Отговори
# 255
помислих че маслен нос е да тупаш херо

# 256
  • София
Мустафа.

Чакам пилиту на фолклора да ми пей

# 257
Онзи, това е лавандула нали? Много малка?
Защо за Босилката, на Елби ще му отива повече?
Малката лавандула...

# 258
  • София
Щот Босилка ше го оцени, затва.
Малка е, защото е тазгодишна.

И аз съм в комерса. Ма съм лесен и евтин. Една баница, още 1-2 нещица и съм готов. Simple Smile

# 259
Да Ели, в Търново е. 10 лв. вход, а в уникалният музей на риболова в Тутракан входът е 3 лв.

# 260
Е, както искат да живеят, но наистина недоумявам как естествено приемат да са с някой, който не обичат и уважават, щом има финанси. Изгубва се душата така, човек деградира.

Я, Дидо, до Тутракан ли стигна?! Hands Thumbsup

# 261
# 262
Да взема да спра да пиша в СО. Не че се изненадвам, но предпочитам да не ми е постоянно пред очите колко комерсиални  и овълчени са хората.
Пфъ.
По-приятно ми е да ми говорите за морето и къде другаде има красиви места за посещаване. И кои парфюмчета ви харесват.
СО - употребявай внимателно и с мярка.

Да Ели, в Търново е. 10 лв. вход, а в уникалният музей на риболова в Тутракан входът е 3 лв.
Дааа, цената не винаги е показател. Ако не се лъжа, преди години в Търново останах очарована от галерията  и по-специално от изложените картини на Златю Бояджиев.
Ментата не я познах ... личи, че отдалечко я гледам само.

# 263
Хайде бе, не познаваш ментата? Ментата е джоджен - същото растение е.

# 264
Миналата седмица бях в Тутракан. Тази ми е почивка. Следващата ще видим.
Отдавна съм готов за пътеводител, но...

# 265
Ментата няма много общо с джоджена (освен, че са от едно семейство Устноцветни  и не са дървета, Елиф). Листенцата на ментата са малко по-кръгли, а джодженът е с остри листенца. Джодженът е много по-пиперлив от ментата.

# 266
А за пеперминт чувала ли е Босилката?

# 267
Хайде бе, не познаваш ментата? Ментата е джоджен - същото растение е.
Уфффф  ... пия мента, пиша мента Joy Лавандула не съм виждала отблизо. Иначе преди 2 дни минах край лавандулово поле, ама от колата колко се вижда ...

Босилке, разбрах - не си го видяла, не съществува. Ми излизай повече от къщи, де.

# 268
Елиффф, ма мноо си остро. Милан Кундера те обича, душко.

# 269
Кундера е силно надценен поради политическата конюнктура.
Виж, Йонеско уважавам.
И аз имам лавандула, затова я познавам. Но моята лавандула е полярна, корава - до -35° е издържала. Виж, босилека си е едногодишно, даже вътре да го вкарам, не изкарва.
Интересно е, че имам приятелско семейство, в двора имат храст розмарин, на 1500м надморска височина, зимата сняг и т.н., и си вирее, а моя тукашната зима не я преживява, трябва да го пресаждам в саксия всяка есен. А голям стана, неговата...

Общи условия

Активация на акаунт