На пазар във Варна - тема 64

• 37 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Някакви препоръки за дърводелец или фирма за кухни?

Ние сме доволни от Велев стил - намира се срещу Лидл до Окръжна болница (на мястото на Пикадили център) - на ул. Битоля. Направили сме два апартамента изцяло с неговата фирма. Електроуредите ги взехме също от него. Мисля, че има фейсбук профил и качва снимки от изработени поръчки.
Нашата кухня също е от Велев!
Доволни сме!

# 616
  • varna
Стелки купих от едно магазинче в двора на Окръжна болница, но дъщеря ми има висок свод. Бяха около 40 лв.

# 617
  • Варна
И аз съм взимала стелки от двора в Окръжна. За колко годишен пациент трябват ? Да не би да се искат някакви специални ?

# 618
Пак срещу Окръжна, бул.Ген Колев маг. Лечител - намира се срещу Био Балев магазина, оттам ми казаха да си купя, под 40 лв.били , аз имам за 7 лв от Лидл и са ми удобни, плюс имам ортоп.обувки с протокол, взети от маг.в двора на Окръжна - до закуските е близо.

# 619
Здравейте,
Имам два стари, но работещи монитора. Искам да ги продам или някъде, където изкупуват стара техника.
Някой знае ли такова място?

# 620
За 27 годишен става въпрос с отслабнали мускули, които държат свода. Няма плоскостъпие, но според докторът е тръгнал натам. Имаше травма преди години и лекарят смята, че му е останал навик да пренася повече тежест върху единия крак, в резултат на което натиска свода надолу при вървене/стоене, а мускулите отдолу се преразтягат и стават слаби. Предписа му упражнения и го застави да мисли за слабия крак, докато върви, но иска и превантивно стелки - минимално издигнати за най-лека форма на плоскостъпие. Предложи му на Biomechanics за 150 лв, можел веднага да ги поръча, марката била най-добрата и т.н. Много ни се вижда и на двамата, пък ми и намирисва на продуктово позициониране, затова реших да се допитам до вас.

Благодаря за отзивите!

# 621
За 27 годишен става въпрос с отслабнали мускули, които държат свода. Няма плоскостъпие, но според докторът е тръгнал натам. Имаше травма преди години и лекарят смята, че му е останал навик да пренася повече тежест върху единия крак, в резултат на което натиска свода надолу при вървене/стоене, а мускулите отдолу се преразтягат и стават слаби. Предписа му упражнения и го застави да мисли за слабия крак, докато върви, но иска и превантивно стелки - минимално издигнати за най-лека форма на плоскостъпие. Предложи му на Biomechanics за 150 лв, можел веднага да ги поръча, марката била най-добрата и т.н. Много ни се вижда и на двамата, пък ми и намирисва на продуктово позициониране, затова реших да се допитам до вас.

Благодаря за отзивите!

Моят син има проблеми със стъпалата. Не дюстабан а обратното. Висок свод, стъпва върху малка площ от стъпалото от там му се кривят краката. Той е висок , едри кости и това също влошава нещата. Посъветваха ни (ортопед) индивидуални стелки да направим. В района на окръжна и на Спартак (където спомена ортопеда) сме правили за мъжа ми, той не е доволен. Позната каза че правят индивидуални стелки в рехабилктационния сектор на клиника Нова. Отидохме да видим. Решихме да опитаме. 130 лева е стрелката една машина диагностира краката, прави схема, има подложки върху които се изпича нужния релеф. Не знам как даго кажа иначе. Доволна съм. Младежът ги носицяла  пролет, слага ги от едни, на други аратонки. Спряха да го болят колената.

# 622
  • Варна
Понеже големият ми син има ортопедичен проблем, освен диагноза и стелки, много важна част от лечечението са масажи и рехабилитация. ЗК поема 7 процедури, може да се доплатят за двуседмичен курс. И така два пъти годишно. Препоръчвам доктор Русева и нейния екип, към които ни насочи д-р Живков.

# 623
  • Варна
И аз препоръчвам доктор Русева, правила съм два пъти при нея по две седмици процедури заради кръста.

# 624
Клиника Нова е нагоре по булеварда, където завиват тролейте, нали? След Дом Младост? А д-р Русева къде работи? Може ли при нея с направление или е само на частно?

# 625
  • Варна
Може с направление, но първо проверете кога има при нея свободни часове, за да не изтече направлението. Приема в ДКЦ на Св. Марина, втори етаж.

# 626
  • Варна
Здравейте!

Дадоха ни направление за физиотерапия,за сина ми на 10 години ,заради болки в краката.
Моля ,кажете къде да  я правим ,искам да е максимално близо до нас,защото сигурно ще ходи понякога сам .
Ние сме в Левски,около спирка Дубровник.

# 627
  • Варна
Отново- ДКЦ на Св. Марина. Първо час за преглед при д-р Русева и тя ще назначи процедури.

# 628
Някакви препоръки за дърводелец или фирма за кухни?

Ние сме доволни от Велев стил - намира се срещу Лидл до Окръжна болница (на мястото на Пикадили център) - на ул. Битоля. Направили сме два апартамента изцяло с неговата фирма. Електроуредите ги взехме също от него. Мисля, че има фейсбук профил и качва снимки от изработени поръчки.
Нашата кухня също е от Велев!
Доволни сме!

Благодаря Flowers Hibiscus

Цените приемливи ли са, че никъде не видях в сайта им?

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 10:51 от Dream Team

# 629
  • София
Velina_p погледни и МЦ „Медикал лайф“.  Водих мой възрастен роднина на физиотерапия там и съм изключително доволна. Прекрасно отношение, много внимание, спазват часове.

Общи условия

Активация на акаунт