Отговори
# 240
  • Варна
Ега ти жегата тука. Сигурна съм, че всичкия народ е хукнал към плажа.

# 241
Лори, как ти се стори Girl of Now Elie Saab в топло време. На мен е страаашно сладък и зиме, и лете, и се е запътил към размяна май май. Хареса ли ти на теб?

# 242
Не съм го разопаковала и пуснала в употреба още. Smile Да не изветрее нещо... имам няколко отворени и няколко затворени.

# 243
Как ще държиш затворен парфюм. При мен няма как да стане. Аз още като купя или получа, нямам търпение да разопаковам и да фъскам. Примерно, отивам в парка и се започва на пейка разопаковане и пръскане. Ще чакам аз, найш кога. Simple Smile Нищо няма да му стане. Само ги съхранявай на тъмно или без пряка слънчева светлина. И да не е над 25 градуса в стаята/чантата.

# 244
  • София
Бях на майсторски клас аз, при любимият ми доцент евър към когото питая повече от топли чувства Laughing
Убита съм, у б и т а, искам да ходя на работа да се наспя и почина Joy

Сладки парфюми - тц, не, no, ъ-ъ.

# 245
16000 крачки рече телефоня
Маслен нос

... и Лъвската глава

Не мога да мисля ни за парфюми, ни за работа. Лежа на шезлонга и гледам безкрайна синева

# 246
  • София
Маслен нос ми е любимото място евър Hug

# 247
  • Варна
Подпрях едно такси. Той пък кат се върза горкия, като се притесни...

# 248
Хай, с мотора ли го подпря или с колата ?

# 249
Триъгълникът на властта в парк мини България. Освен красотите на България има и красотите на Боко. Това магистрала Хемус, това порт Варна, летище Варна

# 250
  • Варна
С колата. Ама тя е здрава. Пък и за какво са броните, нали?!

# 251
Маслен нос ми е любимото място евър Hug
Има защо Simple Smile

Дидо, това във Велико Търново ли е?

# 252
Наиграхте ли се?

# 253
  • София
Заиграх се от към 11-11,30, та до преди малко. Simple Smile
Но имам нещо, специално за тебе. Simple Smile
Скрит текст:

# 254
Да взема да спра да пиша в СО. Не че се изненадвам, но предпочитам да не ми е постоянно пред очите колко комерсиални  и овълчени са хората. Пфъ.
По-приятно ми е да ми говорите за морето и къде другаде има красиви места за посещаване. И кои парфюмчета ви харесват.

Общи условия

Активация на акаунт