Отговори
# 120
Добре правиш, Хайче. Аз напротив, харча... Rolling Eyes

# 121
  • Варна
Аааа, аз не съм казала, че не ги изхарчих 😋

# 122
  • Агент под прикритие
Те парите са за това. Да се харчат. Grinning

Така хубаво мога да му ударя една дрямка... Laughing

# 123
Ох, и аз нещо дремя. В главата ми приспивно звучат метъл опери, не знам що... Rolling Eyes

# 124
  • Варна
Аз последните дни се хоризонтирам около 21,00 часа, за сметка на това към 5,30 се събуждам добре наспана. Тъкмо и очите ми малко да починат, че не е добре работата. Другата седмица съм на очен, да видим какво ще каже.

# 125
Джемсе, браво! Готино парче.

Нямам време за работа, днес съм хедонист.

Дренче, проверявай ги тези неща, всяка банка предлага различни опции. Но, ако питаш мен, не си усложнявай живота.

# 126
  • Варна
Понякога се чудя дали наистина има толкова прости парчета или просто търсят внимание с изсмукани от пръстите теми. Едната я мушнал приятеля й няколко пъти без презерватив ама после сложил презерватив обаче сега й закъснявало и о, ужас, може ли да съм бременна. Другата не знаела, че е бременна и била изпила 10 бири на някакъв купон, о боже, може ли нещо да му има на детето.

Ако търсят внимание, склонна съм да ги разбера. Имаме си предоволно количество такива във форума, още някоя бройка в същите редици няма да промени нищо. Обаче ако наистина са толкова тъпи парчета, страх ме е накъде отиват нещата.

Изкушавам се да им напиша директно какво си мисля.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 21:06 от HighSpeed

# 127
Бази, и при мен е задължително вече, то не е кой знае каква философия, но беше някак по-лежерно без тез процедури.

# 128
Започвам да се убеждавам, че нормалните индивиди сме 0.001 промил от обществото ...

# 129
Редно е да споделиш кои събития те водят към такова убеждение?

# 130
Това с картите е бахти и глупостта. Особенно като се съберат карта, купони за храна и приложението на магазина става ужас на касата.
Стават само да успокоение, че не пътуваш с много пари кеш и някой интернет плащания. Където пък става източването.

# 131
  • Варна
А, лидълците имат много прилично приложение за телефон и купоните са вътре в него. Много удобно.

# 132
  • Агент под прикритие
Лидълското приложение може да стане още по-добре, ако го направят да ползва NFC модула на телефона и сложат безконтактни четци по касите. Това със сканирането на картата от екрана на телефона е.... комично. Grinning

# 133
А, лидълците имат много прилично приложение за телефон и купоните са вътре в него. Много удобно.
Имам предвид ваучерите за храна.
Точно лидл имам предвид.
"Пак сканирайте приложението", "Ще помоля още един път да сложите картата" и др. подобни. А вайчерите се броят до лев, защото ресто не се връща. И като започнат да броят по левче, после ракията да платят с карта и накрая приложението...

# 134
  • Агент под прикритие
Тия ваучери могат също да ги направят електронни, ако искат. Да се зареждат като сума на една безконтактна карта, но с различно ID от банковите карти. Тогава теоретично ще може да се дърпа до стотинка.

Общи условия

Активация на акаунт