Отговори
# 360
  • Варна
Не ме изкушавай, демон такъв...

# 361
Благодарение на Босилка и Бубанка и аз се зарибих по парфюмите, много е интересно. Имам вече достатъчно до Нова година. Smile
Обаче това, че не пазарувам онлайн наистина си е пречка за изгодни покупки. Отивам аз в Бюти зоун и питам за "Florence" на Кавали, 100 мл. за 78 лв. според сайта. Важи ли там промоцията? "Да! Ама тук нямаме от 100 мл.!" ?!?!?! Имали само от 30 и 50 мл. Които не са намалени. Мерси!

Хайче, въпреки че току-що писах за промоции, що си ме мислела за здравомислеща и практична? Smirk Аз съм двоен Рак, там всичко е емоции и каквото каже сърцето. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 362
На мен ми е хоби към лудост. Това е цяла вселена от усещания, съставки, съчетания, зависи от парфюмера, който ги създава, стила му. Рисувам си картини с ароматите според настроение, ситуация, среда, тоалет, сезон, бе сложно е (в нашата връзка с парфюмите). Laughing

По гишета вися само за виза. Всичко е онлайн вече. Агента да каже.
Ехее, Босилке, ти си вече в бъдещето Simple Smile)) пожелателното такова. Имаме да почакаме още за всичко онлайн.
Онлайн записах баща ми за ваксинация, ваксинираха го и му определиха втора дата. Междувременно се оказа, че на тази дата ще съм възпрепятствана да го заведа. Познайте колко разговора проведох, за да сменя датата и успях ли Head Band Подсказвам: повече от пет разговора, в пет поредни дни, засега дата няма.

Хвърлих поглед на парфюмната тема за някоя оферта, гледам аромати за по 200, че и 300 лв се разграбват като топъл хляб Rolling Eyes

# 363
Парфюмите са скъпо хоби, да. Simple Smile Е за какво са ми тия пари, освен да си доставям удоволствие. Елиф, то и офлайн да го беше записала и да искаш промяна, пак щеше да е проблем. Не е от онлайна. Simple Smile

Лори, а защо не пазаруваш онлайн? Аз от години го правя, имам си проверени сайтове. Щом се осмелявам Шанел да си пазарувам онлайн, а аз мога да направя разлика между истински и менте, значи с аок нещата. А познавам и вносители.
Цитат
Аз съм двоен Рак, там всичко е емоции и каквото каже сърцето
На мен и в асцендента ми стига Рачето, за да потвърдя. А пък Скорпиона ме довършва в Луната. Тъй че Девата ми често е прецакана.

Елиф нещо спомена, че не миришели същото като от на живо магазини. Това са някакви легенди. Като цяло последните години много от формулите на абсолютно всички парфюми и марки се реформулират и е за сметка на трайността. Което не означава, че са фалшиви. Зависи и от сезон, време, хормонални нива при момента на проба. Цените онлайн понякога са до тройно по-ниски.

# 364
Да, аз споделих собствени наблюдения - малотрайни, дали са фалшиви, какви са, няма как да зная. Обаче се замислям - факт е, че перилните препарати, например, са различно ефективни, според това за кой пазар са предназначени - Западна или Източна Европа. Като нищо може и при ароматите да има нещо подобно.

Колко е сложно да се смени една дата в една система своевременно? Оказа се много. От сряда борбата продължава 😥

# 365
Няма, те да не са идиоти да правят специално за Източна Европа всички производители парфюми. То това да не е прах за пране или салам. Това е лукс продукт. Ще се нашият повече, ако трябва да се занимават с делене. За чий им е за този беден пазар. Simple Smile Тъй че радвайте се, пазарувайте си и не се подзирайте толкоз на дребно.

# 366
Да ви имам представата за лукс !

# 367
Само да не е като вицовете ти.

# 368
  • Варна
Онлайн в развитите държави. Тук се искат лични данни, подпис и куп разяснения. Естествено, слушах и битовизмите на леннива лелка към колежка. Забавно става и като ти объркат скица или търсят партиди. Едрогабаритна трудно минава два метра. Калинки-мамини са в държавните фирми.😁
Бази, онлайн нотариусите са в бъдещето.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 23:40 от Viviana91

# 369
Отивам аз в Бюти зоун и питам за Кавали за 78 лв.

а беше добро дете. но то при такива цени дори Лорелалка става лоша

# 370
За твоята представа идеше реч, ти ще кажеш като какво е.
Аз ще слушам и ще се съгласявам.

# 371
Ще се съгласяваш, я.

# 372
Бази, онлайн плащането не ме кефи. Nerd Инак стоката съм сигурна, че си е добра.
Холдъне, тоз цитат нещо не е точен... Rolling Eyes
Ели, аз харесвам и по-евтини парфюми, но съм сигурна, че Скорпионка няма да одобри "Тhank U Next" на Ариана Гранде например, не е скорпионски. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 373
Кое плащане онлайн? Аз плащам само наложен платеж, като получа. Много рядко с карта в интернет.

# 374
Няма, те да не са идиоти да правят специално за Източна Европа всички производители парфюми. То това да не е прах за пране или салам. Това е лукс продукт. Ще се нашият повече, ако трябва да се занимават с делене. За чий им е за този беден пазар. Simple Smile Тъй че радвайте се, пазарувайте си и не се подзирайте толкоз на дребно.
"От какво зависи трайността на един аромат?
На първо място са съставките, след това нотките и концентрацията"
Кратко, точно и ясно. И парфюмериеният бизнес е като всеки друг бизнес - работи за печалба. За беден пазар - оптимизирани разходи, но друго си е да те оставят с впечатление, че можеш и купуваш лукс.
..
Ели, аз харесвам и по-евтини парфюми, но съм сигурна, че Скорпионка няма да одобри "Тhank U Next" на Ариана Гранде например, не е скорпионски. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лори, въобще не гоня лукса аз. Е, ако той ме настигне, няма да се съпротивлявам Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт