не ми е загарял. Сервирам на квадратчета и отгоре поливам с карамел от тавата. Пак си е културно 😜

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 15:00 от Sissy

# 2 672
Стрейнджър само липсваше в тази дискусия. Аз тактично премълчах.
Вероятно защото знаеш, че това, за което натъртих е важно за добрата комуникация. Казах мъжкото си мнение, пък останалите ако искат да вярват.

# 2 673
  • София
По лесно ще ти е с ножицата,ще оформиш красиви малки купички. Smiley
😂😂😂, гадина си. Дай ми още два часа и ще сътворя шедьовър. Все пак от картофено пюре докараха крем супа вчера. Не ме подценявай!

# 2 674
Стрейндж,понеже за мен се отнасяше коментара ти,да ти отговоря аз как виждам нещата! Без комуникация не ми идва от вътре другото. Това пък е женската гледна точка. Правенето на любов при жените се случва в мозъка първо,за разлика от мъжете!

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 15:15 от Sissy

# 2 675
  • Mediterraneo
Ре, сори, изчитах ви на пресекулки, докато отмятам ОИ. Втора седмица захапвам втори смени, спя до 11 на обяд после и нямам време за нищо.
Не плейтвам никакъв карамел аз Simple Smile Баш ударно гребане с лъжиците от тавата е дисциплината при нас.
Имам час за ваксина в четвъртък. Пфайзер. Още умувам дали или...

# 2 676
  • София
Тарти, давай. За сега има буквално 5 броя със странични реакции от Файзер. Говоря за сериозни. Останалите са неразположения. А за карамелът се шегувах. Достатъчно внимание ми отделиха:-). Препеках го, но се надявам да е ок като изстине.

# 2 677
  • sf
Тъй сега, нямам време да чета, нямам време за картинка, ама чувствайте се почерпени за 14г ми рожденик, който изкарал кажи-речи 5ци и на двете матури. 😁

# 2 678
  • Mediterraneo
Здрав да ти е, Донси! Много успехи занапред! Браво за матурите!
Аз сгъвам един сладолед със солен карамел, ще поспя 1 час и хващам мотиката. Че и испанците играят довечера, ще ми измислят работа с този мач.

# 2 679
  • France
С първата инжекция на Файзер имах усещане за мускулна треска в ръката за около 48 часа. С втората се чувствах грипозна един следобед. Като станах да кърмя в 3 и 30 бях цялата потна. Днес съм си ОК. Само при пипане ме наболява още ръката на мястото на инжекцията, но слабо. За мен си струва.

# 2 680
Аз да питам - Ре, какъв точно буреняк смяташ да бучнеш на крем-карамел?

# 2 681
  • София
Еми някакви цветя. Нали теменужки слагат.
Ти заяждаш ли се, защото аз нямам интерес. Просто ме пропускай.

# 2 682
Донси,жив и здрав да ти е!
Тарталета има много готина дъщеря,видях я много слънчева усмивка.

Много тегаво време,гърмя някъде в далечината,мота се един черен облак и не се диша.

Рено,а имаш ли теменужки? Smile

# 2 683
  • Пловдив
Grinning
Начи цял епизод станА с на Рена карамела Stuck Out Tongue Winking Eye Все едно висш десерт, а е фасулска работа Wink
На колко градуса го пече, че препече? Simple Smile
Аз си имам шолички.

ОпнАх се...в крайна сметка не отидОх в офисът. Наложи се да тръгна по другата магистрала, та...задръстването било 29км. Реших да пообиколя леко.

# 2 684
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стигта с тоя карамел, че отивам на гости и с бурен-без бурен ще действам.

Общи условия

Активация на акаунт