Отговори
# 135
  • Варна
Такива екземпляри не са се падали на моята каса досега. В Кауфланд обикновено виждам да пазаруват с хартиени купони и наистина пада голямо броене, по няколко пъти ги смятат касиерките.

Агенте, не знам какво е NFC, аз тая абревиатура я знам като Need for speed Carbon и това ме присети как ми и се играе пак на тая игра.

# 136
Днес в мола почти свърших. Добре, че имах другар за подкрепа.

Не всичко е пари, приятелю, не всичко е пари.

# 137
  • Агент под прикритие
Агенте, не знам какво е NFC, аз тая абревиатура я знам като Need for speed Carbon и това ме присети как ми и се играе пак на тая игра.
Хаха, NFS... Играли сме я като студенти в квартирата. Такива гонки си правихме... Grinning

NFC е технологията, стояща зад чипа, който е набутан в безконтактната ти карта. Телефоните започнаха масово да се правят последните 3-4 години с NFC чипове. С подходящия софтуер (от банката), който да управлява модула, телефона ти става реална безконтактна карта.

# 138

Ко?

# 139
Нищо бе, нали за хедонизъм говорим. Радвайте се на живота. Стига с тия карти, пароли, телефончета, кутийки. Те са под нулата на живота.

# 140

Ко?
хахаха, аз я съжалих. Заради почти.

# 141
Кого съжаляваш, бе Дидко. Ти за интелект чувал ли си?

# 142
Кого съжаляваш, бе Дидко. Ти за интелект чувал ли си?
Това приложение за мола ли е?

# 143
Ахам, за жи точки сех с акъла. Ма не съм по темата. То и нема как да се обясни. Да живей, живей студения юнски ден.

# 144
  • Варна
Спите ли? Аз си взех вана с цветове от бъз и рози. Разкош. Трогват ме някои приятели. Преди два дни барман ни сюрприза с коктейл, съдържащ сироп от бъз. Идея си нямах какво е. Но ми хареса И днес ме сюрпрезират авери, с над 200 цвята бъз. Стоплиха ми душата.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 23:26 от Viviana91

# 145
бъзикаш се

# 146
  • Варна
No,no,no,no...Схванах БЪЗика.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 00:03 от Viviana91

# 147
  • София
Какво изпуснах?

# 148
Вана с компания. От цветенца.