Отговори
# 345
Успешна седмица и от мен!
За парфюмите съм съгласна, Лори, но искрено вярвам, че всеки си има камък. В този ред на мисли, в търсене съм на нов летен аромат. За първи път от години съм на ръба да остана без парфюми и тоалетни води. Flushed

# 346
Тъй ли мислиш... не знам... аз според настроението.
В момента си нося един обсидиан на верижка и това е.

# 347
Успешна седмица и от мен!
...
За първи път от години съм на ръба да остана без парфюми и тоалетни води. Flushed
Живей опасно, живей на ръба 😃

Добро утро!

# 348
Възможно е точно в момента да имаш нужда от обсидиан, Лори. Вярвам, че някъде има камък, в когото ще се влюбиш и той Те чака. Blush
Елифф, твърде опасно ми идва. Нямам време да обикалям и тествам, а шишенцата се изпразват прогресивно. Flushed

# 349
Бази, все едно да кажеш кой ти е любимият парфюм... Simple Smile Едва ли е възможно да избереш един.

Добро утро, успешна седмица! Flowers Hibiscus
Е, това мога. В момента ми е Chanel Coco Mademoiselle. И това е единствения ми интерес към марката. Никой друг Шанел не понасям. Smile

# 350
  • Варна
Много сладникав бе, Бази. Пък и цената му е...

# 351
Елифф, твърде опасно ми идва. Нямам време да обикалям и тествам, а шишенцата се изпразват прогресивно. Flushed
Тай, в същата ситуация съм, ама нещо не съм се трогнала. Ще поръчвам онлайн, на сляпо. Ще живея неразумно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 352
И ще се озова с поредния парфюм, който издържа по час-два върху мен... Confused
Не е лесно, Елифф, имам особена кожа.

# 353
Тайче, ти пътуваш. Не си ли пазаруваш от безмитните? Всички парфюми, които съм купувала от там, имаха дълготрайност върху кожата ми. Сега, когато купувам онлайн ... ми не е същото ... ама пък и цените са двойно по-ниски 🙄

# 354
Последно бях в Македония през март (никакво време за обиколка по магазините), януари не съобразих и донесох от Берлин тоалетна вода за мама, но не и за себе си. Основно пътувам в страната. Confused

# 355
  • Варна
Вместо камъни търсете точните хора. Пасват ми нешлифованите чешити.
Пред успешна сделка съм, но чакам бюрократични срокове. Фаля се, че не ми пука да дремя  по гишета.😁

# 356
  • София
Много се парфюмирате. Simple Smile Аз си карам с едни и същи от камара години, но нищо друго не ми допада. Де да знам, може и консерва да съм по този въпрос. Веднъж ми подариха един компот, дет смърдеше много сладникаво и го мъчих 1-2 години, от време на време, от немайкъде. Simple Smile

Пред успешна сделка съм, но чакам бюрократични срокове.
Успех! Simple Smile

# 357
На мен ми е хоби към лудост. Това е цяла вселена от усещания, съставки, съчетания, зависи от парфюмера, който ги създава, стила му. Рисувам си картини с ароматите според настроение, ситуация, среда, тоалет, сезон, бе сложно е (в нашата връзка с парфюмите). Laughing

По гишета вися само за виза. Всичко е онлайн вече. Агента да каже.

# 358
  • Варна
Колата много се разтропа. Дано майстора намери време да я вмъкне тия дни...

# 359
  • София
Айде, тамън ми се освободи една за теб. Simple Smile
От кога се каниш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт