Отговори
# 270
  • Варна
Добро утро, лавандули такива Simple Smile

# 271
Добро утро, Хайче. Неприлично рано се събудих и аз.

# 272
От морските вълни, нали? Animal Dolphin
Добро утро! Coffee

# 273
Добро утро !  Simple Smile

# 274
От морските вълни, нали? Animal Dolphin
Добро утро! Coffee
Ако бях спала на брега, да 🙃
Лори, твоето емотиконче ми припомни, че вчера видях в далечината делфини.

# 275
Някога на Тасос ме събуждаха вълните. Ехх... ехх... Cry
(Там хотелът беше най-близо до морето, но пък мислех ако някоя по-голяма вълна се плисне, как ще го залее... Rolling Eyes Цунами де. Нали са земетръсна зона.)

# 276
  • Варна
Ама как напича навън... На мен днес ми е ден за домакински задължения, а довечера водя дъщерята при баба й, до петък съм сингъл Wink

# 277
Кундера е силно надценен поради политическата конюнктура.
Виж, Йонеско уважавам.
И аз имам лавандула, затова я познавам. Но моята лавандула е полярна, корава - до -35° е издържала. Виж, босилека си е едногодишно, даже вътре да го вкарам, не изкарва.
Интересно е, че имам приятелско семейство, в двора имат храст розмарин, на 1500м надморска височина, зимата сняг и т.н., и си вирее, а моя тукашната зима не я преживява, трябва да го пресаждам в саксия всяка есен. А голям стана, неговата...
Съгласна за надцененото, но аз мисля за всеки автор така. Имат и добри, и предимно недобри текстчета. Избирателно се действа при четенето.

Лавандула и розмарин само не съм слагала. Преди си купувах от един дядо в Борисовата клонки розмарин, той ми даде акъл как да го гледам, но не съм пробвала. Босилекът е едногодишен, да. Капризничък е, не вирее навсякъде. Чубрица, риган, мащерка са многогодишни. Сега съм на тази тема – чубрицата зависи, може да тръгне и на другата година, ако е в земята, а не в саксия. Опитвам да завъдя мащерка и риган. Ма с тия летни зими, не знам кога ще стане.

# 278
  • София
Добро утро, мушмули

# 279
  • Агент под прикритие
Какво му трябва на всеки уважаващ себе си колоездач...

# 280
тоалетна хартия

# 281
Бази, тествах Burberry touch. Може да не разбирам, но старомоден ми се видя, като парфюмите от тоалетката на майка ми някога.
После след известно време вече сякаш беше добре. Но явно е за есен/зима, нали? Навява ми асоциации за палта и плътни сака в гардероба (също старомодни).

# 282
ближа рани след банкет със съученици.. Confused

# 283
ближа рани след банкет със съученици.. Confused
Съдейки по тази реакция, явно нещата не са били организирани и е било кой където свари  .... Mr. Green
Следващия път се организирайте за да няма ... ранени Wink

# 284
Бази, тествах Burberry touch. Може да не разбирам, но старомоден ми се видя, като парфюмите от тоалетката на майка ми някога.
После след известно време вече сякаш беше добре. Но явно е за есен/зима, нали? Навява ми асоциации за палта и плътни сака в гардероба (също старомодни).
Лори, на Burberry нищо не харесвам, единствено Brit и то недотам, за да си го купя. Само ако ми падне някакво супер мъниче 5-10 мл. Пробвай него, той е със сладките бадеми дето ти споменах. Ти нали каза, че много харесваш бадеми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт