Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 75 711
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Еннооо,ставай! Smiley

Съмна.
Добро утро в петък! Леко подухва и е лудо шарено небето.
Хубав и усмихнат ден!
Абе вампир, пак ли си будна?😁

# 2 341
Злото не спи! Smiley

# 2 342
  • София
Зомби апокалипсис и аз и ти ще сме на върха Simple Smile.
Сготвих капамата. Сега ме чакат шницели и таратор. Яко ще го наблъскам с чесън.

# 2 343
Яко си развъртя денонощието ти.
Не мога да готвя по нощите.Ако и да съм будна.

# 2 344
  • София
,Добро утро вампиролаци:grinning:

# 2 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изпратих бащицата.
знам, че ме дразни като е тук, ама като го няма ми е тегаво...
няма угодия.
Горинич спи, а аз се чуда какво да правя, та хем да не вдигам шум, хем нещо да посвърша.
накрая ще взема да изляза на кафе и ще си реша всички дилеми. Simple Smile

# 2 346
Добро утро!

Някой да има опит със слънчева/ топлинна алергия, хлапето май има такава? Sad Баща му може да се пече по цели дни на плажа, ама без излишни според него неща като слънцезащитен крем и чадър, аз лесно хващам тен и не изгарям, а това малкото снежнобяло и се изрива от слънцето. Cry Ааааааа! Sad

# 2 347
Слънцезащитни продукти с висок фактор, дрехи от естествена материя,покриващи цялото тяло и стоене на сянка. Изтеглил е късата клечка, няма много какво да се направи!

# 2 348
Добро утро!
Сиси вече го е казала, Лори. Засега така, но няма да е завинаги. От хора, които са били с такава алергия зная, че в един момент изчезва.
Мацка и половина е Тортийн!
Добри, ползвай свободата по предназначение и без оглушки Wink
Тук снощи не валя, ще ни довършат жегите. Мен ме домързя да готвя и днес И това ме чака.

# 2 349
Морген! Що ли да не се събудя още в 7,30... Чавето нещо мрънкоти недоволно, ама.. да си мрънка.

Аз днес си отивам на село, така че чак утре ше готвя.. въпросът обаче е какво!

Вампиритеее, да ви видя през деня кво ше правите, м? Smiling Imp То от туй слънце укриване няма...

# 2 350
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Детето ме събуди в 8 часа, да ми каже, че се е изпотил. Ами и аз съм потна, но си дремя. И те така.
 Айде добро утро!

# 2 351
Добро утро!
Ще съм работна днес.
В тия жеги съм много доволна, че имам "модерната" тенджера.

# 2 352
  • София
Съншайн, така се хиля, че ме гледат странно домашните. Потен бил, ми и аз 🤣. Типично моя реакция.

# 2 353
Лорич,много е гадно и болезнено.Спасявали са ме шуслерови соли,три бяха в комбинация.За имунната,магнезии и не се сещам за съжаление за третото.Такива мехури бяха станали за ден.Малко да пекне и край.Има ли и тревичка наоколо,пиши го бегал.Дрехите в случая нямат никакво значение.

# 2 354
Добро утро, колко хубаво било да се събудиш сам, а не някой да прекъсне съня ти. Кеф.
И аз ще съм работна днес.
Лори, аз съм със слънчева алергия. Ставам на ситни пъпчици, които сърбят ужасно. Стоя под чадъра, обличам тениска върху банския, мажа се с висок фактор, но това обикновено не ми помага. Имала съм пъпчици и в ушите. Последните две лета използвам слънцезащитен крем против алергии, 50 фактор. Не знам дали е подходящ за деца, но с него успявам да се опазя. Ще ти пиша на ЛС.
Хубава събота на всички!

Общи условия

Активация на акаунт