На пазар във Варна - тема 64

• 37 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
А може ли да препоръчате треньор по плуване за възрастен? Цените как варират, на час (астрономически) предполагам?

# 586
Къде да заведа приятелка от друг град да хапнем морска храна, без да ни махнат главите? Не съм много в час с актуалните заведения. Може би нещо по центъра или край морето?

# 587
  • Варна
Коридори си имат в закрития и в открития.
На клубни тренировки в началото някои треньори започват на закрития и зимата връщат там по-малките деца, а вече напреднали и по-големи целогодишно си минават само отвън като часовете си остават същите.
Ние като казваме треньор споменаваме лицето на клуба, но те реално не са сами, а цял екип, за да вървят паралелно тренировките и навън, и вътре.
Възможно е обаче да има треньори и без коридори вътре, защото клубовете и треньорите са доста, а естествено най-желаните и натоварени часове са след 17ч.

# 588
Търся книжарници за учебници втора употреба.  Знам само Хирон до руското.

# 589
  • Deutschland/HE
В olx купуват и продават стари учебници много активно познати деца.

# 590
  • Под Слънцето
На книгите по синия пазар, който вече е оранДжев. 2. В мойта махала - пазар Младост, магазинМартини и завиваш за поликниника Санита. Точно срещу входа й има кинкалерийка малка,  та на нейния гръб от задната страна има търсената книжарничка. 3. Срещу Общината в уличката зад бившия гарнизонен стол, тя е леко стръмна. Та от дясната й страна в един гараж със зелени врати. Това се сещам на първо четене.

# 591
  • Варна
Във ФБ има група, за учебници втора употреба във Варна, много полезна.

# 592
  • Варна
Във Владиславово също имало някаква книжарница за употребявани учебници.

# 593
  • Под Слънцето
Уф, аз пък издирвам някой , работещ в ДСК да съдейства за по-бързо издаване на ЕЗОК. Днес я пуснахме и рекоха след 25ти да ходя да я търся, а моят човек го изстрелват спешно в събота и няма да има по кой да му я пратя. Ще почерпим, или квото там е нужно Wink Ако ви е срам, че работите там ... или пък не искате да се издавате, но сте подкупни, пишете лс. Wink

# 594
  • Варна
Направи се на ударена и иди в петък да провериш все пак. Не вреди. Като последна мярка - по куриер може да му я пратиш след 25-ти ама дерат здраво за чужбина... Успех Simple Smile

# 595
  • Deutschland/HE
За къде трябва да я изпратиш? Ако е за Германия, ако не ми мине котка път ще ти помогна (само да не обявят България са високорискова зона и да трябва да се прибера по-рано).

# 596
  • Варна
Моите приятелки от други градове винаги съм впечатлявала в El Kapan,  The Sea Terrace с гледка към морето, романтика и вкусна храна, гледах отзивите в Google, повечето са добри все още, цените и менюта могат да се видят основно в платформите за доставки като Takeaway. BM Залив си държи на качеството, върхът на романтиката ми е Mr. Baba на залез, там вече е по-скъпо, пак може да се видят цените в Google. Много добри отзиви съм чувала за Даляна, не съм го посещавала.
Помня, че на мои роднини в малък град ЕЗОК им го издадоха супер бързо, а във Варна чаках чинно срока преди години, дано някой съдейства.

# 597
  • Под Слънцето
В Нидерландия  го пращат. Вчера и днес търчахме като луди по списъка за документи , та само сварих да питам за мобилен оператор. Но кои куриери работят  за там.. нямам грам идея. Ще го мисля, ако не успеем да намерим някой да съпортне за по-бързо получаване.

# 598
  • Варна
GLS куриери, техен представител са Интерлогистика. Имат офис в Спортна зала.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/GLS_Group

# 599
  • Варна
В случай, че не успеете да вземете навреме документа, А1 post е опция за изпращане до там, мъжът ми работи с тях. Каза, че за пратка 150 грама например цената е 13 лева до Нидерландия, щяло да пристигне много бързо, отделно имат опция и за експресна поръчка, проверете. Цените и нивото на обслужване са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт